Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite pentru pizza

Pizza - felul de mâncare național italian, care își are fanii în întreaga lume. Nu este doar o alternativă delicioasă la o cină tradițională, ci și un element al culturii

locuitorilor din sudul Europei. În 2017, prepararea pizza napolitană de către brutari a fost recunoscută ca artă și intrat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Cu siguranță, fiecare dintre noi a avut ocazia să încerce măcar o dată în viață această piesă de artă. Se pare că nu există persoană în lume care să nu fi savurat această delicatesă italiană. Interesant este că oamenii de știință italieni au confirmat că a mânca pizza nu este doar delicioasă, ci și benefică pentru sănătate! Preparat corespunzător, conține multe vitamine și minerale. De exemplu, brânza este o sursă de calciu și vitamine din grupa B, iar sosul de roșii oferă organismului nostru vitamina A și potasiu valoroase. Ca să nu mai vorbim de celelalte legume care sunt pe pizza. Printre gurmanzii pizza italiană se numără oameni care o comandă în pizzerii sau producători de acasă. Indiferent de care dintre aceste grupuri aparținem, vom avea nevoie de cuțite de pizza pentru a o servi și a mânca. Cuțitele profesionale de tăiat vă vor permite să împărțiți rapid și ușor pizza în bucăți și să vă bucurați de această delicatesă italiană împreună cu familia sau prietenii. Permiteți-ne să vă ducem într-o călătorie în lumea italiană a pizza. Aruncă o privire la mini-ghidul nostru, în care veți afla care sunt modalitățile de tăiere a acestuia și de ce merită să obțineți cuțite antiaderente pentru pizza.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce cuțit de pizza să alegeți?

Dacă nu aveți deja un cuțit pentru pizza în bucătărie, știți cât timp poate dura să tăiați pizza cu un cuțit de bucătărie obișnuit. De obicei, se termină doar cu încercarea de a tăia o bucată perfectă și o parte ușor zimțată a pizza aterizează pe farfurie. Această problemă poate fi uitată rapid datorită tăietorului profesionist de pizza. Oferta de cuțite de tăiat pizza din magazinul online Restilo este largă, dar merită să te întrebi care cuțit va funcționa cel mai bine în bucătăria ta.La alegere, merită să fii atent la câteva aspecte. În primul rând, alegeți tipul potrivit de cuțit și dimensiunea lamei. De asemenea, merită să aruncați o privire mai atentă la materialul din care este făcut cuțitul pentru pizza. Fabricat, de exemplu, din oțel inoxidabil, ne va servi câțiva ani. Ultima problemă la care merită să ne gândim este designul - dacă prețuim formele moderne, putem alege un cuțit de pizza, astfel încât să nu fie doar un articol util, ci să se potrivească și în interiorul casei noastre. În oferta noastră veți găsi patru tipuri de cuțite care vă vor ajuta să tăiați pizza. Sunt fabricate din oțel inoxidabil, datorită căruia se pot descurca chiar și cu aluatul copt intens.În plus, cuțitul pentru pizza GrandCHEF și cuțitul President cu diametrul de 6,5 centimetri au fost păstrate în culorile gri, datorită cărora acestea se va potrivi cu celelalte tacâmuri din bucătărie. Pentru iubitorii de culoare, oferim cuțitul rotund de tăiat DELICIA, disponibil pe galben. Cuțitele pentru pizza sunt un gadget util pentru bucătărie. De asemenea, nu costă mult, iar alegerea celei potrivite ne va oferi confort în servirea pizza. Cumpărarea unui cuțit pentru pizza poate fi utilă pentru mai mult decât pentru a-l tăia. Contrar aparențelor, aceste tacâmuri specializate vor funcționa bine și la tăierea altor prăjituri. În plus, cuțitele pentru pizza sunt suficient de blânde pentru a fi folosite pentru a felia aluat foietaj.

