Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite pentru fructe și legume

Legumele și fructele adaugă culoare mâncărurilor noastre. Salata de castraveți verzi, roșii și ridichi este complementul perfect pentru o cină tradițională formată din

carne și cartofi. cuțitele pentru legume și fructe ne vor ajuta să tăiem legumele în cuburi egale pentru o salată de primăvară. Cu aceste tacâmuri la îndemână, tăierea și tocarea ne vor lua literalmente un moment și vom îmbogăți mesele de zi cu zi cu valorile nutritive necesare organismului nostru. Așa cum legumele și fructele ar trebui să fie prezente definitiv în bucătăria noastră, tot așa merită să găsim un loc pentru cuțitele profesionale pentru legume și fructe. Află ce cuțite pentru legume și fructe vor funcționa în bucătăria ta în mini-ghidul nostru. De asemenea, ți-am pregătit câteva sfaturi valoroase despre utilizarea și îngrijirea cuțitelor pentru legume și fructe. Sezonul legumelor și fructelor este chiar după colț, să fim bine pregătiți pentru el.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cuțite pentru legume vs. cuțite pentru fructe – care vor funcționa mai bine în bucătăria ta?

Proaspăt, gustos și plin de vitamine. Legumele și fructele sunt baza dietei noastre. Mai ales primăvara și vara, ne vine să mâncăm din nou aceste produse sănătoase. Pe piață vei găsi o gamă largă de cuțite pentru legume și fructe. Indiferent dacă o legumă sau un fruct aterizează mai des în farfurie ta, în magazinul online Restilo, credem că atât cuțitele pentru legume, cât și cuțitele pentru fructe sunt un element indispensabil al fiecărui sertar de bucătărie. De exemplu, dacă nu vă puteți imagina o zi fără să mâncați un măr, merită să obțineți un mic cuțit pentru fructe, care va face față eficient nu numai cu decojirea fructelor, ci și cu excavarea cuiburilor de semințe adesea problematice. Cu toate acestea, atunci când culegem în grădină sau aducem roșii proaspete, ferme din magazin, merită să aveți la îndemână cuțitul pentru legume SONIC. Are o lamă de 12 cm cu dinți mici, delicati și dens așezați. Datorită acestui lucru, va tăia cu ușurință o roșie în felii egale sau o ceapă în semilune mici. Un instrument util în curățarea zilnică a legumelor este și cuțitul pentru legume AZZA. La fel ca cuțitul SONIC, are o lamă lungă, din oțel inoxidabil. În plus, la capătul cuțitului de legume AZZA există o frigărui caracteristică, care seamănă cu o furculiță. Acest vârf profilat al cuțitului vă permite să scobiți interiorul legumei și să pregătiți diverse compoziții în ea.Mini-sculpturile create vor fi un decor interesant și, în plus, gustos în timpul unei cine oficiale acasă. Să nu uităm, însă, că cuțitele pentru legume și fructe ne sunt utile în primul rând în pregătirea zilnică a unui sandviș simplu pentru micul dejun. Salata verde, pe care o punem pe un rulou crocant, nu numai ca se potriveste perfect cu sunca si branza din punct de vedere al gust, dar se armonizeaza si vizual cu aceste produse. În timp ce ruperea unei frunze de salată verde pentru un sandviș nu este o problemă pentru noi, tăierea unei legume delicate, verzi, în bucăți mici pentru o salată, nu este atât de ușoară. Cunoaștem o modalitate de a împărți eficient un cap de salată verde și de a crea o compoziție de vis într-un castron. Tot ce ai nevoie este cuțitul de salată PRESTO.Lama din plastic taie cu precizie capul de salată și, în același timp, este sigură pentru noi. Oferta noastra include cutite de salata in doua marimi. Dacă avem acasă copii care sunt bucuroși să ne ajute în bucătărie, le putem oferi fără teamă un cuțit de plastic pentru salată.

Cum să îngrijiți corect cuțitele pentru legume?

