Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite de măcelar

Primăvara a sosit definitiv, așa că considerăm că sezonul grătarului a început oficial! În timpul întâlnirilor de weekend, aruncăm pe grătar nu doar cârnați, ci și diverse

cărnuri. Pentru a savura pe deplin ceafa de porc sau fripturile cu sânge coapte de noi, cuțitele de măcelar vă vor fi la îndemână. Știm, sună serios. Pana acum, cutitele din aceasta categorie interesau doar bucatarii si macelarii profesionisti. Dar cine a spus că nu ne putem simți profesioniști în bucătăria noastră? Asamblarea cuțitelor specializate care nu numai că vor face față utilizării de zi cu zi, dar vor funcționa excelent și în situații excepționale, cum ar fi în timpul unui festin de carne, nu trebuie să fie dificilă. Pentru astfel de situații neobișnuite, merită să completam sertarul nostru de bucătărie cucuțite de măcelar. Aceste cuțite profesionale pentru sarcini speciale ne vor face mai ușor nu doar să pregătim diverse cărni, ci și să le consumăm. Achiziționând cuțite de măcelar din magazinul online Restilopregătirea unei fripturi pentru o cină în familie pentru câteva sau duzini de persoane nu va mai fi o provocare pentru noi. Înainte de a cumpăra un cuțit de carne specializat, consultați mini-ghidul nostru. Vom încerca nu numai să vă arătăm că cuțitele de măcelar sunt un ajutor important în casa dvs., dar vă vom spune și cum să utilizați în siguranță aceste cuțite unice. Vedeți singuri că cu ajutorul cuțitelor profesionale de măcelar, pregătirea preparatelor din carne este extrem de ușoară.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cuțite pentru carne - nu la fel de înfricoșătoare precum pictează

Cu siguranță, cuțitele de măcelar aparțin categoriei de cuțite care nu pot lipsi în bucătărie. Cu excepția cuțitului de friptură, care este similar ca mărime cu un cuțit universal, celelalte sunt mult mai mari și mai lungi. Cel mai adesea, lungimea lamei lor este de peste douăzeci de centimetri. Cuțite pentru carne, deși ne pot provoca multă frică înainte de a le folosi, sunt, contrar aparențelor, la îndemână. Dimensiunea lor se datorează în principal forței de presiune care trebuie folosită pentru a porționa carnea sau a separa carnea de oase. În oferta magazinului nostru online Restilo, ne-am asigurat că, în ciuda dimensiunilor lor, cuțitele de măcelar sunt cât mai funcționale. Să ne amintim, totuși, că cuțitele de măcelar diferă nu numai prin dimensiunea lamei. Înainte de a le cumpăra, să ne gândim la ce vom folosi cuțitul. De exemplu, dacă carnea roșie, pe care o cumpărăm dintr-o singură bucată de la un măcelar, ajunge adesea în farfuria noastră, merită să investim în cuțit de măcelar AZZA sau satar AZZA. în propria noastră bucătărie pentru a separa carnea de oase, vom avea nevoie de cuțite complet diferite. De exemplu, putem ajunge la cuțitul pentru îndepărtarea oaselor PRECIOSO. Are o lamă din oțel inoxidabil de șaisprezece centimetri și un vârf special profilat, îngust și ascuțit. Deci, acest cuțit pentru carne nu este doar durabil. L-am pregatit pentru o manevra usoara intre carne si os. Să ne amintim că fiind iubitori de șuncă, ar trebui să găsim și în bucătăria noastră un loc pentru cuțite perfecte pentru tăierea acesteia. Cuțitele pentru șuncă sunt cele mai lungi pe care le avem în magazinul nostru online Restilo. De asemenea, diferă de celelalte. Cuțitul pentru șuncă SONIC are o lamă lungă și flexibilă, cu vârful ușor rotunjit. Este potrivit pentru tăierea nu numai mezeluri, ci și pește delicat, cum ar fi somonul. Cu cuțitele de carne propuse de noi, puteți pregăti cu ușurință prânzul sau cina. În plus, majoritatea cuțitelor sunt disponibile în negru, astfel încât se vor potrivi în orice interior.

