Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covorase baie antiderapante

Există gadgeturi fără de care nu poți trăi. Ieșind dintr-o baie fierbinte sau dintr-un duș rapid și răcoritor, ultimul lucru pe care ne dorim este să punem picioarele pe podeaua

rece. De aceea considerăm covorul un must-have pentru baie. Știați că până la 80% dintre accidente au loc acasă, dintre care 37% se împiedică în timp ce fac baie? O cadă alunecoasă sau o piscină pentru copii sunt favorabile căderilor.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Covoraș de baie MARBLE 50x80
  31%
  24h
  Covoraș de baie MARBLE 50x80
  124,51 RON 179,95 RON
 2. Covoraș de baie LANE 50x80
  31%
  24h
  Covoraș de baie LANE 50x80
  97,34 RON 140,95 RON
 3. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  31%
  24h
 4. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  23%
  24h
 5. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  23%
  24h
 6. Covoraș de baie THREAD 50x80
  31%
  24h
 7. Covoraș de baie THREAD 50x80
  23%
  24h
  Covoraș de baie THREAD 50x80
  109,17 RON 141,95 RON
 8. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  31%
  24h
 9. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  31%
  24h
 10. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  31%
  24h
 11. Covoraș de baie NEWPLUS 50x70
  23%
  24h
 12. Covoraș de baie TRIBAL 50x80
  31%
  24h
 13. Covoraș de baie Bordo NEW PLUS
  31%
  24h
 14. Covoraș de baie violet NEW PLUS
  23%
  24h
 15. Covoraș de baie RIBBON 50x80
  23%
  24h
 16. Covoraș de baie RIBBON 50x80
  23%
  24h
 17. Covoraș de baie Grafit RIBBON
  23%
  24h
 18. Covoraș de baie VIENA 46x70+2x43x46
  31%
  24h
 19. Covoraș de baie MAZE 60x100
  31%
  24h
  Covoraș de baie MAZE 60x100
  183,38 RON 264,95 RON
 20. Covoraș de baie SHELTER 60x100
  31%
  24h
 21. Covoraș de baie ARTCITYLIFE 60x60
  31%
  24h
 22. Covor baie fistic NEW PLUS
  31%
  24h
  Covor baie fistic NEW PLUS
  84,50 RON 121,95 RON
 23. Covoraș de baie LONDON 50x80
  31%
  24h
  Covoraș de baie LONDON 50x80
  130,55 RON 187,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre covoarele de baie

Investind în covorașul de baie potrivit, putem preveni accidentele. Un covor de baie nu este doar un gadget la modă, ci și un factor care garantează siguranța familiei noastre. Merită să alegeți setul potrivit de covoare de baie care va combina două aspecte importante - funcționalitatea și estetica. La ce să fii atent când cumperi? Care model va fi cel mai potrivit pentru noi? Să verificăm!

Din ce material să alegi covoarele de baie?

Moale și pufos sau vă masează ușor picioarele? Sau poate putem cumpăra un covoraș de baie în loc de un covor de baie? Alegerea materialului din care urmează să fie realizate covoarele de baie joacă un rol cheie și va determina confortul de utilizare. O țesătură populară este bumbacul, din care sunt realizate atât seturi foarte moi, cât și groase de covorașe de baie - terry, precum și mai subțiri, mai puțin delicate la atingere. Acest material binecunoscut se usucă rapid și este ușor de curățat. Are si un pret imbatabil. Trebuie doar să vă amintiți să verificați dacă acest tip de covor de baie are un strat antiderapant. Dacă nu, atunci trebuie să investim separat într-un covoraș potrivit. O alternativă la covoarele de baie din bumbac sunt cele din microfibră. Se usucă chiar mai repede decât bumbacul și acum vine în multe tipuri diferite. Puteți obține atât modele foarte plăcute la atingere, cât și modele mai puțin pufoase.