Foarfece sau cuțite rotunde pentru pizza? Metode de tăiere a pizza

Acum știm ce să căutăm atunci când alegem mașina de tăiat pizza potrivită. La fel cum alegerea cuțitelor este largă, există mai multe moduri de a tăia un fel de mâncare italian. Nu este vorba doar de numărul de bucăți în care tăiem pizza. De asemenea, putem decide ce instrument vom folosi pentru asta. Cel mai faimos accesoriu este moletul. Folosirea unui tăietor rotund pentru pizza este cel mai popular mod de a tăia pizza, dar și cel mai rapid. În magazinul Restilo găsești trei cuțite rotunde care îți vor fi mai ușor să servești pizza.Totuși, dacă moletul nu funcționează în bucătărie, ți-am pregătit o alternativă. Foarfecele pentru pizza DELICIA vă vor permite să tăiați cu ușurință pizza în bucăți de orice dimensiune alegeți. Realizate din plastic, au dimensiunea potrivita - 23 de centimetri - pentru a manevra atat pizza mici cat si pizza mari. În plus, ca și în cazul tăietorului rotund pentru pizza, nu trebuie să vă faceți griji că le spălați manual imediat după utilizare. Se pot spăla în mașina de spălat vase.

De ce sunt utile tăietoarele de pizza antiaderente în bucătărie?

Când alegeți un anumit cuțit pentru pizza, ar trebui să vă întrebați ce anume vă face viața mai ușoară. Cea mai frecventă problemă la tăierea pizza în bucăți este brânza lipicioasă care se lipește de suprafața cuțitului. Brânza sau șunca lipite de tacâmuri strică aspectul estetic al pizza. Cum să faci față acestei probleme? Tașitoarele de pizza oferite în magazinul nostru au un strat anti-adeziv, datorită căruia nimic nu se lipește de suprafața lor. Ne îndeplinim așteptările clienților noștri și datorită cuțitelor antiadezive, rezolvăm problema lipirii ingredientelor, care nu afectează doar aspectul nefavorabil al pizza. Murdăria care intră pe cuțit îngreunează și utilizarea în continuare a ustensilului de bucătărie. În plus, cuțitele pentru pizza, cu învelișul lor antiaderent, se caracterizează prin rezistență ridicată la abraziune și funcționează bine. în contact cu alimente calde și reci. De asemenea, curățarea lor nu este o problemă. Cuțitele antiaderente sunt accesorii de bucătărie la îndemână și în același timp extrem de utile, care vor fi perfecte în bucătăria fiecărui amator de arome italiene.

Cuțite profesionale pentru pizza pentru uz zilnic

În viața de zi cu zi, printre toate tacâmurile disponibile, cel mai adesea apelăm la cuțite tradiționale de bucătărie. Această alegere, deși va funcționa pentru multe produse alimentare, nu ar trebui folosită pentru pizza. Cuțitele special profilate în acest scop nu numai că vă vor facilita tăierea pizza, dar vor lăsa și pizza intactă. Achiziționarea unui cuțit pentru pizza este o investiție de câțiva sau mai mulți zloți, iar beneficiile pe care ni le oferă este uriașă. Se spune că o felie de pizza are mai multă valoare nutritivă decât un bol de cereale cu lapte. Nu va incurajam sa mancati pizza la micul dejun, dar merita sa o incercati din cand in cand in timpul zilei. Pentru a face o plăcere nu doar să mănânci, ci și să o servești, să folosim un tăietor rotund sau o foarfecă pentru pizza. Să ne amintim că ar trebui să avem de ales nu doar în alegerea ingredientelor pentru pizza, ci și, în funcție de preferințele noastre, să folosim cuțitul ales pentru a o tăia. La Restilo, vă oferim această oportunitate de a alege. De asemenea, sperăm că mini-ghidul nostru v-a ajutat să alegeți un cuțit satisfăcător pentru tăierea pizza, astfel încât de acum înainte să nu mâncați doar delicatesa italiană cu gust, ci să vă ocupați și de tăierea pizza într-un mod plăcut p>

To Top