Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Copaci LED

Crăciunul este, fără îndoială, sinonim cu lumina. O strălucire plăcută, caldă, care adaugă confort și un pic de atmosferă de basm în interior. Nu ne putem imagina o casă fără

lămpi și lumânări care să ne decoreze frumos interiorul. Dar poate în loc de un brad tradițional, concentrați-vă pe modernitate și originalitate în acest Crăciun și optați pentru un brad cu LED? Sau poate nu vrem să colectăm ace sau cineva din gospodărie este alergic la ace și nu ne vine să cumpărăm un copac artificial? Sau căutăm o soluție care să rămână cu noi mai mult decât doar pentru sezonul sărbătorilor? Pentru toate acestea, oferim o soluție non-standard - copaci cu LED. Le puteți decora și vă bucurați de ei cât doriți. Pe cei mai tineri îi putem asigura că sub un astfel de brad cu LED-uri se potrivesc la fel de bine cadourile ca și sub un brad tradițional. Să verificăm de ce merită să mergem împotriva curentului și să optăm pentru această achiziție inițială.

 

We can't find products matching the selection.
plant image

Iluminat modern - ce înseamnă abrevierea LED?

Auzim adesea termenul bec LED. Probabil că majoritatea dintre noi nu ne-am gândit niciodată la ce înseamnă această abreviere. Vine din engleză și în traducere înseamnă pur și simplu o diodă emițătoare de lumină. Acest iluminat a fost inventat în anii 1960 de un inginer american, deși, ca în cazul oricărei invenții, unii istorici subliniază că lumina LED a fost cunoscută chiar mai devreme - în anii 1920. Funcționarea lor se bazează pe fenomenul electroluminiscenței. Interesant este că becurile cu LED-uri pot emite nu numai lumină vizibilă cu ochiul liber, ci și infraroșu și ultraviolete. Există o mulțime de tipuri de iluminare LED și sunt folosite în multe locuri. Ne putem întâlni cu un astfel de iluminat nu numai acasă, ci poate fi folosit atât în decorațiuni, cât și pentru iluminatul obișnuit al camerei. În plus, lămpile cu LED sunt folosite în industrie, locuri de muncă și iluminat stradal. Le putem găsi și în lanterne și mașini. Nu este fără motiv că unele tipuri de iluminare sunt dedicate uzului casnic, iar altele nu. Ar trebui să le alegem pe cele care sunt recomandate pentru utilizare acasă, nu numai în funcție de preț, ci mai ales de calitatea produsului. Un bec LED bun ne protejează de lumina albastră, care nu este bună pentru sănătatea noastră. Un fapt interesant este că există un concept de artă LED - este o formă de artă care se bazează pe acest iluminat modern și este considerat unul dintre genurile de artă stradală. Lumina LED este folosită în sculpturi, instalații și publicitate. Artiștii care își folosesc opera sunt numiți „artişti de gherilă”. Lămpile LED discrete folosite de artiști ar putea provoca multă confuzie în SUA - oamenii credeau în sosirea extratereștrilor și, după cum s-a dovedit mai târziu, a fost doar o acțiune de marketing a uneia dintre companii.

Avantajele iluminatului cu LED

Există multe părți bune ale acestui tip de iluminat, așa că recomandăm tuturor lumini LED. Să cunoaștem cele mai mari avantaje ale lămpilor LED. Prima și probabil cea mai interesantă problemă pentru noi este costul - la cumpărarea unui dispozitiv echipat cu lampi speciale economisim bani. Becurile LED consumă cu 80-90% mai puțină energie decât sursele tradiționale de lumină. Desigur, cumpărarea unor astfel de becuri este o cheltuială mai mare decât cumpărarea de becuri obișnuite, dar trebuie să privim decizia de a cumpăra astfel de becuri ca pe o investiție, deoarece acest tip de iluminat nu numai că consumă mai puțin. energie, datorită căreia facturile de energie electrică sunt mai mici, dar are și o durată de viață mult mai lungă. Becurile LED vor dura 30.000 de ore sau mai mult. Ce înseamnă? Că cu becuri tradiționale ar trebui să le înlocuim de o duzină bună de ori. Interesant și foarte practic, nu se ard brusc, așa că evităm o situație în care vrem să aprindem lumina și suntem neplăcut surprinși de întuneric. Un alt punct forte al acestor becuri  este dimensiunea lor mică, care funcționează de minune cu decorațiuni ușoare, cum ar fi un arbore cu LED luminos. Bănuiesc că niciunul dintre ne imaginăm acest tip de decorațiuni echipate cu becuri mari, tradiționale. Și acum avantajele pe care părinții le vor aprecia în special: Lămpile LED nu se încălzesc ca becurile obișnuite, așa că nu trebuie să ne îngrijorăm că copilul se va arde de apucând o „cremură” de copaci. Sunt sigure deoarece nu conțin mercur și alte substanțe nocive. Copiii în descoperirea lor asupra lumii tind să testeze obiecte, ceea ce uneori poate avea consecințe periculoase pentru ei. În cazul decorațiunilor care folosesc lumină LED, cum ar fi un brad de Crăciun cu LED, nu trebuie să ne îngrijorăm că becurile se pot rupe cu ușurință și se pot răni copilul - sunt mult mai rezistente la șocuri și impacturi. decât becurile obișnuite, familiare, becurile. Toate aceste caracteristici demonstrează că lumina LED este mai benefică nu numai pentru noi, ci și pentru mediu.

Decoratiuni LED și brazi de Crăciun LED - numai pentru sărbători?

