Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Crăciun

Afară, îngheț ușor și zăpadă, iar acasă dimpotrivă - o atmosferă care încălzește fiecare inimă. Zile ca oricare altele, numere în calendar, dar unice totuși. Există magie în
aer. Magia Crăciunului. În acest timp, toate conflictele se estompează, oamenii încetinesc pentru un moment, se bucură de prezența celuilalt și sunt pur și simplu mai buni unul pentru celălalt - mai înțelegător și mai amabil.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Crăciun

Aceasta este cea mai importantă sărbătoare a anului pentru toată lumea, care necesită un cadru adecvat. Merită să aveți grijă, în această perioadă specială de Crăciun casa noastră arăta și mai frumoasă decât de obicei. Fiecare element este important, fiecare detaliu creând o compoziție unică de Crăciun, motiv pentru care decorațiunile și decorațiunile de Crăciun joacă un rol atât de important. Mizați pe multă lumină pentru a ilumina întunericul nopții de decembrie și pe motivele caracteristice de Crăciun pentru a-l face și mai festiv. Împreună, alegeți accesorii și decorațiuni pentru sărbători care să vă bucure privirea.

Accesorii de Crăciun - tradiție și modernitate

Sărbătorile în casele poloneze sunt de obicei tradiționale și nu vom convinge pe nimeni să abandoneze vechile obiceiuri de Crăciun în favoarea a ceva nou. Dar... nu ar fi cel mai bine să facem compromisuri și să încercăm să creăm un Crăciun unic și să ajungem la decorațiuni elegante de Crăciun și decorațiuni de Crăciun pentru casă? Decoratiunile de Crăciun și decorațiunile de Crăciun vor fi cu siguranță utile aici. Nu cred că niciunul dintre noi încă mai folosește lumânări obișnuite ca obiecte de Crăciun când există atât de multe lumini LED din care să aleagă. În funcție de preferințele tale, acestea pot să semene cu cele naturale prin culoarea luminii lor, precum și să creeze un mozaic colorat, luminos. Același lucru este valabil și pentru baubles. În trecut, decorațiunile de Crăciun se făceau acasă din lucruri care se aflau în cele patru colțuri.

Astăzi, datorită balonurilor, nu doar câștigăm timp, dar obținem și decorațiuni frumoase de Crăciun care creează o combinație uimitoare cu un brad și o atmosferă unică de Crăciun. Apropo de bradul de Crăciun, dacă am cumpărat pomi vii în fiecare an, poate merită să facem cunoștință cu avantajele pomilor artificiali de Crăciun, abandonând complet imaginea lor stereotipă a ramurilor slăbite lipite între ele. , în favoarea unui copac aproape identic cu cei vii, dar fără ace pierde. Pe lângă achiziționarea de lumini LED pentru brad, vă recomandăm să cumpărați și felinare LED ca accesorii unice de Crăciun. Le puteți așeza ca decor pe masa festivă fără să vă faceți griji că, dacă loviți felinarul, ceara se va vărsa și va păta fața de masă de Crăciun. Să ne amintim, de asemenea, că un brad de Crăciun nu este singura soluție - poți pune un brad cu LED în sufragerie și să optezi pentru astfel de decorațiuni de Crăciun.

Cele mai importante decorațiuni de Crăciun - Crăciunul nu ar fi complet fără ele

Există câteva decorațiuni de Crăciun fără de care nimeni nu își poate imagina Crăciunul. In timp ce te gandesti la Craciun este putin probabil ca primele lucruri care iti vin in minte sa fie decoratiunile pentru ferestre sau servetele cu motiv de Craciun, este aproape sigur ca una dintre cele mai comune si primele asocieri ca decoratiuni de Craciun va fi un brad impodobit. Un conifer împodobit festiv este un „articol de necesitate” de Crăciun care decorează fiecare casă. Odată erau disponibili doar copacii vii, iar primii artificiali nu păcătuiau cu frumusețea. Astăzi, nu prea estetici, cioturile de plastic aparțin trecutului, iar lipsa de alegere între un conifer viu și un pom de Crăciun artificial este de domeniul trecutului. Oricine este alergic, nu vrea să-și adauge responsabilitățile în fiecare zi și să măture ace care cad sau să piardă timpul căutând și cumpărând un copac în fiecare an poate răsufla ușurat.

