Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Commode

Mobilierul de depozitare este cea mai comună piesă de mobilier în intimitatea casei dvs. Sertarele încăpătoare ascund tot ceea ce dorim să lăsăm la vedere oaspeților noștri. Nu

doar că ne ajută să ne organizăm mai bine împrejurimile, datorită lor, casa este mult mai ușor de ținut în ordine. Comoda este folosită în diverse încăperi, deoarece datorită designului său funcțional, nu este doar un echipament practic, ci și un fel de decor datorită designului său interesant.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Comade moderne pentru sufragerie și multe altele

Fără îndoială că sufrageria este locul cel mai frecvent ales în care amplasăm comode moderne. Selectate de dragul unui efect vizual coerent, ele ne încântă cu un design practic care aduce o mulțime de funcționalitate mediului. Aceste avantaje ar trebui folosite și în alte încăperi ale casei noastre. Dormitorul pare a fi al doilea cel mai popular spațiu în care amenajăm de bunăvoie acest tip de mobilier. Un formular convenabil, cu mai multe niveluri este folosit aici în principal pentru depozitarea hainelor. Un loc mai puțin evident de luat în considerare este baia. Să subliniem că aici ne lipsește adesea spațiul suplimentar care să găzduiască toate produsele cosmetice, micile electrocasnice și accesoriile. O comodă cu rafturi și sertare este soluția perfectă pentru orice probleme legate de lipsa unui spațiu de depozitare confortabil. Dacă doriți să aduceți ordine și să separați încălțămintea tuturor membrilor gospodăriei, luați în considerare integrarea piesei de mobilier în interiorul holului.

Cufă - piesa de mobilier multifuncțională

Designul cu mai multe camere al comodei ne garantează nu numai un spațiu practic de depozitare, ci vă permite și să expuneți decorațiunile preferate. Blatul mesei este locul perfect pentru a afișa fotografii de familie sau suveniruri. Persoanele cărora le plac compozițiile decorative atrăgătoare vor observa cu siguranță potențialul de dezvoltare a plăcii cu ajutorul unui aranjament bine gândit. Dacă doriți să creați un decor extraordinar pentru un interior selectat, alegeți o vază cu flori colorată, care, chiar și fără adăugiri sub formă de plante, va adăuga o expresie elegantă și un șic. atmosferă pentru întregul mediu. La Restilo, credem că mobilierul de mulți ani a încetat să mai fie doar elemente de echipament cu o singură funcție. Atunci când creați un refugiu acasă, merită să treceți dincolo de tiparele obișnuite și să căutați noi posibilități de a folosi echipamente binecunoscute. O comodă mare poate fi folosită atât ca bază pentru electronice și electrocasnice, dar și ca spațiu pentru decorațiuni de sezon.

Bladele mici, cu mare potențial

Dimensiunea mică a interioarelor noastre este întotdeauna o adevărată provocare organizatorică. Amenajând o cameră mică, de multe ori trebuie să ne ridicăm la culmile creativității. De multe ori acest proces este asociat și cu renunțarea la echipamentul visat - dar nu trebuie să fie o regulă! Merită adăugat că selecția echipamentelor adecvate ne poate oferi posibilitatea de a obține tot mobilierul dorit pentru sufragerie, fără concesii și compromisuri. Secretul constă în amenajarea corectă a spațiului. Dacă o comodă mare pentru haine nu se potrivește în dormitor, merită să alegeți un model cu o formă focalizată pe verticală. Acest aranjament nu este doar practic, ci ocupă și puțin spațiu pe podea. În plus, varianta verticală funcționează excelent și pentru a umple un gol neplanificat în mobilier. Oferta noastră include opțiuni cu dimensiuni mari și fronturi largi, precum și comode moderne filigran pentru sufragerie cu structură alungită, în care puteți organiza cu ușurință toate accesoriile de bucătărie.

Blade moderne de ani de zile

La Restilo, punem calitatea și designul frumos pe picior de egalitate. Ne adaptăm constant la noile cerințe și așteptări ale gospodăriilor cu gusturi foarte diferite. Comodele încăpătoare disponibile în magazinul nostru vor satisface pasionații oricărui stil - de la industrial la scandinav. Modelele vizibile in galerie se caracterizeaza prin: materiale de inalta clasa, manopera atenta si un pret atractiv. Indiferent ca iti amenajezi locuinta de la zero, sau poate cauti elemente de echipamente si accesorii pentru o metamorfoza usoara a imprejurimilor, suntem convinsi ca vei gasi aici tot ce cauti. Mobilierul de dormitor și alte colțuri din casă nu ne ascund niciun secret. Vă încurajăm să explorați oferta de comode moderne și alte echipamente care vă vor mulțumi în fiecare zi timp de mulți ani.

To Top