Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare în stil vintage / retro

Covor vintage – este potrivit doar pentru compoziții în stil retro? În opinia noastră, potențialul acestui plus unic depășește cu siguranță limite atât de înguste! Atrăgător,

atrăgător și adaugă un caracter plăcut interiorului - un covor retro este un decor care merită cu siguranță aruncat o privire!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre covoare vintage

Covor în stil vintage – merită?

Un covor cu un motiv retro este un plus perfect pentru aranjamentele dominate de mobilier clasic și culori atemporale. În tendințele decorative contemporane, stilul minimalist este lider astăzi. Înseamnă asta că acest tip de covor nu își va mai găsi niciodată loc în sufrageriele sau dormitoarele noastre? La Restilo credem că nu! Deși compozițiile tipic clasice sunt înlocuite cu cele moderne, nu există nicio îndoială că un covor retro poate încă decora casa noastră. Designul distinctiv atrage constant atenția și introduce o atmosferă unică și caldă în împrejurimi. Deși acest lucru poate fi o surpriză, există un adevăr - chiar și în aranjamentele moderniste poți găsi un loc pentru accente vintage! Acest amestec va atrage cu siguranță persoanele cărora le place să aleagă soluții neconvenționale și atemporale.

Un covor vintage este un design clasic, extrem de caracteristic. Designul este cel mai adesea caracterizat printr-o revoltă de culori plină, dar subțire, sau o paletă monocromatică bazată, de exemplu, pe diferite nuanțe de gri. Cele mai populare modele sunt cele cu ornamente decorative care se referă la figuri geometrice sau plante. Patchwork-ul este, de asemenea, un motiv recunoscut, adică combinând diverse motive, uneori foarte diferite, într-o țesătură. Îmbătrânirea intenționată este, de asemenea, un element esențial al covoarelor vintage. Un model uzat, uzat de timp este cu siguranță ceva care apare des aici.

Covor de epocă – completare în camera de zi

Stilul vintage în zilele noastre înseamnă nu numai mobilier și echipamente din anii 90, ci și accente ceva mai moderne. Combinarea diferitelor estetici într-un singur aranjament poate produce efecte extrem de interesante. Din acest motiv, un living modern cu o notă retro este o compoziție în care un covor cu model vintage va fi perfect. Acest accesoriu mare atrage cu siguranță atenția și adaugă o atmosferă plăcută împrejurimilor. Cu ajutorul ei, zona de relaxare devine o parte integrantă care aproape că ne invită la relaxare. În opinia noastră, livingul este un loc în care acest tip de decor funcționează perfect! Motivul retro se combină perfect cu echipamentul stilat de ani în urmă și, de asemenea, contrastează interesant cu mobilierul ceva mai modernist.

Covor de epocă de la Restilo  

Magazinul nostru online oferă o mulțime de modele care, într-o măsură mai mare sau mai mică, se potrivesc stilului vintage. Covoarele disponibile în această categorie se caracterizează, printre altele, prin: calitate excelentă, manoperă atentă și materiale durabile. Va oferim si multe variante in mai multe dimensiuni din care sa alegeti, astfel incat sa le puteti ajusta cu usurinta la efectul de amenajare dorit si la dimensiunea camerei. Un covor impresionant cu o diagonală mare este un plus perfect pentru un living spațios. Cu siguranta atrage atentia si incalzeste interiorul, la propriu si la figurat (construind o atmosfera placuta). Pentru livingurile mici recomandam variante cu dimensiuni ceva mai mici. Un covor rotund cu franjuri este perfect pentru un living cu multe obiecte și fără spațiu liber.

To Top