Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cronometre

Bucătăria este mai mult decât oale, tigăi și tigăi. Sunt, de asemenea, accesorii de bucătărie care, deși mici și discrete, îmbunătățesc semnificativ procesul de gătit.

Vorbim, printre altele, despre cronometre – aceste dispozitive mici, inteligente, permit măsurarea precisă a timpului, mai ales necesară atunci când dorim să pregătim un fel de mâncare conform indicațiilor cuprinse în rețetă. Ouăle trebuie fierte. pentru exact opt minute? Tortul trebuie să se coacă o oră și jumătate? Caserola trebuie încălzită un sfert de oră? Nimic mai ușor! Ajunge doar la un cronometru de bucătărie și setează momentul potrivit. Magazinul nostru online Restilo oferă nu numai temporizatoare de bucătărie precise, ci și foarte elegante. Veți găsi cronometre electronice. , numite și temporizatoare digitale, dar și termometre cu cronometru, care vor funcționa de minune la prepararea fripturii. Dacă doriți să aflați mai multe despre ce temporizatoare de minute sunt perfecte pentru bucătăriile tradiționale și care pentru bucătăriile moderne, precum și despre cum să le îngrijiți și cum să le folosiți - vă invităm să citiți mini-ul nostru - ghid. Vom încerca să răspundem la cele mai frecvente întrebări despre temporizatoarele de bucătărie, inclusiv termometrele cu cronometru. Vă invităm să citiți!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Necesar în fiecare bucătărie - temporizator de bucătărie

Unele feluri de mâncare necesită o precizie magistrală. Trebuie să măsurăm cu atenție cantitatea de ingrediente, apoi să le combinăm într-un anumit fel. Dacă pregătim o salată simplă, sarcina noastră se termină de fapt când bolul cu legume merge la frigider, dar ce se întâmplă dacă avem o prăjitură de coacere, care coaptă prea scurt la mijloc va fi crudă și coaptă prea mult timp uscat și cu marginile arse. Cum să faceți față defecțiunilor din bucătărie mai mici și mai mari? Soluția la toate problemele noastre poate fi un gadget discret, care este un cronometru de bucătărie. Ce face un astfel de cronometru? Ce face? Răspunsul este trivial de simplu - cronometrul de bucătărie este folosit pentru a măsura timpul. Așadar, dacă știm dinainte că cheesecake-ul nostru trebuie să stea la cuptor patruzeci și cinci de minute - nici un minut mai scurt, nici un minut mai mult - luăm aparatul în mână, introducem valoarea care ne interesează - în funcție de ce temporizator de bucătărie ne hotărâm pe cel tradițional sau electronic, trebuie doar să întoarcem cele două jumătăți în așa fel încât axa verticală să arate cantitatea care ne interesează sau să introducem valoarea care ne interesează folosind butoane. Când acest pas se termină, va începe o numărătoare inversă grozavă, iar când a trecut numărul specificat de minute, temporizatorul de bucătărie ne va informa printr-un semnal sonor că coacerea noastră este gata și nu va rămâne nimic. altceva decât să-l scoți din cuptor.

Pătrat sau rotund? Roșu sau verde? Ce cronometru să alegi?

Așa cum am explicat în secțiunea anterioară, temporizatoarele de bucătărie sunt dispozitive foarte inteligente și practice care ne ajută în toate activitățile noastre de coacere și gătit. Cu toate acestea, nu am reușit să răspundem la cea mai importantă întrebare, adică ce temporizator de bucătărie să alegem? Mic sau mare? Alb sau colorat? Cronometrul digital sau cel mai clasic? Există multe posibilități, iar magazinul online Restilo oferă cronometre de bucătărie care vor satisface așteptările atât ale iubitorilor de stil tradițional cât și modern. Să ne uităm la cele mai interesante modele. Pentru primul foc - Cronometru de bucătărie PRESTO - 60 de minute - în alb. Designul său simplu și minimalist îl face să arate grozav în toate circumstanțele. Va completa perfect decorul unei bucatarii rustice, dar va arata frumos si intr-un interior inspirat din stilurile scandinave, eco sau industriale. Fabricat din materiale de înaltă calitate, produsul va atrage cu siguranță toți iubitorii de gătit și nu numai.

