Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Clipuri de închidere a pungilor

Bucătărie fără deșeuri? În timp ce aceasta sună ca o misiune sortită eșecului, experiența noastră ne spune contrariul. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți accesoriile

potrivite pentru bucătărie, neapărat reutilizabile, și apoi să vă lucrați la obiceiurile alimentare. Clipurile de bucătărie, denumite de unii și clemele pentru închiderea pungilor, vă vor ajuta să profitați la maximum de produsele și semifabricatele alimentare. Ei bine, foarte adesea ne lipsesc borcanele și recipiente pentru depozitare. Așa că deschidem un pachet de cereale pentru micul dejun, turnăm o porție într-un castron și apoi uităm de restul. După câteva săptămâni, îndrăgitele noastre cereale pentru micul dejun sunt învechite și fără gust. Le aruncăm, așa că le aruncăm la gunoi și cumpărăm altele noi. Facem exact la fel cu amestecurile de ceai sau condimente. Gândește-te doar ce risipă atât de mâncare, cât și de bani. Nu vă faceți griji, totuși - datorită clemelor mari pentru închiderea pungilor și clemelor puțin mai mici pentru închiderea condimentelor, veți reduce cantitatea de deșeuri și veți îmbunătăți bugetul casei. Vă invităm să citiți ghidul nostru. în lumea clipurilor de bucătărie . Vom dezvălui cum să folosiți clemele de bucătărie pentru a obține cele mai bune rezultate!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce cleme de bucătărie să alegeți?

Achiziționarea de cleme de bucătărie este o investiție de câțiva sau o duzină de zloți, datorită căreia puteți economisi mult mai mult. Deci, dacă doriți pentru a-ți începe aventura cu clipuri pentru închiderea sacilor și nu știi cum - vom împărtăși cu tine metodele noastre dovedite. În primul rând, la început merită să luăm în considerare amploarea problemei. Câtă mâncare irosești? Arunci produse individuale nefolosite la gunoi sau scapi de conținutul dulapurilor întregi? Dacă nivelul de deșeuri generat de dvs. este relativ scăzut, puteți fi mulțumit de o singură clemă pentru geantă Presto 15 centimetri lungime sau un set format din două piese, fiecare măsurând unsprezece centimetri. Cu toate acestea, dacă generați un nivel ridicat de deșeuri, alegeți seturi mai extinse de cleme de bucătărie. De exemplu, clemele noastre de închidere a sacilor PRESTO sunt disponibile în trei seturi. Fiecare set include șase piese. Deci, cum diferă ele unul de celălalt? Răspunsul este mărimea. În funcție de nevoile și preferințele dvs. individuale, puteți alege cleme de închidere a genților cu o lungime de șase, nouă sau doisprezece centimetri.

Tipuri de cleme de bucătărie

Clipurile de închidere a pungilor disponibile la Restilo diferă ca mărime, formă și culoare. Și așa, în oferta magazinului nostru online veți găsi clipuri pentru închiderea genților lungi și înguste, dreptunghiulare, cele ușor rotunjite, cu o prindere la îndemână, care amintește ușor de agrafe, și magnetice simple și minimaliste. clipuri. Dar asta nu este tot! Dacă aruncați o privire mai atentă la oferta noastră, veți observa cu siguranță că în sortimentul nostru există și închideri de distribuire pentru pungi de condimente SEASON, datorită cărora condimentul dvs. nu numai că nu va deveni învechit, dar și porționarea lui va deveni pentru copii. Joacă-te pentru tine. Mai mult, nici măcar nu va trebui să te apuci de tacâmuri pentru a obține cantitatea potrivită de ardei dulce și a-l adăuga în supa orientală sau salată. Aceasta înseamnă că nu va trebui să spălați tacâmurile murdare, ceea ce vă va economisi timp prețios. Când faceți cumpărături, fiți atenți și la închiderile noastre de distribuire pentru pungile de condimente SEASON. Sunt disponibile în două variante - cu suport rotativ sau pe bară. Practic și funcțional - perfect pentru orice bucătărie.

Alb sau colorat - agrafe pentru condimente

Odinioară se spunea că accesoriile albe sau luminoase arată cel mai bine în bucătăriile în stil tradițional. În bucătăriile moderne, însă, nu există reguli stricte. Poți merge mai departe și alege accesorii în culori expresive, puternice și saturate, precum și cele în nuanțe pastelate, pudrate. Ce zici de clipurile de condimentare? În opinia noastră, totul depinde dacă intenționați să le expuneți pe blaturile din bucătărie sau să le ascundeți adânc în sertarul din bucătărie. Dacă doriți să le faceți un decor pentru interiorul dvs. - mergeți mai departe și potriviți culoarea lor cu restul echipamentului. Datorită acestui lucru, veți obține un efect consistent și armonios. Toate accesoriile se vor potrivi perfect împreună, creând un aranjament unic pentru bucătărie. Dacă nu îți pasă de efectul estetic, ci de a aduce bucurie celor mai tineri membri ai gospodăriei introducând un pic de culoare în interior - fă-o. Ce clipuri pentru închiderea condimentelor pe care le alegeți nu ar trebui să fie dictate de tendințele de design interior, ci de nevoile și preferințele dumneavoastră personale. La urma urmei... știi cel mai bine ce va funcționa și ce nu va funcționa în casele tale.

Cum să îngrijești clemele pentru genți?

Clipurile pentru husă sunt foarte ușor de întreținut. Dacă este necesar, le puteți spăla sub jet de apă sau le puteți pune în mașina de spălat vase. Ce este extrem de important, fiecare dintre produsele disponibile în Restilo are o etichetă cu recomandările producătorului. Din aceasta puteți afla dacă o anumită clemă pentru sac poate fi folosită în frigider sau congelator! Ce vă oferă această informație? Ei bine, mai bogat cu astfel de cunoștințe, cu ajutorul clemelor pentru închiderea pungilor, vă puteți pregăti propriile alimente congelate, de exemplu, amestecuri de fructe gata făcute, care vor fi ulterior folosite pentru a pregăti smoothie-uri și cocktail-uri delicioase. Cu ajutorul clemelor de închidere a pungilor, puteți îngheța și orice ierburi, precum pătrunjel, mărar, busuioc sau cimbru, dar și felii unice de pâine proaspătă(acest truc este util mai ales atunci când aveți pâine în exces acasă și nu vreau să las nimic să se irosească). Ce altceva poți folosi clipuri pentru închiderea pungilor? Ei bine, produsele alimentare sunt foarte des ambalate în ambalaje de folie prea mari, ceea ce ocupă mult spațiu în dulapurile de bucătărie. Dacă doriți să obțineți un pic mai mult spațiu, le puteți pune în pungi mai mici, apoi le puteți închide cu acee pentru închiderea pungilor. Datorită acesteia, delicatesa noastră va fi protejată cu grijă, nu va intemperii. , își pierd gustul și valoarea nutritivă . Nu este minunat? Și să te gândești că un mic lucru precum clemele pentru a închide sacoșele este suficient, iar organizarea bucătăriei noastre intră la un nivel complet diferit.

Rezumatul clipurilor de bucătărie

Sperăm că, după ce ați citit ghidul nostru pentru clemele de bucătărie, nu veți avea probleme în a face distincția între clemele standard de închidere a sacilor și clipuri pentru închiderea condimentelor. Credem că vă vor ajuta să creați o bucătărie cu adevărat zero deșeuri, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor cu privire la cantitatea de produse achiziționate și aruncate la gunoi.

To Top