Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare mici pentru dormitor

Dormitorul este oaza noastră privată de pace și centru de regenerare. Decorul acestui interior trebuie să fie nu numai elegant, ci și să favorizeze un sentiment de relaxare. Se

știe de mult că accesoriile textile sporesc atmosfera plăcută a camerelor individuale. Din acest motiv, covoarele pentru dormitor sunt un element inseparabil al unei camere de odihnă.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

De ce ne place covorul pentru dormitor?

Dormitorul este o cameră cu un scop special - ne servește ca loc de relaxare și regenerare. Prin urmare, ar trebui să stimuleze un sentiment de pace și să ne afecteze cu adevărat confortul. Numai în astfel de condiții ne putem odihni pe deplin și obține puterea necesară. Pe lângă elementele evidente ale echipamentului, merită să aveți grijă și de micile accesorii de aranjare care fac interiorul atât elegant, cât și confortabil. Covoarele mici de dormitor sunt de neînlocuit în acest caz. Nu sunt doar un decor stilat, ci și un accesoriu extrem de funcțional. Datorita texturii moale, acestea aduc in camere o senzatie de caldura, care se traduce in stare de bine. Covor în dormitor? Credem că este o necesitate!

Covor de lângă pat - de ce merită?

Când aranjați interiorul dormitorului, merită să aveți grijă de fiecare, chiar și de cel mai mic element de amenajare. În plus, cel mai bine este să subliniați decorațiunile care vor fi în același timp estetice și funcționale. Covoarele de dormitor se încadrează cu ușurință în aceste criterii. Pe lângă faptul că sunt un accesoriu extrem de stilat și atemporal cu valori estetice, ele îndeplinesc și alte câteva funcții importante. În primul rând, acestea protejează podeaua sau parchetul de zgârieturi și deteriorări accidentale. Un covor lângă pat este, de asemenea, o garanție a unui semnal de trezire plăcut! Textura moale, pufoasă, calmează senzația de răceală care însoțește trezitul în fiecare zi - la urma urmei, primul lucru pe care picioarele noastre ating după trezire este podeaua. Covorul de lângă pat, pe lângă căldura resimțită literalmente, introduce o atmosferă confortabilă în dormitor și, astfel, are un efect pozitiv asupra sentimentului de confort și relaxare.

Covoare moi pentru dormitor - o multitudine de texturi și culori

Covoarele mici de dormitor sunt, în opinia noastră, un accesoriu cu ajutorul căruia putem introduce instantaneu culorile și modelele noastre preferate în interior. Modelele individuale diferă nu numai prin culoare, ci și prin textură. Unul dintre cele mai populare produse din ultima vreme este covoarele umplute. Variantele de acest tip se caracterizează printr-o structură expresivă, lungă și moale la atingere. Sunt extrem de eficiente și atrag cu siguranță atenția! Oamenii care preferă clasicele vor fi cu siguranță atenți la clasicele covoare rotunde. Modelele cu grămadă standard, scurtă, sunt cu siguranță mai ușor de curățat și puțin mai atemporale. Magazinul nostru online oferă o mulțime de variante diferite, așa că suntem siguri că fiecare va găsi ceva pentru sine!

Cum să spăl covoarele dormitorului?

Un covor, indiferent de locul în care este aranjat, arată impecabil doar atunci când este păstrat curat. Cum să curățați și să îngrijiți acest tip de ornamente? În primul rând, rețineți că nu orice model poate fi spălat în mașina de spălat - în majoritatea cazurilor, acest mod de îndepărtare a petelor poate duce la deteriorare ireversibilă. La Restilo știm perfect că cel mai bun mod de a îndepărta murdăria este curățarea uscată a covorului. În acest scop, imediat după aspirarea standard, doar stropiți perii cu bicarbonat de sodiu sau cu o pudră dedicată. După împrăștierea detergentului, de exemplu cu o perie, covorul trebuie lăsat câteva ore și apoi aspirat sau agitat din nou. Dacă doriți să udați perii, asigurați-vă întotdeauna că producătorul include o astfel de metodă și care sunt condițiile exacte.

To Top