Un accesoriu practic și un decor neobișnuit pentru blaturi - alegem un cronometru de bucătărie

Următoarea noastră propunere este cronometrul de bucătărie PRESTO - Fruit, disponibil în patru variante de culoare, fiecare dintre ele inspirată de un fruct diferit. Și astfel, colecția de cronometre de bucătărie PRESTO - Fruit include un temporizator portocaliu (la propriu și la figurat - are forma unei portocale și este disponibil în aceeași culoare), un cronometru verde în formă de para, un cronometru roșu (în funcție de interpretare, jucând rolul unui măr copt sau al unei roșii suculente) și un cronometru galben - amintește de o lămâie . Recomandăm acest tip de cronometru de bucătărie în special persoanelor care ar dori să introducă un element interesant de umor în interiorul lor sau celor care ar dori să aducă puțină bucurie copiilor lor. Suntem siguri că fiecare tânăr bucătar va fi bucuros să-și ajute mama să pregătească o prăjitură delicioasă, în timp ce se joacă cu toate ustensilele de bucătărie - în special cu cele colorate. Apropo de electrocasnicele de bucătărie, nu puteam să nu menționăm un alt grup de produse disponibile la Restilo, și anume temporizatoarele electronice, numite și de unii temporizatoarele digitale. Cum diferă de cele standard, s-ar putea întreba. Așa că ne grăbim să răspundem.

Tot ce trebuie să știți despre temporizatoarele electronice

Cronometrele digitale, ca și versiunile tradiționale, funcționează cu baterie. Ceea ce le face diferite este un ecran mare, lizibil, pe care apar informații despre timpul rămas până la sfârșitul măsurătorii. Așa că putem pune un astfel de cronometru electronic pe un dulap de bucătărie și stând în picioare. în celălalt capăt al camerei, din când în când să ne uităm la el pentru a verifica cât mai trebuie să gătească felul nostru de mâncare. Interesant este că modelele selectate disponibile la Restilo au dotări speciale care contribuie la creșterea sentimentului de confort în rândul utilizatorilor. Ce înseamnă? Ei bine, uitați-vă doar la temporizatoarele digitale ACCURA pentru a observa că au magneți solidi încorporați în carcasă, permițându-vă să agățați accesorii, de exemplu, pe ușa frigiderului, pe bandă magnetică sau pe perete vopsit cu un material special. a picta. În plus, modelul ACCURA - de 3 ori - vă permite să măsurați trei valori minute diferite în același timp. Aceasta înseamnă că cu ajutorul cronometrului electronic ACCURA - de 3 ori - putem măsura ori pentru trei feluri de mâncare diferite - de exemplu, pentru o prăjitură introdusă în cuptor, o supă gătită pe gaz sau o friptură plasată într-un aragaz portabil. Rămânând pe tema prăjirii - un alt temporizator digital parte din seria ACCURA, adică termometrul digital pentru cuptor ACCURA cu cronometru, va fi perfect pentru pregătirea tuturor tipurilor de feluri de mâncare din carne. Acest tip de temporizator electronic măsoară temperatura în intervalul de la 0 la 300 de grade Celsius. Mai mult decât atât, temporizatorul electronic menționat anterior anunță gradul corespunzător de gătit prin intermediul unui semnal sonor.

De neînlocuit la coacere: termometre cu temporizator

În sfârșit, am dori să vă spunem puțin despre termometrele cu temporizator. Ei bine, termometrele cu temporizator măsoară temperatura din interiorul cărnii, peștelui și prăjiturii în timp ce se coace în cuptor. Aceste tipuri de accesorii pot fi folosite in toate tipurile de cuptoare. Lucruri de reținut - termometrele cu temporizator nu pot fi spălate în mașina de spălat vase.

To Top