Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite de bucătărie

bucătărie. Cuțitele de bucătărie profesionale reprezintă o investiție de ani de zile, motiv pentru care achiziția lor atentă este atât de atentă. important. Indiferent de nivelul nostru de avansare, să ne concentrăm pe cuțite de bucătărie de cea mai înaltă calitate. Datorită lor, oamenii care își încep aventura cu bucătăria nu vor fi descurajați să gătească, iar pasionații de gătit vor găsi și mai multă bucurie în a găti și a pregăti mesele. Cuțitele bune de bucătărie sunt un must have în fiecare bucătărie, așa că atunci când își completăm echipamentul, să începem cu câteva cuțite de bucătărie universale, cumpărând treptat altele, din ce în ce mai specializate. La urma urmei, pofta de mâncare crește odată cu mâncatul!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cuțite bune de bucătărie – ce cuțite ar trebui să avem în bucătărie?

Există atât de multe tipuri de cuțite de bucătărie încât este greu să le enumerați pe toate fără a uita vreuna. Bucătarii profesioniști pot avea zeci de ele, iar dacă dorim, ne putem echipa cu un set de cuțite universale de bucătărie, sau putem cumpăra cele mai populare modele individual. Vă prezentăm tipurile de bază de cuțite de bucătărie care ar trebui să fie în fiecare casă: cuțite de pâine – trebuie sa fie lung, cu lama zimtata, exact ca la modelele PRESTO sau AZZA, cutit de legume – are un final distinct – două dintări la capătul lamei, poate exista și una mică și scurtă – ideal pentru scobirea legumelor și fructelor. De asemenea, este bine să aveți un cuțit universal (sau un cuțit de bucătar ceva mai lat) – este util pentru multe activități, atât pentru filet pește, tăiat mezeluri, pâine, legume, tocat ierburile.

Cum să aveți grijă de cuțitele de bucătărie?

Chiar și cuțitele de bucătărie profesionale necesită o întreținere adecvată pentru a rezista mulți ani. La ce să fii atent? Să începem cu utilizarea în sine. Cuțitele de bucătărie trebuie curățate imediat după utilizare prin clătire cu apă și spălare cu partea moale a unui burete. Să nu lăsăm lamele murdare multe ore, mai ales dacă am tăiat anterior, de exemplu, citrice. Nu contează dacă avem cele mai ieftine sau cu adevărat cuțite de bucătărie – niciuna dintre ele nu-i place contactul cu acidul continut de fructe sau legume. Pot începe să ruginească. Cel mai bine este să evitați să spălați cuțitele de bucătărie în mașina de spălat vase, dar dacă nu aveți timp să curățațicuțitele de bucătărie manual, indiferent de model – indiferent dacă este vorba de PRESTO sau SONIC sau poate de PRECOSIO, le putem adăuga în siguranță la alte vase în mașina de spălat vase. Cuțitele de bucătărie universale vor crea un duo armonios cu plăci de tăiat din lemn și plastic. Vă sfătuim să nu folosiți plăci prea dure, pentru ca lama să nu se tocească prea repede. De asemenea, ar trebui să ne amintim despre ascuțirea sistematică a cuțitelor de bucătărie și să nu le punem în dulapuri împreună cu alte tacâmuri – folosiți în schimb blocuri pentru cuțite de bucătărie și benzi magnetice.

Cuțite de bucătărie universale – soluții practice

Doar pentru că nu avem dorința sau spațiul de a păstra seturi extinse de cuțite de bucătărie profesionale în bucătărie nu înseamnă că nu ar trebui fiți atenți la ce cuțite de bucătărie cumpărăm. Indiferent de abilitățile culinare, să alegem cuțite bune de bucătărie, concentrându-ne pe calitate, nu pe cantitate. Sunt suficiente doar câteva modele – dacă ar fi să alegem un „triunghi de aur”; alegerea noastră ar fi: cuțitul japonez PRESTO, un cuțit mic de tăiat PRECIOSO și un cuțit de ceramică VITAMINO extrem de ascuțit. Datorită cuțitelor universale de bucătărie strong>, vă puteți bucura cu adevărat de gătit. !

Cuțite de bucătărie profesionale – deveniți un maestru bucătar acasă!

În timp ce tratăm gătitul și petrecerea timpului în bucătărie drept una dintre numeroasele sarcini zilnice, câteva cuțite universale de bucătărie sunt suficiente pentru noi. Cu toate acestea, dacă suntem adevărați maeștri bucătari în propria noastră casă, ar trebui să avem grijă de echipamentul adecvat al bucătăriei noastre, cumpărând cuțite de bucătărie foarte bune. După ce completăm setul de bază de cuțite de bucătărie, putem merge la selecție un pic mai “nebun” modele. Toți iubitorii de pizza vor avea nevoie cu siguranță de un cuțit pentru pizza PRESIDENT pentru a împărți în mod egal bucățile de plăcintă delicioasă. Ne putem echipa chiar și cu foarfece pentru pizza DELICIA! Gândindu-ne la cei care pregătesc mâncăruri rafinate, au fost create cuțite de bucătărie profesionale, de măcelar – putem crea propriul nostru set de cuțite de bucătărie pentru carne, care conțin ncuțite de bucătăriepentru îndepărtarea oaselor, cuțite de friptură, cuțite de șuncă, Un cuțit de măcelar și un satar. Cunoscătorii de brânză nu ar trebui să uite cuțitele pentru felia tipurilor lor preferate de brânză. un cuțit pentru brânză HOME PROFI va fi perfect, special profilat pentru tăierea brie, cheddar și alte delicatese din brânză. În funcție de nevoile și preferințele dvs., veți găsi cuțite de bucătărie profesionale care să corespundă cerințelor dvs. Cumpărând câteva cuțite bune de bucătărie, putem crea un set grozav care poate fi oferit cadou. Vă garantăm că fiecare fan de gătit va fi încântat de o astfel de surpriză!

To Top