Dintre numeroasele cuțite pentru legume disponibile pe piață, le alegem pe cele din material de bună calitate. Ne dorim ca ei să servească în bucătăria noastră mulți ani. Amintiți-vă, totuși, că cumpărarea unui cuțit bun și profesional nu se termină aici. Dacă dorim ca cuțitele de tăiat legume și fructe să rămână în bucătărie pentru o perioadă lungă de timp, să avem grijă de îngrijirea lor corespunzătoare. Cum se face? Contrar aparențelor, este simplu. Trebuie doar să respectăm câteva reguli. În primul rând, spălați-vă cuțitele imediat după utilizare. Cuțitele din oferta noastră, precum cuțitul pentru legume PRESSIOSO, pot fi puse în mașina de spălat vase. Cu toate acestea, este bine să clătim cuțitele pentru legume și fructe imediat după tăiere cu apă. Acizii conținuți în legume și fructe, care ne oferă vitamine valoroase, nu sunt, din păcate, sănătoși pentru lama de cuțit din oțel - duc la ruginirea acesteia. Nu uitați să vă depozitați corect cuțitele. Cel mai bine vor funcționa blocurile de cuțite din lemn, datorită cărora cuțitele vor fi protejate și în același timp separate de celelalte, datorită cărora lama nu se va toci atât de repede.

Vara este în mișcare - acum sunt necesare cuțite de decojit

Afara se încălzește. Mai vor veni câteva luni și vara, iar odată cu ea temperaturile ridicate. În zilele caniculare, nu doar căutăm umbră pe care să-l ascundem de soarele arzător, dar mai des ne întindem și la fructe. Nimic neobișnuit. Sunt disponibile cu ușurință în lunile de vară. Dacă avem o grădină, cu siguranță vom găsi în ea câțiva pomi fructiferi sau arbuști. Vă încurajăm să vă abțineți din când în când să mâncați fructele direct din pom. În schimb, putem pregăti o salată de fructe delicioasă. Apoi, cuțitele de curățat vor fi la îndemână. Aceste cuțite mici se vor decoji și vor îndepărta cu ușurință sâmburele dintr-o piersică încălzită de soare. În plus, cuțitele pentru fructe sunt atât de ușor de folosit încât putem tăia ușor și precis atât fructele delicate, cât și cele mai dure cu ele. Pe lângă bomba cu vitamine, fructele sunt și o salvare pentru oamenii însetați în zilele de vară. De exemplu, pepenele verde este 92% apă, ceea ce îl face o alternativă excelentă la diferite băuturi, nu neapărat sănătoase, în timpul verii. Pentru iubitorii de pepene verde, avem cuțitul pentru pepene verde PRESTO, care va tăia rapid și ușor pielea tare a fructului și va elibera ce este mai bun din el.

Cuțite pentru legume și fructe - sănătatea în mâinile tale

Fructele și legumele sunt produse atât de recunoscătoare încât le putem găsi în orice moment al anului. Cu toate acestea, au cel mai bun gust în zilele calde, tocmai culese din grădină, când le putem ronțăi fără a le servi mai întâi. Vă încurajăm să plantați legume în grădina dvs. din spatele casei sau o mică grădină de legume pe terasă în următoarea perioadă de primăvară și vară. Nu numai că vom fi siguri că legumele pe care le cultivăm nu conțin potențiatori nocivi. Le vom avea la îndemână și când vom avea chef să condimentăm o masă sau să mâncăm o gustare sănătoasă. Când aveți grijă de fructe și legume proaspete acasă, merită, de asemenea, să obțineți cuțite profesionale pentru tăierea legumelor și cuțite pentru tăierea fructelor și să creați compoziții frumoase de legume sau fructe în farfuria dvs. Sperăm că, datorită mini-ul nostru În acest ghid, ați aflat cât de utile sunt cuțitele pentru legume în bucătărie și cât de ușor este să pregătiți un desert sănătos sau o gustare gustoasă cu cuțite pentru fructe. strong> Mai ales că, cu cuțite tăietoare de legume și cuțite de fructe, suntem capabili să avem grijă de sănătatea noastră.

To Top