Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite de patiserie

Cei mai mulți dintre noi avem un dulce preferat, ceva care să înveselească o zi înnorată. Pentru unii, va fi plăcintă de casă cu mere cu crumble de unt, a cărei rețetă secretă se

transmite din generație în generație. Încă alții preferă călătoriile culinare, motiv pentru care în farfurii le apar macaroanele franțuzești sau tiramisu cremos în cupe. Sunt și oameni care nu recunosc limite în cazul deserturilor, ceea ce contează este o adevărată desfrânare dulce. Papilele lor gustative vor fi cu siguranță răsfățate de o prăjitură de ciocolată cu cireșe și multă frișcă. Indiferent de dulceața noastră preferată, tortul perfect trebuie să fie pufos, delicat și nu prea dulce. Cu toate acestea, este greu de apreciat chiar și cel mai minunat produs de patiserie dacă aspectul său nu încurajează degustarea. Prin urmare, înainte de a ajunge la un cuțit de bucătărie accidental, să ne asigurăm că lama acestuia nu va deteriora structura delicată a coacerii. Dacă vrem să fim siguri, ar trebui să alegem cuțite speciale pentru prăjituri< /strong> care vă permit să vă bucurați de gustul și aspectul deserturilor. De asemenea, fac ca fiecare piesă să arate la fel de bine. Care este secretul cutterului de tort perfect? Ce folos vor găsi cuțitele de desert în bucătărie? De ce sunt cuțitele de prăjitură un echipament esențial în fiecare bucătărie? Puteți învăța cum să împărțiți fiecare dulce din mini-ghidul despre cuțite de prăjitură. Iată-ne!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cuțitele potrivite pentru tort sunt o precizie dulce

Imaginați-vă că în fața noastră se află un tort spectaculos, bogat decorat. Salivez doar mă gândesc la asta. Tăiindu-l cu un cuțit obișnuit, o masă fără formă poate ateriza pe farfuria noastră. Prin urmare, în loc de o lamă universală, merită să alegeți un cuțit specializat pentru tăierea prăjiturii. Datorită acesteia, împărțirea precisă a coacerii va fi o joacă de copii și vom putea reflecta pe deplin frumusețea desertului.În plus, merită să ne amintim că în cazul prăjiturilor moi și a prăjiturii cu masă. , va fi grozav să înmuiați lama în apă fierbinte în prealabil. Datorită acestui fapt, nicio masă nu se va lipi de cuțitul de prăjitură. Această metodă vă permite să tăiați fiecare glazură! De asemenea, nu trebuie să ne îngrijorăm că cuțitul de desert va sparge stratul superior al prăjiturii. În plus, cuțitele pentru prăjituri profesionale, cum ar fi cuțitele DELICIA, servesc și ca spatulă pentru împrăștierea glazurei. Datorită lor, chiar și acasă, reușim să creăm o prăjitură care nu diferă foarte mult de cea pe care o putem mânca într-o patiserie elegantă. În cazul împărțirii prăjiturilor cu drojdie sau brownie-urilor, cuțitele de desert sunt perfecte. O mare comoditate este posibilitatea de a tăia direct în formă. Acest lucru este util în special pentru produsele de patiserie mai delicate care se pot rupe atunci când sunt mutate dintr-un loc în altul. În plus, folosirea unui cuțit de desert nu va deteriora forma noastră preferată cu un strat antiaderent. După o sărbătoare dulce, doar clătiți lama și apoi puneți-o în mașina de spălat vase. Această îngrijire copilărească simplă încurajează experimentarea frecventă cu dulciuri. În plus, cuțitele pentru desert întreținute corespunzător ne vor servi ani de zile.

Cuțite perfecte pentru tort

Ultimii ani au arătat că suntem consumatori din ce în ce mai conștienți. Știm că ceea ce mâncăm are un impact direct asupra sănătății noastre, motiv pentru care cei mai mulți dintre noi renunțăm la dulciurile disponibile pe piață, care conțin doar zahăr. O astfel de alegere nu înseamnă însă că trebuie să ne luăm rămas bun de la dulciurile care se topesc în gură. În loc să renunți la deserturi, găsește doar alternativa potrivită. Brioșe de casă, clătite de hrișcă, pâine cu banane cu multe nuci, brownie de sfeclă roșie, fiecare dintre aceste dulciuri are nevoie de un cadru special, pe care ar fi păcat să-l distrugem prin tăiere necorespunzătoare. Prin urmare, când serviți produse de patiserie, merită să folosiți cuțite profesionale pentru tăiat prăjituri. Deserturile decorate cu fructe proaspete și înveliș de cacao adevărat vor convinge fiecare sceptic de un stil de viață sănătos. Cu atât mai mult dacă le tăiem cu un cuțit de prăjitură, datorită căruia efectul vizual va fi nebunesc. Cuțite pentru tort tip spatulă vă va permite nu numai să tăiați tortul, ci și să îl decorați cu toppinguri moi, care sunt unse uniform și sunt o bază excelentă pentru decorarea cu flori comestibile. Nimeni nu va trece indiferent pe lângă o astfel de poiană pe farfurie!

Cuțite pentru desertów – un asistent indispensabil pentru fiecare cofetar de acasă

Cuțite de prăjitură de înaltă calitate ar trebui incluse în blocul de cuțite al fiecărui iubitor de dulciuri, dar și al unei persoane care abia își începe aventura cu deserturile. Datorită lor, tăierea de obicei problematică a efectului muncii noastre timp de multe ore nu ne va provoca nici cea mai mică dificultate, va deveni pură plăcere. Cuțitele pentru desert sunt, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru o persoană care nu își poate imagina un weekend leneș fără coacere. Dezvăluim un secret dulce - un astfel de cadou este garanția unei bucăți suplimentare de tort delicios! Datorită cuțitelor speciale pentru tăierea prăjiturilor, produsele de patiserie de casă vor apărea în casa noastră nu numai de sărbători, ci ori de câte ori avem chef. Coacerea împreună și împărtășirea efectului muncii este cel mai bun mod de a arăta căldură și dragoste față de cei pe care îi iubim cel mai mult.

To Top