Există pe piață brazi artificiali de Crăciun care seamănă în mod înșelător cu omologii lor vii. Pentru persoanele cărora le pasă aspectul cel mai natural al bradului de Crăciun, recomandăm modele nu numai cu conuri, precum modelele Brad - Oliwia, Pin - Amelia , dar și cu rădăcini „naturale” – precum în arborele artificial „Lux cu rădăcini”. Aceia dintre noi care visează la un copac acoperit de zăpadă în confortul casei lor ar trebui să aleagă „Pin - acoperit de zăpadă”, care ne va face să ne simțim iarna adevărată, indiferent de ce aură ne va saluta în dimineața de Ajunul Crăciunului.

Copiilor, pe langa un numar mare de cadouri, probabil le va placea un numar mare de crengute pe brad, celor mai pretentiosi recomandam Molid Titus si Brad Daria. Dar... bradul in sine fara decoratiuni nu va fi niciodata un brad de Craciun, ci un conifer obisnuit, asa ca trebuie sa avem grija si de decoratiunile caracteristice de Craciun. În primul rând bulețe, dar și lumini sau lanțuri. Baublele sunt probabil cele mai importante decoratiuni de Craciun, care pot fi folosite nu doar la impodobirea bradului, ci si la crearea altor decoratiuni de Craciun. Boabele pot fi asortate stilului în care este decorată camera noastră de zi sau poți alege seturi în culori care se potrivesc cel mai bine cu verdeața. Putem avea, de asemenea, seturi sau combinații pentru nimic și să mizăm pe un pom de Crăciun colorat și vesel cumpărând bulețe în diverse culori. Dacă bulelele vor fi colorate, la fel și luminile, este important ca atunci când alegeți lumini pentru brad de Crăciun să le cumpărați pe cele care nu vor consuma multă energie electrică, pentru că nimănui dintre noi nu-i place să plătească în exces. , și mai ales să aflăm de facturile mari după sărbători, când am avut mai multe cheltuieli decât de obicei. De aceea, merită să pariezi pe un iluminat LED de bună calitate. Aceste decorațiuni neobișnuite de Crăciun vor adăuga un farmec extraordinar oricărui interior și vor aduce o atmosferă magică de Crăciun. 

Decoratiuni de Crăciun pentru a ilumina serile de decembrie

Zile scurte și nopți foarte lungi - aceasta este iarna în Polonia. Devine rapid gri, plictisitor și tulbure, ceea ce mulți dintre noi nu suntem optimiști. Omul are nevoie de lumina soarelui pentru a fi fericit, dar ce putem face pentru un apus rapid? Putem lumina serile întunecate cu lumânări, felinare, lămpi și tot ce oferă o lumină plăcută, caldă. După părerea noastră, nu poți rămâne fără astfel de articole de Crăciun în decembrie! Luminile sunt decorațiuni de Crăciun extrem de versatile. Le putem folosi atat pentru a decora casa in exterior cat si in interior. In functie de stilul casei si de incaperea in care dorim sa amenajam accesorii stralucitoare de Craciun, stilul luminilor va fi diferit, insa nu exista nicio indoiala ca o stralucire placuta se potriveste oricarui spatiu. Există cel puțin câteva tipuri de decorațiuni de Crăciun „luminoase” cu care merită să te echipezi. Luminile vor împodobi nu numai bradul de Crăciun, ci și balustrada scărilor, ferestrelor sau ușilor. Le putem folosi pentru a crea diverse decorațiuni de Crăciun, de la coronițe pentru uși la masă de cafea sticlărie. Cu ajutorul grilei luminoase cu LED putem chiar decora tot peretele. Lumini LED - Cristalele vor atrage cu siguranță pe cei mai tineri membri ai gospodăriei, care vor crea în mod independent decorațiunile de Crăciun la care visează. Lumina lumânărilor este extrem de atmosferică și adaugă o aură de liniște și profunzime, dar ceara se topește repede, uneori lasă urme și flacăra îi poate arde pe cei mai mici membri ai gospodăriei când, într-un moment de neatenție, aceștia pun degetele la lumânarea. Cea mai buna solutie intr-o astfel de situatie este sa nu renunti la acest tip de accesorii de Craciun, ci sa cumperi felinare LED. Vor da aceeași atmosferă magică ca și felinarele tradiționale, iar datorită utilizării LED-urilor, felinarele economisesc energie, nu se încălzesc și sunt rezistente la deteriorarea mecanică. Vă garantăm că doar un ochi foarte ascuțit va observa că există un felinar cu o sursă de lumină artificială pe biblioteca sau masă. Tuturor celor care nu se tem de noutățile de amenajare interioară și iubesc și mai multă lumină acasă, le recomandăm nu doar lumini LED, ci și arbori LED. Ce este asta? Design asemănător copacului cu mai multe lumini LED. În varianta de Crăciun, va înlocui chiar și un brad tradițional de Crăciun, dar putem miza și pe o opțiune mai universală care va arăta grozav indiferent de anotimp. Nu numai că trebuie să renunțăm la copacii cu LED-uri când se termină sezonul sărbătorilor - lămpile simple sau decorațiunile delicate cu LED ne pot decora casa pe tot parcursul anului, iar felinarele vor fi grozave ca decorațiuni pentru o petrecere de vară în grădină.

