Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite multifuncționale

Dintre toate cuțitele din bucătăria noastră, cuțitele universale sunt cele la care ajungem cel mai des. Ne place să avem un cuțit la îndemână, care nu este numai bun pentru

tăierea legumelor, ci și pentru a împărți pieptul de pui înainte de a-i arunca într-o tigaie încinsă. În magazinul online Restilo prețuim tacâmurile specializate, dar credem că bucătăria ar trebui să aibă și cuțite universale care să facă față tuturor condițiilor. Nu contează ce tăiem cu ele. Mai ales că majoritatea meselor le pregătim din mers, de exemplu când venim acasă după o zi lungă de muncă. Atunci cel mai bine este să folosiți un cuțit, care, după o clătire rapidă cu apă, va fi util pentru tăierea altui produs, complet diferit. Să nu uităm, totuși, că având în bucătărie cuțite universale bune, poți începe și o aventură interesantă cu gătitul. Posibilitatea utilizării lor versatile va avea ca rezultat pregătirea unei cine pentru întreaga familie în jumătate de oră. De asemenea, va fi mult mai puțină spălare. Cuțitele universale sunt perfecte pentru pregătirea zilnică a mâncărurilor simple. Cu toate acestea, înainte de a vă decide să cumpărați un cuțit universal pentru bucătărie, vă încurajăm să vă familiarizați cu mini-ghidul nostru. Am pregătit câteva sfaturi valoroase în el. Printre altele, vă vom spune ce cuțite universale merită cumpărate, precum și cum să le îngrijiți corespunzător, astfel încât să le puteți folosi mulți ani. Vă asigurăm că cu cuțite universale veți deveni versatil în bucătărie.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce ar trebui să știți despre cuțitele utilitare?

Cuțite multifuncționale este o gamă largă de cuțite care vor funcționa perfect în contact cu diverse produse. De exemplu, cu cuțitul universal SONIC putem pregăti cu ușurință un sandviș pentru micul dejun. Cuțitul are o lamă zimțată, așa că va putea tăia uniform o felie de pâine groasă, cu o crustă crocantă, iar apoi se va descurca perfect cu o bucată tare de brânză. Dacă nu vă puteți imagina un sandviș fără o felie de roșie proaspătă, puteți folosi din nou cuțitul universal de bucătărie pe care îl țineți în mână. Cuțitul de mic dejun PRECIOSO va fi, de asemenea, util pentru pregătirea zilnică a micului dejun. Cu un mâner ergonomic, negru și o lamă lungă și plată din oțel inoxidabil, va funcționa nu numai la împrăștierea untului pe o chiflă. Distribuiți uniform produsele cu o consistență delicată, cum ar fi brânza de vaci și dulceața. Pe de altă parte, la prânz, e bine să iei un cuțit de bucătărie PRECIOSO, cu care nu doar porționarea cărnii va fi o plăcere. Lama lată, finisată cu un vârf îngust, este perfectă pentru tăierea legumelor pentru salată sau pentru tocat ierburile proaspete care vor adăuga savoare și aromă din plin preparatului. Dacă ai chef de o gustare sănătoasă cu fructe după cină, este bine să ai în sertarul din bucătărie un cuțit din colecția PRESTO sau AZZA. Acest cuțit mic, discret, cu vârful ascuțit, ușor îndoit, va face față tăierii cuibului de semințe dintr-un măr și va îndepărta cu ușurință sâmbura dintr-o prună sau piersică. Ca să nu mai vorbim de curățarea legumelor și fructelor. În oferta noastră a magazinului online Restilo, avem și un cuțit japonez, care este un must-have total în bucătărie. Lama profilată cu precizie cu caneluri ușor vizibile sub formă de cercuri se descurcă practic. orice produs alimentar pe care îl avem în bucătărie. Potrivit pentru tăierea și porționarea cărnii. Cu ea vom toca si legumele si fructele tari. Cuțitul japonez este chintesența versatilității care caracterizează cuțitele universale. În plus, nu trebuie să lipsească în bucătăria iubitorilor de bucătărie japoneză, și mai ales a gurmanților de sushi. Cu coloana vertebrală ușor rotunjită, cuțitul va tăia cu precizie nori rulat strâns în părți egale. Cuțitele de bucătărie universale vor fi perfecte atât în bucătăria unui bucătar începător, cât și a unui profesionist.

