Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cuțite de brânză

Brânză - mândrie națională franceză. În Europa de Vest au început să fie produse primele soiuri ale acestuia. Astăzi, doar în Franța există până la 1.000 de tipuri de brânză!

Există brânzeturi galbene, albe, albastre. Cu patrunjel sau nuca. Putem mânca brânză la micul dejun, prânz sau cină. Mai mult, pot fi servite atât calde, cât și reci. După cum putem vedea, alegerea este uriașă. Fiecare dintre soiuri oferă o varietate de calități de aromă și gust. Nu este de mirare că aceste produse, rafinate ca gust și aromă, au nevoie de un cadru rafinat. Dacă ne place brânza și planificăm adesea o seară cu ea în rolul principal, merită să luăm niște cuțite pentru brânză. Seturile profesionale de cuțite ne vor ajuta, de exemplu, la pregătirea unei plăci de brânzeturi rafinate. Servirea brânzei este atât de importantă încât porția corectă le afectează și gustul. De asemenea, vă permite să scoateți în evidență note și arome individuale. La servirea brânzei, contează nu doar calitatea acesteia, ci și felul în care este servită și tăiată. Cuțitele pentru brânză pe care vi le propunem vor fi perfecte pentru a tăia brânza în cuburi atunci când doriți să serviți bastoanele prietenilor ca un pregust al cinei de seară. În plus, în setul de cuțite pentru brânză există mai multe tipuri de cuțite, așa că cu siguranță vor condimenta sertarul pentru tacâmuri din bucătărie. Ce cuțit de brânză să alegi? Merită să investești într-un set de cuțite pentru brânză? Cum se folosește un cuțit de parmezan? Vom răspunde la toate aceste întrebări în mini-ghidul nostru. Începe-ți aventura cu cuțitele de brânză alături de noi.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce cuțit de brânză ar trebui să aleg?

Așa cum spune binecunoscutul proverb: în fiecare țară există obiceiuri. Această afirmație poate fi aplicată cu ușurință în contextul brânzeturilor. Fiecare brânză este un tip diferit de cuțit pentru brânză. După cum am menționat, există deja câteva mii de soiuri de brânză pe piață. Din fericire, nu avem nevoie de un număr la fel de mare de tacâmuri profesionale pentru a tăia toate aceste tipuri. Cu toate acestea, există mai multe grupuri principale de brânzeturi pe care le tăiem cu un cuțit special. Acest lucru se datorează în principal structurii diverse, adesea delicate, a acestor produse lactate. De exemplu, un cuțit pentru brânză PRESTO va fi la îndemână atunci când tăiați brânză Gouda galbenă. Fabricat din oțel inoxidabil, cu un mâner la îndemână, de culoare albastru închis, va împărți rapid un cub de gouda în mai multe felii, ideal groase. Cuțitul cu profil special are dinții dens aranjați. În plus, acest tip de tacâmuri se caracterizează prin găuri distanțate uniform, datorită cărora feliile tăiate nu se lipesc de suprafața cuțitului. Majoritatea cuțitelor de brânză, cum ar fi cuțitul de brânză HOME PROFI, au vârful ascuțit. Forma sa seamănă cu o furculiță. Acest lucru facilitează separarea și transferul brânzei deja tăiate pe o farfurie. Să ne amintim și despre îngrijirea corespunzătoare a cuțitelor de brânză. Deși toate cuțitele disponibile în oferta noastră pot fi spălate în mașina de spălat vase, merită să le clătiți cu apă imediat după utilizare. În acest fel, avem grijă de lamă, datorită căreia ne vom putea bucura de cuțit mulți ani. De asemenea, este importantă depozitarea cuțitelor. Să încercăm să le separăm de alte tacâmuri sau să cumpărăm capace pentru lame. Datorită acestui fapt, vom fi siguri că cuțitul nu va fi tocit în momentul utilizării. Acordați o atenție deosebită ascuțirii regulate atunci când pregătiți brânzeturi cu consistență tare. Un cuțit tocit nu numai că poate tăia brânza inegal, ci și să sară de la suprafață și să ne rănească.

