Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare Shaggy pufoase

Covoarele Shaggy sunt un reprezentant relativ nou al categoriei de covoare. Extrem de caracteristic, atrăgător, se caracterizează prin grămadă înaltă și textura moale.

Suplimentul pufos este perfect pentru camere de zi, băi și camere pentru copii. Fabricat din fibre durabile, ne mulțumește cu aspectul său excelent de ani de zile.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre covoarele Shaggy

Covoare moi moale - un plus de neînlocuit pentru casa ta

La Restilo, ne concentrăm pe calitate și varietate excelentă - este vizibil și aici, în categoria dominată de covoare shaggy spectaculoase. Oferim accesorii de acest tip în diverse culori, mărimi și modele, datorită cărora este foarte ușor să le asortezi la decorul interiorului selectat! De ce ne place acest tip de covor?

În primul rând, pentru textura moale, plăcută la atingere, care este asigurată de perii lungi. Mersul desculț pe o astfel de suprafață este extrem de confortabil și apreciat nu doar de cei mai mici, ci și de adulți! Marele avantaj al covorului shaggy este si versatilitatea acestuia. Deși se pare că un adaos atât de caracteristic nu își va găsi locul peste tot, nu este nimic mai greșit. Funcționează perfect într-o cameră de zi modernă, un dormitor confortabil, precum și o baie clasică sau o cameră pentru copii. Perii groși atrag atenția și aduc o atmosferă plăcută în cameră - atât de important când vine vorba de interioarele casei. Covorul shaggy din oferta noastra este si el necomplicat - contrar aparentei - ingrijire.

Universal, dar și eficient - covor shaggy

Covorul cu fire înalte se potrivește perfect în diverse stiluri de interior - de la modern la mai tradițional. Datorită gamei largi de opțiuni oferite de magazinul nostru, acesta poate fi ușor combinat cu alte elemente de decor, precum mobilier sau accesorii textile. Covoarele Shaggy din oferta noastră surprind nu numai prin estetica lor diversă, ci și cu o gamă impresionantă de dimensiuni disponibile. Acest lucru face ca adăugarea la dimensiunea camerei să fie foarte ușoară! Un covor clasic cu o diagonală impresionantă va funcționa perfect în punctul central al unui living spațios. Într-un interior puțin mai mic, o alegere mai bună poate fi covor rotund sau sub formă de oval. Va arăta grozav sub echipamentul selectat sau chiar lângă acesta.

Covoarele shaggy selectate sunt, de asemenea, echipate cu o căptușeală anti-alunecare, datorită căreia sunt sigure de utilizat și nu se mișcă atunci când mergi pe ele. Acest tip merită cu siguranță luat în considerare pentru modelele mai mici, precum și pentru casele cu copii mici.

De ce să alegeți un covor shaggy?

 • Moliciune - covoarele shaggy sunt extrem de moi și plăcute la atingere. Acestea oferă căldură și confort, ceea ce poate fi apreciat mai ales iarna, când ne plimbăm desculți prin casă. Perii moi și lungi aduc, de asemenea, un efect confortabil, prietenos senzorial în interior!
 • Izolație termică - covorul shaggy izolează perfect căldura, ceea ce îl face ideal pentru încăperile care nu sunt suficient de încălzite. Este de remarcat faptul că, imediat după trezire, prima suprafață pe care o ating picioarele goale este de obicei o podea rece. Pentru a minimiza neplăcerea trezirii, merită să pariezi pe un covor situat lângă pat!
 • Atenuarea sunetului - covoarele shaggy suprimă perfect sunetele, ceea ce le face ideale pentru camerele în care visăm la pace și liniște. Un apartament in oras sau la bloc? Aici merită cu siguranță înlocuirea unui astfel de accesoriu!
 • Îngrijire ușoară - covoarele shaggy sunt ușor de păstrat curate. Îngrijirea regulată ar trebui să includă aspirarea cel puțin o dată pe săptămână. Din când în când, perii pot fi împrospătați cu sifon - doar stropiți covorul cu bicarbonat de sodiu, lăsați-l câteva ore, apoi aspirați-l bine.
 • O varietate de culori și modele - covoarele shaggy surprind prin bogăția de modele și culori, datorită cărora pot fi asortate cu ușurință la diferite compoziții. Acest plus este, de asemenea, o idee grozavă pentru a reînvia un interior monoton! O culoare distinctă sau un model caracteristic vor adăuga rapid viață împrejurimilor.
 • Durabilitate ridicată - covoarele shaggy sunt durabile și durabile, deoarece grămada lor densă este de obicei realizată din fibre sintetice. Rezistente la deteriorare și pete, ne oferă un aspect frumos ani de zile.
 • Preț atractiv - covoarele shaggy sunt disponibile în magazinul nostru în diferite intervale de preț, ceea ce înseamnă că fiecare poate găsi ceva pentru ei înșiși.

Covor Shaggy - un accesoriu elegant pentru toată lumea

Nu există nicio îndoială că covoarele shaggy sunt decorațiuni spectaculoase pentru podea, care sunt perfecte pentru diferite colțuri ale caselor noastre. Structura lor densă le face să atragă atenția și să aducă o atmosferă plăcută în interior. Ele izolează perfect căldura și ne oferă posibilitatea de a merge liber desculți. Sunt disponibile în multe culori, dimensiuni și modele diferite, datorită cărora pot fi asortate cu ușurință la diverse compoziții - de la cele moderne la cele mai clasice. Covoarele shaggy sunt o modalitate dovedită de a reînvia aranjamentele plictisitoare. Monoton sufragerie în bej? Un plus de culoarea verde sticla va dezamăgi instantaneu un astfel de efect și va face camera de zi mai atractivă!

Cu atât de multe avantaje, se poate spune cu siguranță că covorul shaggy este un decor care merită să aveți în împrejurimi. Plăcut pentru diverse simțuri, decorul se va potrivi frumos în aproape orice cameră a casei tale. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă a acestei categorii, pentru că covorul șurub din visele voastre este la îndemână!

To Top