Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Coltare

de zi? Cunoscutele și îndrăgitele coltare revin în interiorul casei noastre într-o versiune nouă, modernă! Mobilierul asociat cu amenajările direct din anii 90 încântă astăzi cu culori intense și structuri minimaliste care pot fi ușor integrate în spațiul livingului.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

O canapea de colț pentru sufragerie - în ce interioare va funcționa cel mai bine?

Mobilierul de lounge de dimensiuni mari este o amenajare perfectă a interioarelor cu dimensiuni mari. Este evident. Un living spațios dotat cu un model de scaun unghiular se umple rapid. Cu toate acestea, colțurile sunt folosite în livingurile mici? După părerea noastră, absolut! Faptul este, însă, că integrarea lor într-un spațiu limitat este adesea o sarcină dificilă. Un mediu proiectat corespunzător ne poate surprinde prin posibilitățile pe care le are o cameră dată. Cea mai buna strategie de amenajare a acestei piese de mobilier intr-un living mic este sa o asezi chiar langa perete, intr-un colt ales. Colțurile plasate într-un astfel de loc reprezintă o garanție a păstrării unui centru gol, ceea ce oferă cea mai bună experiență vizuală.

Confort și practicitate la cel mai înalt nivel - canapea extensibilă de colț

Din ce în ce mai des avem nevoie nu doar de o prezentare vizuală excelentă, ci și de o funcționalitate ridicată din partea designului interior. Pretuim cel mai mult mobilierul multifunctional, care ne ofera beneficii suplimentare de utilitate. Canapelele de colț cu funcție de dormit în intimitatea casei dvs. sunt folosite în două moduri.  Ziua ca loc confortabil, iar noaptea, după dotarea cu elementele de pat necesare, inclusiv cearşaful corespunzătoare, ca o canapea confortabilă pentru două persoane. Acest lucru îl face un echipament excelent atât pentru camera de zi în care petrecem timpul, de exemplu, cu familia, cât și pentru camera de oaspeți. Este de remarcat faptul că corneea cu funcție de dormit este și o idee grozavă pentru amenajarea unui spațiu în care suprafața este limitată, ceea ce face imposibilă integrarea a două tipuri de mobilier autonome - un șezut și o lenjerie de pat. Un echipament funcțional funcționează perfect în acest caz, oferindu-ne exact ceea ce avem nevoie!

Colț - cum să alegi modelul perfect?

Pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste orice tip de mobilier pentru casa, in opinia noastra, merita intotdeauna sa ne familiarizam cu toate variantele disponibile. Colțurile diferă unele de altele nu numai din punct de vedere estetic, ci și prin funcțiile deja menționate. Modelul de bază va funcționa doar ca un scaun confortabil. Daca aceasta este o optiune suficienta pentru noi, atunci ne putem departa usor de la variantele dotate cu un mecanism care permite desfacerea matritei. De asemenea, merită să ne retragem dintr-o piesă de mobilier cu sistem de canapea dacă suntem siguri că această funcție nu va fi folosită de noi. Un colț cu funcție de dormit este de obicei puțin mai scump. Rețineți, însă, că dacă ne dorim posibilitatea transformării scaunului într-un pat confortabil, criteriul de alegere a unui model va fi elementul menționat anterior. Această caracteristică ar trebui să fie determinantul nostru primordial pentru achiziție!

Colț scandinav, industrial sau poate clasic?

Cunoscând criteriul primordial pentru alegerea unui mobilier de lounge, să ne uităm la o altă problemă, nu mai puțin importantă, de care trebuie avută în vedere și la cumpărături. Coltarul modern incanta prin diversitatea lor. Menținută în spiritul minimalismului scandinav, plin de industrialism, precum și clasic, referindu-se la modele cunoscute din anii 90 - cum să alegi unul când toate par interesante? Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. În cazul oricărui echipament, ar trebui adoptată regula conform căreia coerența întregului aranjament este importantă și trebuie îngrijită. Prin urmare, dacă sufrageria noastră este decorată cu mobilier și accesorii în stil scandi, atunci atunci când cumpărați, merită să vă concentrați pe colțurile cu o linie nord-europeană, minimalistă. Să remarcăm, totuși, că, dacă interiorul selectat urmează să fie aranjat în conformitate cu abordarea amenajării la modă, numită eclectic, atunci introducerea unui echipament puternic distinctiv este perfect acceptabilă și de dorit.

Canapea sau mobilier de colț?

Canapelele de colț sunt adesea combinate cu alte mobilier de agrement care apar în interioarele camerelor noastre de zi. În opinia noastră, totuși, nu merită să vorbim despre ele în contextul, de exemplu, canapele. Desigur, aceste elemente au un numitor comun, deoarece ambele sunt scaune confortabile. Există atât de multe diferențe aici încât vă recomandăm oricum să folosiți o anumită distincție. Decizia privind amenajarea unui anumit tip de mobilier într-un spațiu dat trebuie luată în principal prin prisma funcțiilor dorite. Dacă dorim să integrăm un scaun în sufragerie, care să ne asigure mult spațiu, atunci alegerea unei canapele de colț va fi cu siguranță cea mai bună.

Centrul de agrement perfect - colț închis

Colțurile cu o formă închisă asemănătoare cu litera „U” sunt o opțiune la care ajungem relativ rar. De multe ori ne temem că o piesă de mobilier atât de mare va copleși interiorul și va provoca disconfort în utilizarea plăcută a încăperii. Cu toate acestea, avem o modalitate de a integra echipamentele menționate mai sus în interior, astfel încât să vă puteți bucura de el din toate punctele de vedere - fără compromisuri. Faptul este că nu orice sufragerie poate fi îmbogățită cu o piesă de mobilier de colț închis. Este cu siguranta o optiune dedicata locurilor cu suprafata mare si fara pereti despartitori. Dacă vrem să creăm un adevărat centru de agrement, unul care să reunească întreaga familie, atunci cu elementul de echipare menționat va fi cel mai ușor. Simțiți-vă liber să le plasați chiar și în centru, dar astfel încât celelalte segmente RTV să adere de perete. Un spațiu astfel conceput, care amintește de un home cinema, ne va surprinde cu siguranță atât prin efect practic, cât și vizual!

O modalitate neevidentă de a folosi o canapea de colț pentru sufragerie

Casele și apartamentele cu design contemporan ne încântă din ce în ce mai des cu un spațiu deschis, lipsit de diviziuni excesive. Acest lucru, la rândul său, înseamnă că mobilierul interior este, de asemenea, folosit de bunăvoie ca metodă care permite separarea și autonomia camerelor individuale. Camera de zi combinată cu bucătărie și sufragerie nu surprinde pe nimeni astăzi. Pentru a separa subtil spațiile menționate mai sus, merită să puneți o canapea de colț cu funcție de dormit în locul în care acestea se conectează. Dimensiunile mari ale piesei de mobilier vor distinge eficient zona de lounge de zona de luat masa.

To Top