Merită să investești într-un set de cuțite pentru brânză?

Am văzut deja că există mai multe tipuri de cuțite pentru brânză. Dacă sunteți fan al unei singure varietăți de specialitate franțuzească, alegeți cuțitul potrivit va fi foarte usor pentru tine. Pentru iubitorii de diverse arome ale acestor produse, le sugerăm să decidă să cumpere imediat un set de cuțite pentru brânză. Într-un astfel de set veți găsi atât un cuțit pentru tăierea brânzeturilor tari și semitare cât și a celor cu o structură mai moale și mai lipicioasă. Aceste tacâmuri profesionale vă vor permite să tăiați orice tip de brânză, datorită căruia puteți pregăti rapid și ușor o masă de brânză, care cu siguranță va deveni punctul culminant al serii.Brânză, în special însoțită de un pahar de vin, va fi completarea perfectă pentru o cină rafinată. În plus, seturile de cuțite pentru brânză sunt nu numai utile, ci și arată bine. Realizate din materiale de înaltă calitate, vor arăta grozav pe blatul din bucătărie. De asemenea, datorită unui set din aceste tacâmuri, putem oferi oaspeților noștri libertatea de a decide ce grosime de felii de brânză preferă. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați câteva tipuri de cuburi de brânză pe o placă de lemn și să pregătiți un set de cuțite pentru brânză

Întorsătură italiană pe brânză - cuțite pentru parmezan

Nu doar francezii iubesc brânza. Parmezanul italian este cunoscut în întreaga lume și nu doar pentru că este un ingredient delicios în pizza crocantă. Parmezanul feliat sau ras subtire imbogateste aroma si gustul fiecarui fel de mancare. Contrar aparențelor, această brânză italiană este și sănătoasă. Este bogat în proteine și calciu. Prin urmare, oferă organismului nostru multe ingrediente valoroase, în special pentru oasele noastre. Datorită gustului său picant, se va observa atât pe pizza fierbinte, cât și atunci când este servită într-o salată Caesar. Are totuși o consistență tare, așa că aveți nevoie de un cuțit special de parmezan pentru a-l tăia. In oferta magazinului nostru online Restilo avem un cutit profesional pentru tine. Va fi perfect pentru parmezan! Arată ca o spatulă cu vârful ascuțit. Lama plată din oțel inoxidabil asigură un efect maxim de tăiere. În plus, datorită mânerului gros, puternic, putem fi siguri că nu ne vom răni în timp ce îl porționăm. Cum să tăiați corect parmezanul? Tăiați brânza italiană în bucăți mici. Dimensiunea lor depinde de gustul individual. Dacă aveți parmezan proaspăt, cu cuțitul pentru brânză puteți tăia cu ușurință bucăți de brânză uniforme, largi, care se vor potrivi perfect în salată. Brânza de parmezan servită în acest fel nu numai că va îmbogăți felul de mâncare cu aroma sa puternică, dar va fi vizibilă și în timpul mesei.

Cuțite pentru brânză în bucătărie

La pregătirea diverselor feluri de mâncare sau aperitive cu brânză în rol principal, merită să folosiți cuțite profesionale pentru brânză. Datorită formelor caracteristice ale cuțitelor de brânză, oaspeții noștri, cărora le vom descoperi avantajele acestor produse lactate rafinate, vor fi încântați nu doar de gust și aromă, ci și de felul în care sunt servite. Indiferent. dintre care cuțit de brânză folosiți sera hotărâm noi, cu siguranță nu vom fi dezamăgiți. Cuțitele pentru brânză oferă o servire elegantă a specialităților franceze, dar nu numai. Dacă suntem iubitori ai brânzeturilor italiene, cuțitul pentru parmezan va fi perfect în bucătăria noastră. Sperăm că în mini-ghidul nostru v-am făcut mai ușor să alegeți cuțitul de brânză potrivit și am arătat, de asemenea, cum să aveți grijă de cuțite și de ce amatorii de diferite arome de brânză ar trebui să decidă să cumpere un >set de cuțite pentru brânză. Arta de a servi brânza nu este dificilă și ne poate îmbogăți viața de zi cu zi.

To Top