Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare moderne

Covoarele moderne sunt un element indispensabil al interioarelor elegante. Sunt un decor care nu numai că arată grozav, dar afectează și impresia de căldură în cameră.

Datorită stilului lor unic, produsele de acest tip adaugă caracter împrejurimilor, fiind atât un detaliu practic, cât și pur estetic.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cum să alegi un covor modern?

Frumoase și funcționale - covoare moderne

Magazinul nostru online oferă covoare de cea mai înaltă calitate - diversitate nu numai în ceea ce privește valorile pur estetice, ci și în ceea ce privește dimensiunile și materialele. Ultimul dintre aceste aspecte merită în mod deosebit discutat. Din ce țesături sunt cele mai des făcute aceste ornamente caracteristice și la ce să cauți atunci când le cumperi? Nailonul și alte materiale sintetice domină cu siguranță piața modernă a covoarelor. Materiile prime de acest tip sunt ieftine, extrem de durabile și oferă o gamă largă de posibilități de prelucrare. Perii pot fi modelați aproape liber aici - sub formă de smocuri lungi, suprapuse sau tradiționale, scurte. Ceea ce este extrem de important, modelele din plastic sunt foarte ușor de curățat și nu necesită îngrijire specială. În casele pline de copii sau animale de companie, acestea sunt cea mai bună soluție.

Covoare moderne pentru sufragerie

Sufrageria este un interior în care un covor modern este un element de neînlocuit. Se completează perfect compoziția - mai ales în centrul zonei de lounge. Situat chiar lângă canapele, atrage atenția și adaugă căldură întregii zone. Un covor de sufragerie poate fi o parte integrantă a amenajării sau un accent contrastant. Dacă sufrageria noastră pare puțin monotonă, un model cu grămadă lungă este ceva care va sparge perfect banalitatea și plictiseala. De asemenea, merită să alegeți o variantă cu o culoare care contrastează cu dominanta împrejurimilor - atunci întreaga cameră va căpăta prospețime și expresie la modă! Un covor modern pentru sufragerie amplasat sub masuta de cafea va distinge si va sublinia perfect echipamentul selectat. Amintiți-vă, totuși, că materialul ar trebui să iasă aproximativ 30 cm pe fiecare parte - de la marginea blatului mesei. Apoi compoziția arată elegantă și frumoasă.

Covoare moderne - un accent moale pentru dormitor

O altă cameră în care apare cel mai des covoare moderne este dormitor. În camerele spațioase, așternuturile dispuse de bunăvoie pe ambele părți subliniază impresia de simetrie și garantează că oaspeții se vor simți cald înăuntru. În interioare mai mici, cum ar fi camerele copiilor,  covoarele de dormitor umplu adesea o mare parte a podelei. În cazul copiilor mici, o astfel de compoziție se poate dovedi a fi foarte lovită, deoarece cei mici sunt bucuroși să rămână pe o suprafață moale. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că dimensiunea accesoriului este de mare importanță. Uneori, un model mare poate copleși aranjamentul. De aceea, la Restilo oferim covoare în mai multe dimensiuni din care să alegeți. Datorită acestui fapt, alegerea unui model perfect asortat este foarte simplă!

Vertij în stil glamour - covoare moderne cu fire lungi

Fără îndoială că în casele noastre apar din ce în ce mai des covoarele moderne. Moale, colorate, uneori îmbogățite cu un model interesant, aduc impresia de căldură și un suflu al ultimelor tendințe caselor noastre. Modelele Shaggy au fost deosebit de populare recent. Se disting prin perii lungi, impresionanți, care se întind sub presiunea picioarelor și propria greutate. Variantele de acest tip sunt un articol perfect pentru interioare în stil glamour, dar nu numai! În opinia noastră, covoare shaggy moderne vor fi folosite și în dormitoare clasice sau în livinguri industriale. Textura expresiva atrage atentia si subliniaza atmosfera placuta. Așadar, dacă împrejurimile noastre par puțin rece sau austere în exprimarea lor, acest plus atractiv ne poate ajuta cu ușurință să schimbăm efectul pentru a fi mult mai atrăgător pentru simțuri!

To Top