Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare rotunde

Interiorul elegant și modern nu este doar mobilier frumos și echipamente valoroase. Adăugările mici și funcționale care fac din casele noastre un spațiu confortabil și

confortabil sunt, de asemenea, importante. Covoarele rotunde îndeplinesc cu siguranță această funcție. Par scurt sau lung? Multicolor sau monocolor? În magazinul nostru, fiecare va găsi ceva pentru sine!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum să alegi un covor rotund?

Covoare rotunde - un plus pentru orice casă

Vă aranjați apartamentul și vă întrebați ce accesorii vor fi o alegere estetică și funcțională? Covoarele sunt o propunere de amenajare interesantă care se va potrivi cu decorul oricărei locuințe. Textura moale a produsului introduce efectul de confort în interior, iar forma la modă și atemporală îl îmbogățește cu stil și o notă de rafinament. În plus, covoarele circulare sunt extrem de funcționale, făcându-le perfecte pentru aproape orice cameră! Mai mici sau mai mari, sunt completarea perfectă pentru dormitor, camera de zi și chiar pentru hol și baie. În funcție de dimensiunile produsului, un covor rotund poate fi folosit atât ca mic adaos, cât și ca element principal de aranjare care cu siguranță nu trece neobservat.

Covor rotund pentru sufragerie - cu ce fel de mobilier se potrivește?

Când aranjați decorul cameră de zi, merită să aveți grijă de fiecare, chiar și de cel mai mic detaliu. Livingul este centrul întâlnirilor sociale. Din acest motiv, este extrem de important să alegeți accesorii care să se armonizeze cu întregul decor. Când merită să te decizi să cumperi un covor rotund? În opinia noastră, alegerea unui astfel de decor este o soluție grozavă, mai ales atunci când în cameră există sau va exista cel puțin o piesă de mobilier sau un accesoriu de aceeași formă circulară. Datorită acestui lucru, vom evita inteligent impresia de haos în favoarea unei idei de aranjament bine gândite. Merită să subliniem că repetarea, fie că este colorată sau în acest caz în contextul formelor, este un procedeu compozițional popular și apreciat! Covoarele pentru sufragerie în formă de cerc se armonizează așadar perfect cu mobilierul rotund de cafea. Atunci când decideți să combinați echipamentul menționat mai sus cu un accesoriu textil cu o formă fără margini, rețineți că materialul trebuie să iasă cu cel puțin 30 cm dincolo de marginea blatului.

Covoare rotunde - cum să alegi modelul potrivit?

Nu există nicio îndoială că covoarele rotunde sunt un accesoriu de aranjament la modă și elegant. Accesoriile de acest tip aduc impresia de caldura caselor noastre, iar din ce in ce mai multe modele si texturi noi imbogatesc interioarele cu un stil extraordinar si o mare doza de originalitate. Covoarele moderne oferite de magazinul nostru online sunt în primul rând o combinație dintre cele mai recente tendințe, funcționalitate și cea mai înaltă calitate.

Covoarele rotunde se potrivesc cu siguranță în noutățile de aranjament, ceea ce le face din ce în ce mai populare. Forma circulară oferă posibilități de aranjare ușor diferite față de cea standard cu margini, motiv pentru care decoratorii de interior profesioniști sunt atât de dornici să o folosească. La Restilo, totuși, credem că fiecare gospodar poate introduce accente de vis în împrejurimile lor. Deci, cum vă asigurați că achiziționarea unui covor rotund va fi cu siguranță un succes?

Cel mai important lucru este, desigur, dimensiunea produsului. Dimensiunile ar trebui să depindă de două aspecte - dimensiunea camerei și circumstanțele în care va fi utilizată. Daca vrem sa fie doar o completare, sa alegem un model mic care sa nu umbreasca restul elementelor de amenajare. Cu toate acestea, dacă un covor rotund trebuie să fie un accent clar, atunci cumpărarea unei variante spectaculoase, mari, poate fi cea mai bună decizie. Culoarea și modelul trebuie să se potrivească cu decorul camerei.

To Top