Cum să ascuți cuțitele de măcelar?

Este important să păstrăm toate cuțitele din sertarul nostru de bucătărie ascuțite, dar cuțitele de măcelar sunt deosebit de importante. Acest lucru se datorează faptului că cuțitele de măcelar sunt folosite pentru a tăia carnea prăjită sau coaptă, care sunt pur și simplu carne tare. În plus, cuțitele pentru carne trebuie să se ocupe și de separarea cărnii de oase. Pentru a nu te răni, este important să ai un cuțit suficient de ascuțit pentru a tăia fără probleme osul dur. Cum să ascuți corect cuțitul nostru pentru carne, astfel încât să poată fi folosit cu ușurință în bucătărie? Activitatea aparent simplă de ascuțire necesită tehnică și îndemânare adecvate. Vă asigurăm că este suficient să respectați câteva reguli pentru a obține titlul de campionat în ascuțire. Când începeți aventura cu ascuțirea cuțitelor pentru carne în propria casă, ar trebui să alegeți mai întâi ascuțitorul potrivit. Oferim mai multe tipuri de ascuțitoare în magazinul nostru online Restilo. După ce ați ales instrumentul de ascuțit potrivit pentru dvs., ar trebui să reglați unghiul la care introduceți cuțitul. Acest lucru depinde de modul în care a fost așezată inițial muchia de tăiere și pentru ce va fi folosit cuțitul. Vă vom sugera că pentru cuțitele de bucătărie, inclusiv cuțitele de carne, este suficient un unghi de 20-25 de grade. Începem să ascuțim de la tăișul de la mânerul cuțitului și apoi mergem la vârful acestuia. Astfel putem fi siguri că am ascuțit întreaga lamă. Nu trebuie să folosiți multă forță pentru a le ascuți corect. Doar apăsați ușor cuțitul de măcelar pe suprafața abrazivă. Ultimul lucru important de reținut este să efectuați același număr de lovituri pe ambele părți. Acordând atenție acestor câteva lucruri, putem fi siguri că cuțitele de măcelar din bucătăria noastră vor tăia carnea ca de vis.

Cuțite pentru friptură - plăcere dincolo de carne

Steaks - un fel de mâncare care îi face pe mulți iubitori de carne să saliveze. Fripturile sunt considerate greu de preparat, dar consumul unei astfel de bucăți de carne necesită și practică. În funcție de ce fel de friptură ne place să avem în farfurie, dacă va fi medie sau bine făcută, un element indispensabil pe care ar trebui să-l avem în bucătărie este un cuțit de friptură. Cuțitul cu mâner gros seamănă cu un cuțit de masă tradițional. Cu toate acestea, dinții mari, dens distanțați, își trădează adevăratul scop - tăierea bucăților de carne prăjite sau bine făcute, tari. Cu cuțite de friptură în bucătărie, ne vom ocupa de palatul multor carnivore din grupul nostru în timpul grătarelor de weekend.

Cuțite de măcelar - simțiți-vă ca un profesionist în propria bucătărie

Mușchi de vită, ceafă de porc, friptură bine făcută - pentru iubitorii de carne, aceste nume sună nu numai familiare, ci și delicioase. Pentru ca prepararea acestor preparate din carne să fie la fel de gustoasă ca și mâncarea lor, merită să aveți cuțite de măcelar în sertarul bucătăriei. Nu trebuie să fim bucătari profesioniști pentru a le folosi corect. Tot ce ai nevoie sunt cuțite de carne specializate, puțină practică și vei putea pregăti în mod profesionist multe feluri de mâncare în bucătăria noastră, pe care până acum le-am putut încerca doar într-un restaurant. Sperăm că veți găsi ceva pentru dvs. în gama noastră largă de cuțite de măcelar și că sfaturile pe care vi le-am împărtășit în mini-ghidul nostru vă vor ajuta să utilizați cu plăcere aceste cuțite unice.

To Top