Cine dintre noi nu simte măcar un pic de nostalgie atunci când trebuie să vă despărțiți de toate frumoasele decoratiuni de Crăciun și să înfrunți iarna mohorâtă și apoi să supraviețuiești toamnei ploioase pentru a putea scoate din nou decorațiuni vesele și strălucitoare în adâncul caselor noastre? Sunt sigur că majoritatea dintre voi vă pare la fel de rău ca și nouă. Dar... deși este greu de imaginat să păstrezi un pom de Crăciun pe tot parcursul anului, un brad condus va arăta grozav oricând. Luminile delicate vor arăta frumos vara când punem un copac în grădină și pregătim o petrecere atmosferică în grădină pentru cei dragi. Împreună cu alte decorațiuni, cum ar fi ghirlande, baloane și flori, va crea o compoziție originală de care oaspeții noștri se vor îndrăgosti, iar petrecerile casual de vară din serile fierbinți își vor aminti pentru un perioadă lungă de timp. Toamna, cand majoritatea frunzelor cad si afara devine frig si ploua, un arborele cu LED luminos ne va scuti de melancolie, care cu stralucirea sa placuta ne va oferi un zambet in acele seri din ce in ce mai lungi. O pătură caldă, ceai fierbinte, o carte bună și starea de spirit potrivită creată de decorațiuni ușoare, iar starea mohorâtă, de toamnă, ne va părăsi cu siguranță. La urma urmei, ce este cel mai asociat cu toamna? Desigur copaci. Putem crea împreună cu copiii noștri un decor și decupăm frunze colorate din hârtie, apoi le aranjam sub bradul LED. Încântarea copiilor este garantată. Copiii pot decora bradul cu figurile lor din castane și ghinde. În lumina copacului, micile lor lucrări vor fi expuse corespunzător. Și primăvara? Primavara, natura se trezeste la viata si la fel avem din ce in ce mai multa energie. Este bine să te înconjori de culori vesele atunci, așa că recomandăm să decoram planta noastră Decor LED cu panglici colorate. Desigur, primăvara este perioada Paștelui, așa că putem folosi copacul LED pentru a da încăperii un aspect festiv și pentru a o decora cu decorațiuni delicate de Paște, precum coji de ouă sau găini de plastic.

Arbori LED - cu ce stil se potrivesc?

Deși credem că toată lumea poate cumpăra acest fantastic decor pom de Crăciun LED, există stiluri interioare în care o astfel de decorare se potrivește cel mai bine. Decorările LED vor fi bineînțeles perfecte pentru camerele în stil modern. Bradul LED va arăta că suntem consecvenți în designul interior și ne plac soluțiile îndrăznețe. Acest tip de „înlocuire” a unui brad tradițional de Crăciun este o soluție bună pentru minimalisti. Bradul cu LED-uri nu trebuie să fie împodobit și, în plus, bradul cu LED-uri este atât de versatil încât poate sta în sufragerie tot timpul anului - nu trebuie să ne îmbrăcăm și apoi să demontam bradul de Crăciun în fiecare an, cumpărați un unul nou, transportați-l etc. Acest lucru ne economisește timp și bani. Brazii de Crăciun cu LED alb  arată frumos în interioarele scandinave cărora le plac multă lumină caldă și accesoriile care fac locul confortabil. Luminile delicate, minuscule, plasate pe crenguțe subțiri, se vor armoniza perfect și cu interioarele decorate în stil industrial. Lumina caldă și moale arată foarte bine pe fundalul pereților bruti, din cărămidă și al iluminatului simplu. Putem miza si pe un brad cu o forma neobisnuita, mai ales daca nu avem prea multe decoratiuni suplimentare in camera. Cu toate acestea, copacii LED se potrivesc nu numai interioarelor simple, la modă și moderne. Bradul cu LED-uri se va imbina frumos cu stilul oriental, aducând în minte cultura Orientului Îndepărtat. Oamenii cărora le place splendoarea, de asemenea, nu trebuie să renunțe la acest tip de decor. Un brad cu LED auriu sau argintiu se potriveste interioarelor glamour, iar culoarea luminii poate fi asorta decorului. Să ne amintim, totuși, că, indiferent de stilul care predomină în casa noastră, un copac strălucitor va arăta întotdeauna interesant, singurul lucru este să-l alegem pe cel care se potrivește cel mai bine caracterului interiorului și caracterului nostru.

Copaci cu LED-uri ca decor original al casei noastre

Arborele de iluminat cu LED este un decor grozav în orice casă. Indiferent dacă vrem să-l folosim doar ca decor suplimentar, unul dintre multele, iar în vacanță oricum vom paria pe un brad tradițional de Crăciun, sau vrem să introducem un vârf de nebunie și să înlocuim un brad tipic de Crăciun cu crenguțe LED strălucitoare frumos, putem alege dintre diverse modele - în cazul luminilor LED putem alege, de exemplu, diferite culori de lumină. Acesta este un alt avantaj al becurilor LED - vă permit să obțineți orice culoare de lumină. O chestiune a gustului nostru va fi și alegerea cât de mare ar trebui să fie copacul în sine și ce dimensiune vrem să aibă luminile. Unii dintre noi vor alege Bradul LED pentru a fi un accent puternic în stilul casei lor, dar unii preferă accesoriile delicate și subtile. Pentru persoanele care doresc ca acest tip de decor usor sa stea in casa lor doar in perioada sarbatorilor, recomandam brazi cu lumina albastra, iarna, referindu-se la aura predominanta cu designul lor. Pentru persoanele care sunt indecise sau ar dori un LED copac care sa-si decoreze camera de zi in toate cele patru anotimpuri, recomandam cei mai neutri copaci cu o culoare calda. La cumpărare, să nu ne ghidăm doar după preț, ci după calitatea articolului. Pomul de Crăciun cu LED a fost selectat? Asa ca sa fie lumina! Brazii de Crăciun strălucitori și brazii de Crăciun LED vor aduce luminozitate oricărei încăperi. 

To Top