Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cesti de cafea si ceai

Cafea sau ceai? Ambele băuturi au o istorie extrem de bogată, fanii lor loiali și adversarii convinși. Ele stimulează, însoțesc întâlnirile, ajută la relaxare. Pentru a vă

bucura de cafeaua sau ceaiul preferat, aveți nevoie de o ceașcă, de preferință concepută special pentru un anumit tip de băutură. Fiecare fan al micilor injecții de energie sub formă de cafea ar trebui să aibă miniceașa de espresso, gurmanzii care sărbătoresc consumul de cafea ar trebui să aibă o ceașcă de cappuccino unică, iar cunoscătorii de ceai favoriți. >cană pentru ceai. Cănile cu farfurioare sau fără ele sunt elementele de bază ale veseiului, fără de care nu ne putem imagina viața. Nu numai că au o funcție practică, dar sunt și un decor grozav care ne va înfrumuseța bucătăria sau sufrageria, așa că este bine să alegem singura, cea mai bună cană!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Case albe – eleganță discretă

Ce cupe ar trebui să alegeți? Merită să pariezi pe un set de cupe, care se vor potrivi cu aranjamentul și vesela. Este grozav dacă, împreună cu farfuriile și tacâmurile, creează o echipă armonioasă. Este important să alegeți culoarea ceștilor cu sau fără farfurii. Ele pot avea un contrast de culoare sau pot fi de aceeași culoare cu celelalte elemente ale echipamentelor de bucătărie. Ne concentrăm pe cești de cafea și cești de ceai în cea mai universală culoare – in alb. Cupele albe nu vor îmbătrâni niciodată. În funcție de nevoile dvs., vă puteți echipa cu cești de cafea cu o farfurie, de exemplu, modelul GUSTITO sau ALLEGRO , care ; care dau mai multă oficialitate și eleganță, sau alegeți fALL FIT ONEcești, care, în funcție de dimensiune și capacitate, sunt potrivite ca cești espresso și ca cești de ceai. Datorită cupelor albe, vesela noastră va căpăta un șic subtil, iar dacă vrem să înnebunim, putem folosi diverse decorațiuni și accesorii, schimbând complet aspectul cupelor > setați. Acestea vor completa stilul scandinav simplu, vor contrabalansa glamourul elegant, vor adauga un pic de modernitate sau un pic de stil retro, in functie de model. Cănile albe pentru cafea și ceai vor funcționa în orice interior, promitem!

Căni de cafea – ce ceașcă pentru ce cafea?

Fiecare tip de băutură din boabe de cacao are nevoie de o setare adecvată – adică ceașca de cafea potrivită! Vă sugerăm pe care să o alegeți. Dacă nu vă puteți imagina să începeți ziua fără un espresso mic și stimulant, atunci alegeți o ceașcă de espresso mică, cu pereți groși, de exemplu ALL FIT ONE - pentru cei practici și mereu ocupați sau modelul CREMA - pentru tradiționaliștii care trebuie să aibă ceașcă de cafea și farfurie. Pe de altă parte, pentru cappuccino, cel mai bine este să alegeți o cană specială, care se va extinde în partea de sus – la fel ca ceașa de cappuccino ALLEGRO. Dacă ne place caffe latte sau americano, nu trebuie să ne gândim prea mult la alegerea o ceașcă de cafea cu farfurie. Noi poate miza pe modelul clasic cești de cafea de la espressor, acordând atenție în prealabil dimensiunii ceștilor – când suntem pasionați de cafea, putem alege cu încredere ceștile mai mari, de exemplu, ceașa CREMA de mic dejun. Latte macchiatto arată cel mai atractiv servit într-un pahar – mulțumesc, puteți vedea toate cele trei straturi. Caffe frappe și caffe mocha sunt, de asemenea, servite într-un pahar.

Căni de ceai - nu numai pentru domnii englezi

Omul nu trăiește numai din cafea... există și ceai! Delicios, sănătos, iar datorită teinei stimulează la fel ca cafeaua, deși în funcție de tip poate fi și un remediu pentru insomnie. În funcție de preferințele dvs., putem bea ceai în diferite tipuri de cești. Oamenii minimalisti pragmatici vor aprecia ceașca de ceai ALL FIT ONE – forma cană-cupă este foarte practică – datorită faptului că cana se extinde în sus, se răcește mai repede și nu trebuie să preparăm sau să așteptăm atât de mult încât să uităm în sfârșit de ceaiul preparat. Cei care sărbătoresc consumul de ceai ar trebui să aleagă o cană și o farfurie – nu numai că vom adăuga niște glamour, dar vom avea și un loc unde să punem prăjitura – ceașca de ceai ALLEGRO cu farfurie va fi un succes!

Căni și farfurioare ca un cadou minunat

Achiziționarea unui cadou este adesea o problemă. Cu toate acestea, există lucruri care vor funcționa întotdeauna. Probabil că nu există un cadou mai bun, mai universal decât o cană cu farfurie, albă, atrăgătoare prin simplitatea ei. Ceșca de espresso sau ceașca de cappuccino este o idee grozavă de bibelou pentru cineva de la serviciu. Cesa de cafea cu farfurie va fi apreciata de soacra, bunica de Ziua bunicii si tata iubit de ziua numelui. Vârsta nu contează, la urma urmei, fiecare dintre noi bem ceai sau cafea. Pentru cei puțin mai în vârstă, dar încă tineri la suflet, recomandăm linia ALLEGRO de căni de cafea și ceai – mânerele rotunde și un model clasic vor câștiga simpatia chiar și a celor mai pretențioși viitori proprietari de cupe, dar nici fanii modernității nu vor fi dezamăgiți – Cu ei în minte a fost creată seria de cești GUSTITO. Indiferent dacă aveți nevoie de o ceașcă de cafea cu farfurie sau de ceașcă de ceai, veți găsi cu siguranță cea potrivită unu. Și atunci nu mai este altceva de făcut decât să te bucuri de bucuria destinatarului și... cumpără-ți o a doua ceașcă identică!

To Top