Cum să aveți grijă de cuțitele utilitare?

Îngrijirea cuțitelor universale nu este chiar atât de diferită de modul în care ar trebui să avem grijă de cuțitele de bucătărie de specialitate. Totuși, să ne amintim că folosim aceste cuțite în fiecare zi, pentru diverse produse. Prin urmare, ar trebui să acordăm o mare importanță îngrijirii corespunzătoare a cuțitelor utilitare. Pentru comoditate, cuțitele disponibile în magazinul nostru pot fi spălate în mașina de spălat vase. Cu toate acestea, lăsarea unei lame murdare timp de multe ore nu are un efect bun asupra materialului din care este fabricată lama. În plus, cuțitele universale de bucătărie sunt folosite și pentru a pregăti fructele și legumele. Acizii conținuți în ele provoacă ruginarea cuțitelor și, prin urmare, distrugerea lor. În interesul unei utilități cât mai lungi a unui anumit tacâm, vă încurajăm să curățați cuțitele universale imediat după utilizare. De asemenea, cunoaștem o modalitate de a elimina probabilitatea ca bucățile lipicioase ale produsului tăiat să se lipească de suprafața cuțitului. Unele dintre tacâmurile noastre, precum cuțitul universal antiaderent PRESTO TONE, disponibile în două culori - verde și galben, au un strat protector. Datorită acestui lucru, în timpul utilizării, nu se va murdari la fel de mult ca alte cuțite de bucătărie. În plus, vă recomandăm să cumpărați ascuțitoare de cuțite. Aceste dispozitive utile nu reprezintă o investiție costisitoare și vor ascuți ușor și rapid un cuțit plictisitor.

Cuțite de bucătărie universale - O abordare versatilă a tăierii

Versatilitatea în prepararea alimentelor este principalul avantaj al achiziționării de cuțite universale. Folosind un astfel de cuțit, vom tăia și servi corespunzător toate produsele care compun cina noastră. Indiferent că este vorba de carne, cartofi și salată, sau poate de pizza. În plus, cuțitele universale stau la baza veselei. De exemplu, cumpărând cuțite de masă PRESTO, pe care le ambalăm șase bucăți într-un set, putem deja să invităm cinci persoane la cină. Aceste cuțite au o lamă din oțel inoxidabil cu dinte fine. Acest lucru asigură că sunt ușor de utilizat atât pentru alimente tari, cât și pentru cele moi. Create în culori neutre, tacâmurile se vor potrivi în orice interior. După cum putem vedea, cuțitele universale de bucătărie vor fi perfecte nu numai în bucătăria unei persoane care își începe aventura cu gătitul și o bucătărie minimalistă, pentru care funcționalitatea și versatilitatea tacâmurilor sunt cele mai importante. Se vor potrivi perfect cu alte tacâmuri profesionale de la maestrul revoluțiilor bucătăriei.În plus, tacâmurile universale nu numai că ne vor face mai ușor să pregătim mesele în fiecare zi, ci vor deveni și o parte a veseliei noastre, pe care oaspeții noștri le vor face. fii fericit să folosești. Sperăm că, cu ajutorul mini-ghidului nostru, ați găsit cuțitele universale potrivite pentru dvs. și, de asemenea, ați învățat cum să le îngrijiți corespunzător, astfel încât să reziste în bucătărie mulți ani. În plus, sperăm că acest scurt ghid v-a arătat că merită să vă obișnuiți cu cuțitele universale. Chiar nu aveți nevoie de multe pentru a face gătitul plăcut și funcțional în același timp.

To Top