Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare din iută

Un covor de iută este un plus care domină cu siguranță aranjamentele boho și rustice. Culoare subtilă, textură interesantă și material natural. Decorarea cu astfel de

caracteristici subliniază apropierea de natură și frumusețea exotică a aranjamentului. În plus, materialul este ecologic!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tot ce trebuie să știi despre covoarele din iută

Covor de iută – care sunt caracteristicile sale?

Iuta este un material de origine naturală, biodegradabil și iubit de oamenii care se concentrează pe stiluri apropiate de natură în designul interior. Un living în stil boho sau poate un dormitor rustic? În astfel de interioare, covoarele din iută sunt aproape un element obligatoriu! Aceste accesorii se caracterizează printr-o expresie minimalistă, chiar brută, care introduce o atmosferă unică în interior. Fibra, deși naturală, este foarte rezistentă la deteriorare. Mai mult, cu timpul devine și mai nobil și mai frumos! Nu e de mirare că covoarele din iută sunt atât de populare.

Un alt numitor comun al modelelor de acest tip este de obicei un design simplu și culorile discrete. În cele mai multe cazuri, iuta este păstrată în culoarea sa naturală bej. Nuanța subtilă și extrem de universală face ca covorul din iută să-și găsească locul nu doar în compozițiile boho și rustice, ci chiar și în cele puțin mai moderne.

Covor de iută de la Restilo

Magazinul nostru online oferă multe modele - de la cele absolut brute și minimaliste până la variante cu decorațiuni subtile. Datorită diversității, suntem siguri că toată lumea are șansa să găsească un covor care să corespundă nevoilor și visurilor lor de design. Pe langa diversitatea din punct de vedere estetic, covoarele din oferta noastra surprind si prin formele lor. Un dreptunghi clasic, un covor lung sau poate un cerc atrăgător cu franjuri? Covorul de iută din oferta noastră vă poate surprinde în multe feluri.

Covoarele din iută decorează perfect diverse interioare, inclusiv dormitoare, sufragerie și chiar bucătării. Știind acest lucru, oferta noastră include modele compacte, perfecte pentru spații înguste și înguste, precum și modele impresionante și de dimensiuni mari - perfecte pentru livinguri spațioase.

Calitate excelentă, aspect estetic și durabilitate pe termen lung - un covor cu astfel de caracteristici este un succes de aranjament. Vă încurajăm să consultați oferta completă a acestei categorii unice, deoarece chiar și un astfel de adaos discret se poate schimba foarte mult în interior. Prin urmare, merită să îl aveți în mediul dumneavoastră!

To Top