Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

În perioada sărbătorilor, casele noastre sunt pline de decorațiuni. Coroanele de usi sunt o categorie unica de decoratiuni care ne intampina pe noi si pe oaspetii nostri cu o

atmosfera de sarbatoare inca de la inceput. Prin urmare, dacă dorim ca spiritul Crăciunului să fie simțit în fiecare colț al celor patru pereți, atunci acest accent ar trebui să apară cu siguranță în împrejurimile noastre.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Coroniță de Crăciun pentru ușa Pine Înzăpezit FIELD
  26%
  24h
  Coroniță de Crăciun pentru ușa Pine Înzăpezit FIELD
  Special Price 58,95 RON Regular Price 79,95 RON
 2. Coroniță de Crăciun pentru ușa Molid siberian cu conuri LUX
  56%
  24h
  Coroniță de Crăciun pentru ușa Molid siberian cu conuri LUX
  Special Price 59,95 RON Regular Price 135,95 RON
 3. Coroniță de Crăciun pentru ușa Pini cu conuri de CÂMP
  21%
  24h
  Coroniță de Crăciun pentru ușa Pini cu conuri de CÂMP
  Special Price 62,95 RON Regular Price 79,95 RON
 4. Coroniță de Crăciun pentru ușa Pine FIELD
  22%
  24h
  Coroniță de Crăciun pentru ușa Pine FIELD
  Special Price 51,95 RON Regular Price 66,95 RON
 5. Available soon Coroniță de Crăciun pentru ușa POLA
  31%
  Coroniță de Crăciun pentru ușa POLA
  Special Price 54,95 RON Regular Price 79,95 RON
 6. Available soon Coroniță de Crăciun pentru ușa Molid umbrit LUX
  4%
  Coroniță de Crăciun pentru ușa Molid umbrit LUX
  Special Price 100,95 RON Regular Price 104,95 RON
 7. Available soon Coroniță de Crăciun pentru ușa Molid LUX
  16%
  Coroniță de Crăciun pentru ușa Molid LUX
  Special Price 90,95 RON Regular Price 107,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Coroana ușii - Crăciun ca dintr-un film

O coroană de Crăciun pe ușă este o decorare aparent simplă, cu un scop extraordinar. Compoziția rotundă situată la intrarea în casă ne pune într-o stare de sărbătoare chiar din prag. Cunoscut la noi în principal din filmele și basmele americane, este din ce în ce mai des folosit nu doar în case, ci și în apartamente din bloc și apartamente. Merită subliniat faptul că, în timp ce în cazul clădirilor decomandate, decorarea grădinii sau a intrării în sine lasă mult loc creativității, proprietarii de apartamente sau apartamente nu se pot plânge de excesul de posibilități. Cu toate acestea, coroanele ușilor sunt un decor care poate apărea aproape oriunde!

Vertij de Crăciun

Magazinul nostru online oferă o mulțime de decorațiuni de Crăciun, inclusiv modele montate pe ușă. Coronitele de Crăciun de pe ușă sunt o opțiune perfectă pentru fanii decorațiunilor clasice, simple, care reflectă cu fidelitate frumusețea crenguțelor naturale cu formele lor. Pentru persoanele cărora nu le este frică de decorațiunile atrăgătoare, recomandăm variante mult mai bogat decorate. Acoperite cu imitație de zăpadă și îmbogățite cu conuri, nu scapă atenției nimănui! Sunt cu siguranță o garanție a unui efect spectaculos. Coroanele de uși din oferta noastră nu sunt doar un design frumos, ci și materiale de înaltă calitate. Fabricate din materiale sintetice rezistente la deteriorare și rezistente în timp, ele încântă prin durabilitatea lor pe termen lung. În plus, instalarea lor este foarte simplă.

Sărbători de basm în stil Restilo

Fără îndoială că sezonul sărbătorilor nu ar fi același fără decoratiuni de Crăciun prezente în casele noastre. Când creați compoziții de basm, amintiți-vă că ne putem saluta și încânta oaspeții cu decorațiuni elegante încă de la început. Coroanele pentru uși sunt o decorație modernă care reunește un grup tot mai mare de susținători și pasionați de aranjamente rafinate. Pe lângă bradul de Crăciun de neînlocuit, este un element care merită cu siguranță adăugat pe lista de ornamente preferate. Suspendat de usa de la intrare, este perfect atat pentru o casa decomandata cat si pentru un apartament in bloc sau apartament.

Este demn de remarcat faptul că coroanele de Crăciun din oferta noastră pot fi folosite nu numai sub forma unui decor de ușă suspendat, ci și așezate plat. Integrate liber în decorul mesei, se referă perfect la copacul care stă în apropiere. Pentru persoanele cărora nu le este frică de soluții neconvenționale, recomandăm montarea coroanei, de exemplu, pe fereastră. După cum puteți vedea, acest decor discret ascunde o mulțime de posibilități și oferă cu siguranță mult spațiu pentru creativitate!

To Top