Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare clasice

Un plus care aduce imediat impresia de căldură și atmosferă plăcută în interior? Covoarele clasice se potrivesc cu siguranță acestei descrieri! Moale, într-o singură culoare

sau poate cu un model spectaculos? Modelele oferite de magazinul nostru se potrivesc cu ușurință chiar și celor mai diverse gusturi!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre covoare clasice

Covoare eficiente pentru interiorul casei

Covoarele clasice diferă unele de altele în primul rând prin culori. Cu toate acestea, culoarea nu este singura caracteristică care merită luată în considerare în etapa de alegere a unui aditiv. Formele modelelor produse în prezent nu s-au limitat la un dreptunghi de mult timp. Covoare sub forma unui cerc de diferite diametre atrag cu siguranță atenția. Mai mult, oferă un efect puțin diferit față de variantele clasice cu coarne. În opinia noastră, sunt grozave pentru încăperi mari, deschise, cărora dorim să le dăm expresie. Sunt perfecte și pentru interioare în care motivul cercului este deja vizibil pe alte elemente - de exemplu, pe blaturile de mobilier. Deosebit de remarcate sunt și modelele cu forme puternic alungite. Aceste tipuri de covoare completează perfect interiorul camerelor de zi și dormitoarelor, unde apar chiar lângă mobilierul de lounge. Este de remarcat faptul că covoarele clasice se potrivesc perfect atât în ​​compozițiile moderne, cât și în cele în care designul convențional este în prim-plan.

Covoare clasice pentru sufragerie

Locul cu care sunt asociate cel mai des covoarele clasice este, desigur, camera de zi. Spatiul care ne serveste sa ne relaxam este centrul fiecarei locuinte! Aici ne petrecem timpul liber cu familia și prietenii. Covorul situat în acest loc afectează atmosfera plăcută și familiară, care este propice relaxării. Acest tip de element definește perfect și zona de relaxare, care de obicei constă dintr-un scaun confortabil pentru mai multe persoane și o măsuță de cafea. Ceea ce merita subliniat este si faptul ca covoarele clasice nu sunt doar un detaliu interesant cu valori decorative, ci si un element practic de amenajare. Situate sub echipamentul selectat, acestea împiedică picioarele mobilei să zgârie podeaua! Având în vedere caracterul practic, oferta noastră include și carpete, perfecte pentru amenajarea bucătăriei. Rezistente la pete, își îndeplinesc perfect funcția într-un mediu care este asociat cu un risc ridicat de murdărie.

Un accesoriu atrăgător pentru fiecare buget

Covoarele disponibile în oferta noastră surprind nu numai prin varietatea de forme, modele și culori. Caracteristica distinctivă a modelelor oferite de magazinul nostru este și un preț atractiv. Adăugând la această manoperă atentă și calitate înaltă, puteți fi sigur că covoare-sintetice din oferta noastră este o alegere perfectă în multe privințe. Modelele prezentate in aceasta categorie se bucura si de un caracter atemporal care va atrage multe gusturi. Prin urmare, vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă de covoare Restilo, deoarece suntem convinși că fiecare are șansa să găsească un model adaptat nevoilor sale individuale!

To Top