Cumpără la Restilo și primește un cadou la un preț special!

Avem un cadou pentru tine!

Faceți cumpărături la Restilo? Profita de aceasta oportunitate suplimentara - pentru comenzile de peste 55 RON vei primi un cadou suplimentar de la noi - posibilitatea de a achizitiona un accesoriu unic la un pret extrem de atractiv indisponibil celorlalti! Nu ratați ocazia și adăugați oferta noastră promoțională la comanda dvs.

Pentru achiziții în valoare de peste 55 RON aveți posibilitatea de a primi un produs suplimentar, la un preț excepțional - ofertă disponibilă doar pentru tine!

Cum să profitați de oportunitatea de a cumpăra la un preț extrem de special?

Posibilitatea de a cumpăra produse suplimentare la un preț unic disponibil pentru dvs. va fi deblocată atunci când coșul dvs. conține produse pentru cel puțin 55 RON - apoi pe pagina cu conținutul coșului veți vedea propunerile noastre (captura de ecran este doar cu titlu de referință, produsele propuse se pot schimba în timp)

Oferta noastră va fi valabilă în timp ce finalizați achizițiile în magazinul nostru online. Doar faceți clic pe butonul „Adăuga” și produsul va fi adăugat la lista dvs. de cumpărături - desigur, la un preț care nu este disponibil în mod standard pentru toată lumea.

Cumpărați ca întotdeauna de la Restilo și primiți un cadou suplimentar, la un preț unic!

ÎNCEPEȚI CUMPĂRĂTURILE

To Top