Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuiere de perete

birou/">birou acasă. O adăugare discretă permite organizarea estetică a îmbrăcămintei exterioare și a altor articole de zi cu zi. Datorită structurii montate pe perete, nu ocupă spațiu suplimentar pe podea, ceea ce o face o soluție perfectă pentru încăperile mici. Modelele moderne de umerase îndeplinesc din ce în ce mai des nu numai o funcție practică, ci adesea și una decorativă. Formele surprinzătoare și materialele interesante încurajează ordinea și, în același timp, încântă ochiul.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Cuier de perete SWOOP
  28%
  24h
  Cuier de perete SWOOP
  78,95 RON 108,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Unde să aranjați umerasele de perete?

Umerașele de perete sunt un element practic al fiecărei case. Îi întâlnim peste tot - de la hol, prin dormitor, până la baie. Când vă întrebați unde să aranjați cârligele în împrejurimile noastre, merită să începeți cu determinarea modalităților și posibilităților de utilizare a acestora. Intuiția sugerează că există o mulțime de ele. Cele mai populare, desigur, constau în depozitarea îmbrăcămintei exterioare. O altă formă, la fel de comună, este agățarea textilelor, cum ar fi pânze sau prosoape. Acest lucru face din umerașul un element inseparabil al amenajării bucătăriei și băii. În dressing sau în holul deja amintit, pe mici proeminențe, putem agăța mici elemente de galanterie, dar și chei! Lăsate la vedere, nu se vor pierde și, mai mult, toți membrii gospodăriei vor ști întotdeauna unde să caute accesorii mici.

Cârlige decorative de perete

Mobilierul și accesoriile de uz casnic au încetat să mai joace o funcție exclusiv practică în interioarele noastre de mulți ani. Atunci când alegem echipamente individuale, de multe ori ne ghidăm nu numai de aspectul funcțional, ci și de design. Desigur, aspectul produsului este influențat de design, care definește direct posibilitățile de utilizare a unui anumit lucru. Este de remarcat, însă, că forma poate fi percepută și în raport cu aspectul decorativ. Ne dorim ca împrejurimile noastre să fie nu numai coerente, ci și atractive. Umerașele de pe perete nu mai sunt doar un plus funcțional pentru organizarea hainelor sau a altor accesorii de zi cu zi, ci sunt un fel de decor. Detaliile sunt importante, o știe orice decorator de interior profesionist, dar și un gospodar căruia îi place decorul împrejurimilor. De aceea modelele create astăzi pot surprinde cu mai multe caracteristici! Formele îndrăznețe sau materialele neobișnuite sunt doar exemple de valori pe care le putem privi în galeria de cârlige de haine la modă de la Restilo. Umerașul de perete pentru hol din oferta noastră vă va surprinde prin diversitatea sa, ceea ce vă asigură că veți găsi aici cu siguranță un model care să se potrivească spațiului și preferințelor dumneavoastră individuale.

Cumeraș de perete pentru un spațiu funcțional

Umerașele de hol pentru perete sunt cea mai bună soluție pentru interioare mici în care dorim să economisim cât mai mult spațiu liber pe podea. Acest lucru se datorează faptului că instalația acoperă doar o zonă mică într-un spațiu care de obicei rămâne oricum în mare parte gol. Un alt avantaj al acestei soluții este capacitatea de a regla poziția cârligelor la preferințele individuale. Merită subliniat faptul că marea majoritate a umeraselor nu se caracterizează printr-o formă reglabilă. Prin urmare, bătrânii și copiii pot avea probleme cu accesul la proeminențe. Variantele montate pe perete pot fi adaptate liber la diverse variabile, datorită cărora nu doar spațiul din jurul nostru pare estetic și bine planificat, dar funcționarea în sine este mai confortabilă! Dacă doriți să vă faceți împrejurimile cât mai practice posibil, consultați accesorii pentru hol disponibile în oferta noastră, care, la fel ca umerasele, nu trebuie folosite doar în holul de acasă.

To Top