Ce accesorii de Crăciun se potrivesc casei tale?

Fiecare casă este diferită, fiecare dintre noi se simte cel mai bine într-un spațiu amenajat diferit. Decorațiunile de Crăciun ar trebui să se potrivească cu amenajarea interioarelor noastre și să ne facă să ne simțim ca acasă chiar mai bine și mai fericiți decât în restul anului. Pentru început, să ne spunem un fapt cel mai important: fiecare decor de Crăciun amplasat în casa noastră va adăuga un pic de căldură și o atmosferă aparte, dar dacă ne pasă de coerența și estetica interiorului, ar trebui să alegem articole de Crăciun care se potrivesc cumva în designul stilului casei noastre. Decorațiuni delicate - luminițele mici și balonurile într-o culoare slabă se vor potrivi cu minimalismul interior. Aici vor funcționa seturile într-o singură culoare: balonuri + spitz sau stea deasupra bradului de Crăciun.

Dacă suntem fani albului, putem cumpăra și magazinul nostru online de decorațiuni de Crăciun în această culoare. Stilul scandinav seamănă și cu unul minimalist în multe aspecte, motiv pentru care decorațiunile minimaliste de Crăciun vor arăta bine în livingurile amenajate astfel. De asemenea, putem adăuga un pic de noblețe, de exemplu, adăugând puțin aur sau argint la amestecul festiv de culori. În camerele pline de farmec, să ne concentrăm pe balonurile frumoase și impresionante, decorate cu sclipici. Culorile care arată întotdeauna frumos cu verde, adăugându-i un pic de fler, adică roșu și auriu, vor arăta extrem de impresionant. Putem folosi în mod constant aceste culori pentru a decora întreaga casă. Daca locuim intr-un spatiu modern si nu ne este frica de solutii indraznete, sa incercam Craciunul fara brad, dar cu un brad LED, care are propriul farmec unic care se va potrivi perfect cu designul modern. Aurul și roșul vor merge bine nu numai cu spațiile elegante, ci și cu opusul stilului glamour - un brad de Crăciun cu bulele roșii și aurii va fi un succes, îmbinându-se cu un interior în stil industrial. Indiferent de stilul în care sunt decorate cele patru colțuri ale noastre, merită să ne concentrăm pe o cantitate mare de lumină care va adăuga și mai multă confort oricărui spațiu. Nu uitați de muzica potrivită de Crăciun și puteți începe să vă decorați casa împreună, vă dorim multă distracție și bineînțeles Crăciun Fericit! Pentru decorațiuni de Crăciun, vă rugăm să vizitați magazinul online Restilo.

To Top