Seturile de covorașe de baie nu sunt realizate numai din țesături. Covorașele de baie din spumă sunt foarte populare. Principalul lor avantaj este prețul scăzut. Cu toate acestea, nu sunt cele mai estetice articole, așa că trebuie să țineți cont atunci când cumpărați dacă doriți să aveți doar un lucru practic, sau dacă vă concentrați pe funcționalitate și estetică. O soluție mai durabilă decât un covor de baie din spumă sunt covoarele de baie din cauciuc. Nu vor absorbi prea mult, dar nu sunt la fel de plăcute la atingere precum cele realizate, de exemplu, din țesătură. Cu toate acestea, în timp, se pot sfărâma, din fericire, păstrarea lor curată nu este o problemă. O opțiune alternativă pentru covoarele de baie este un covoraș din bambus, care se va potrivi perfect într-un interior inspirat din Orientul Îndepărtat sau din amenajările de baie boho. Este practic de utilizat, rezistent la umezeală și destul de durabil. O altă soluție neobișnuită poate fi un grătar din lemn. Acordați atenție tipului de copac din care este făcută grila. Trebuie să fie rezistent la umiditate, cum ar fi tecul. Grila este o soluție durabilă, dar din păcate cea mai puțin plăcută pentru picioarele noastre.

Covoare pentru baie - sfaturi practice despre ce să căutați

Pentru ca confortul nostru de a folosi un covor de baie sa fie cat mai mare posibil, merita sa ne familiarizam cu tipurile lor inainte de a cumpara pentru a-l alege pe cel care va satisface toate cerintele noastre. Primul criteriu, care ar trebui să fie întotdeauna cel mai important, este calitatea manoperei în raport cu prețul. Când cumpărați covoare sau rogojini, să observăm cu siguranță că sunt foarte multe. Este important de reținut că un produs prost făcut va trebui aruncat foarte repede. Calitatea ține și de siguranță – să verificăm dacă covorul are un strat anti-alunecare, pentru a nu se împiedica la ieșirea din baie. Lăsați baia să fie zona noastră de relaxare, nu o cameră în care pericolele ne pândesc pentru noi și copiii noștri. Următorul criteriu este dimensiunea. Când cumpărați un covor de baie, trebuie să cunoașteți atât dimensiunile camerei, cât și dimensiunea dușului sau a căzii. Atunci nu va trebui să trimitem înapoi produse nepotrivite, pierzând timp și bani. Culoarea covorului - poate fi adaptat stilului interiorului. Este o idee bună să cumpărați un set de covoare de baie cu prosoape. În combinație cu alte accesorii în aceleași nuanțe, acestea vor crea o compoziție coerentă, iar dacă nu suntem fani ai designului interior, vom economisi mult timp și nervi la alegerea fiecărui articol separat.

Culoarea este adesea combinată cu stilul în care a fost amenajată baia, motiv pentru care menționăm deja: va fi o decizie bună să potriviți toate accesoriile de baie la stil. a interiorului. Amintiți-vă și despre forma covorului - acestea sunt adesea profilate corespunzător în funcție de scop - covorul de baie de lângă toaletă va avea o formă diferită de cea de lângă cadă. Covorașele de baie dreptunghiulare sunt cele mai potrivite pentru o cadă de duș sau o cadă încorporată, dar într-un spațiu mic, un covor rotund pentru baie va fi cea mai bună alegere. Covoarele de baie pot fi spălate la mașina de spălat, dar înainte de prima spălare, cel mai bine este să citiți eticheta, care va conține toate informațiile referitoare la întreținere.

Covorașe de baie - nu numai după ce ați ieșit din baie

Pentru a ne simți și mai în siguranță, putem investi nu doar într-un covor de baie moale, care ne va face mai plăcute momentele de ieșire de sub jetul relaxant de apă, ci și într-un covor de baie antiderapant, pe care îl vom face va acoperi fundul căzii sau al piscinei pentru copii. Cel mai adesea ne vom întâlni cu covorașe de baie din PVC, cauciuc și lemn. Atunci când le cumpărăm, acordăm atenție în primul rând funcționalității - fie că au ventuze care asigură stabilitate, fie că sunt dintr-un material igienic etc., fie că sunt ușor de curățat - nu uitați să le spălați la fel de des ca baia obișnuită. covoare. Este bine dacă covorașul antiderapant de la duș sau cadă se potrivește cu designul covorului de baie și al altor accesorii de baie. Acest lucru ne va permite să menținem consistența stilistică. Un fapt interesant pentru cei mai pretențioși - covorașele de baie cu funcție de masaj sunt disponibile pe piață.

Covoare de baie - inspirații din întreaga lume

De multe ori, atunci când cumpărăm accesorii, vă sugerăm nu doar stilul amenajării camerei sau culorile pereților, dar ne lăsam mai mult purtați de fantezie. Vă prezentăm câteva idei de motive de covoare pentru baie din care vă puteți inspira. Dacă baia este... apă, bineînțeles că este! Prima inspirație este legată de stilul marin. Aproape fiecare baie este potrivită pentru haine, precum și pentru covoare și covorașe de baie într-un climat marin. Acestea pot fi atât inspirații de culoare - verde, albastru, turcoaz, cât și motive - scoici, țestoase, căluți de mare și alte animale imprimate atât pe seturi de covoare de baie, cât și pe perdele de duș.

O alta idee sunt elementele asociate cu Africa - un covor de baie alb-negru in combinatie cu cupe potrivite pentru pensule sau decoratiuni adecvate, baia noastra va capata un caracter de pradator. O tendință foarte populară în decorarea băii este stilul Provence - un set de covoare de lavandă și dulapuri de baie împreună cu parfumul de lavandă sau o plantă vie vor crea o stilizare uimitoare, a cărui frumusețe poate fi absorbită nu numai de simțul modelului, ci și de miros. Iubitorii de Orient pot alege un covor de bambus în locul unui covor de baie tradițional, care va sublinia și mai mult caracterul original al interiorului.

Covoare de baie - în armonie cu restul interiorului

Colodul de baie este un element important și atrăgător al echipamentului camerei. Prin urmare, merită să luați în considerare alegerea sa, astfel încât achiziția greșită să nu distrugă amenajarea coerentă a băii. Există o mulțime de idei despre cum ar trebui să arate un covor de baie și cu ce să creezi o compoziție. Cea mai sigură soluție este să cumpărați un set de covorașe de baie care să se potrivească cu culoarea plăcilor de pe pereți și podea. O altă idee este să cumpărați un covor de baie rotund care să formeze un set cu o perdea de duș. Un covoraș de baie poate face parte și din setul cu prosoape. Deoarece este dificil să găsești grilaje de baie exact în aceeași culoare ca, de exemplu, gresia, sugerăm că acestea pot fi cu ușurință într-un ton mai deschis sau mai închis. Puteți folosi și o paletă de culori sau să urmați regula „maximum trei culori într-o cameră”. Dacă ne alegem un covoraș de baie din spumă, este mai bine să alegem un model minimalist - acesta va arăta cel mai estetic.

Covoare de baie - se potrivesc cu stilul băii dvs.

Ce covor se potrivește cu ce baie? O baie simplă, luminoasă, decorată în stil scandinav, se potrivește culorilor luminoase, precum alb, ecru sau bej. Cu toate acestea, vor necesita spălare destul de frecventă. Ce să alegi în schimb? Gri. Griurile se potrivesc bine cu multe stiluri și se potrivesc bine cu țesăturile și materialele naturale. Pentru a adăuga ceva caracter unui spațiu alb și neutru, putem opta pentru un covor de baie verde închis. Oamenii care apreciază interioarele moderne pot alege două căi - fie încearcă să asorteze culoarea și forma covorului de baie cu toate elementele, fie folosesc covorașe și prosoape de baie pentru a fi folosite într-o cameră de contrast. O baie întunecată cu accesorii puternice, roșii? De ce nu! Fiind posesorii unei bai in stil ceva mai romantic, putem alege un covor de baie rotund cu motive florale sau un set de covoare de baie in culori uniforme, care amintesc de primavara si de o poianita inflorita. Toate pastelurile, roz aprins, verde suculent, etc vor fi bune într-o astfel de baie.De asemenea, puteți alege modele, vor funcționa în interioare simple, dar dacă sunt selectate și combinate corespunzător, pot fi un decor al oricărei băi. Nu vă fie teamă să experimentați puțin!

To Top