Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Zegary ścienne

Se spune că oamenii fericiți nu numără timpul. Cu toate acestea, este greu de imaginat o casă în care bucătăria sau camera de zi nu ar avea un ceas mare, decorativ, atârnat pe

perete. De ce? Vremurile în care ceasurile de perete erau doar accesorii funcționale au trecut de mult. Astăzi, designerii se depășesc unii pe alții în idei, creând produse care nu sunt doar funcționale, ci și încântă cu forme și forme originale. Mici și mari. Pătrat și rotund. Cu cadrane expresive, atrăgătoare, sau poate doar sub formă de mâini subțiri, subtile, atașate de perete - alegerea decorațiunilor este uriașă. Deci, cum să nu te pierzi în labirintul diferitelor lucruri și să alegi un ceas care se potrivește cel mai bine stilului și caracterului camerei? În mini-ghidul nostru vă vom spune la ce să fiți atenți când faceți cumpărături. De asemenea, vom dezvălui ce ceasuri de perete vor funcționa în camera de zi și care vor completa mai bine decorul bucătăriei sau al sufrageriei.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ceas de perete din lemn, un clasic care nu se demodează niciodată

Înainte de a începe cumpărăturile online, merită să vă gândiți la ce efect doriți să obțineți. Fie că vrem să creăm un aranjament romantic, idilic, sau dimpotrivă - ne interesează formele ascuțite, geometrice și culorile închise, caracteristice unui stil modern. De asemenea, este bine să ne gândim unde ar fi amplasat ceasul nostru de perete? Dimensiunea sa depinde de locul în care se atârnă. Când avem la dispoziție un perete întreg, gol - nimic nu stă în calea alegerii unui ceas decorativ mare. Cu toate acestea, dacă acest gadget este să împartă spațiul cu fotografii ale celor dragi și alte decorațiuni, este mai bine să alegeți un model mai mic. Unul care nu va ocupa mult spațiu și își va îndeplini totuși funcția - timpul arătat.

Când căutați ceasul de perete perfect pentru living, pe lângă stil și dimensiune, merită să fiți atenți la materialul din care a fost realizat produsul. De exemplu – în aranjamente calde, rustice, textilele moi, pufoase în culori vii și accesoriile din materiale naturale sunt perfecte. Asa ca daca suntem in cautarea unui ceas decorativ pentru acest tip de interior, o alegere excelenta va fi cea din lemn sau placaj. Se va armoniza perfect cu celelalte elemente ale echipamentului, împreună cu acestea creând un tot coerent și coerent. În plus, alegând un ceas de perete din lemn, putem fi siguri că, indiferent de tendințele în schimbare, acesta va arăta mereu extrem de elegant și stilat. Așa că dacă visăm la o ușoară schimbare și rearanjam camera noastră clasică de zi într-un templu în stil boho - nicio problemă. Ceasul ne va încânta în continuare pe noi și pe invitații noștri!

Ceas de perete auriu - ceva pentru fanii glamour

Când creați un aranjament inspirat din splendoarea și opulența Old Hollywood-ului, merită să optați pentru propuneri ceva mai elegante, decorate. Unul dintre ele este un ceas de perete de aur. În magazinul online restilo este disponibil în mai multe variante. Cel mai clasic este cel cu un cadran rotund, strălucitor, înconjurat de un cadru de oțel strălucitor. Datorită designului său - acest model va fi perfect pentru sufragerie, dormitoare, birouri de acasăa> și săli de mese. Pentru cei care cauta ceva ceva mai impresionant, recomandam ceasurile de perete aurii din seria RIBBON. Numele lor nu este întâmplător. Aceste produse arată ca și cum ar fi făcute dintr-o panglică îngustă tăiată în șase bucăți egale. Forma lor originală atrage atenția, făcând imposibilă trecerea indiferentă pe lângă ei. Totuși, asta nu este tot ce ne-am pregătit. Avem un adevărat as în mânecă - ceasul de perete auriu BLINK. Se deosebește de alte propuneri disponibile în oferta noastră nu numai prin formă, ci și prin metoda de asamblare. Acest produs este format din mai multe elemente pentru auto-asamblare (inclusiv indicatoare metalice de timp, un număr decorativ 12 și un mecanism de ceas precis). Unele dintre ele sunt lipite direct de perete, altele sunt înșurubate. Interesant, depinde doar de noi, la ce distanță de centru atârnăm indicatoarele. Deci, în funcție de preferințele tale, poți crea în acest fel un ceas de perete auriu mic, mediu sau mare.

Ceas de perete modern - perfect pentru stilul industrial!

Pentru interioarele inspirate de climatul mansardelor din New York, merită să alegeți decorațiuni de perete din oțel inoxidabil, cupru sau sticlă. Negru, gri închis, grafit sau transparent. De preferință cu forme simple, geometrice sau cele care arată ca instalații de artă modernă create de artiști stradali. Ceasurile de perete moderne NUMBRA vor fi o alegere excelentă. Combină o idee originală și o execuție atentă. Ele diferă de alte ceasuri suspendate prin faptul că nu se apropie de un singur stil. Au elemente care se referă la minimalismul industrial, dar desenează și pumni de estetică retro. Fiecare dintre ceasurile NUMBRA este format din douăsprezece indicatori. Acestea sunt numere scrise în diverse moduri - în alfabetul roman, în arabă, în cuvinte - într-un font foarte delicat și subtil, precum și ascuțit, simplu, modern. Acest amestec eclectic creează un întreg surprinzător de coerent și armonios. Un produs care nu este doar original și interesant, ci și practic. Privind la ceasul de perete modern NUMBRA, putem citi cu ușurință ora curentă.

Ceasurile de perete retro sunt pînapoi în trecut&nbsp ;

Desigur, nu toate apartamentele pot fi încadrate ca cele decorate într-un stil clasic, glamour sau industrial. Mulți dintre noi suntem aproape de estetica vintage, plină de culori pastelate, suprafețe strălucitoare și forme rotunjite, ușor rotunjite. Deci concluzia este evidentă – oferta magazinului online Restilo nu ar fi completă fără ceasuri de perete retro.

Rotunde, realizate din oțel inoxidabil acoperit cu pulbere sau plastic special, închise în rame argintii, negre sau albe - arată grozav în interioare inspirate din secolul XX. În gama variată de ceasuri de perete retro vizibile mai sus, modelele din colecția Living Nostalgia merită o atenție deosebită. Există două ceasuri de perete retro din care puteți alege: gri și mentă. Ambele sunt extrem de versatile, au cadrane mari, lizibile protejate de rame din sticlă și metal care le adaugă farmec. Aceste produse vor cuceri cu siguranță inimile iubitorilor de interioare în stil antic. Vor fi perfecte nu doar acasă, ci și în restaurante, baruri sau saloane de coafură, decorate în stilul localurilor americane de pe vremuri.

Ceas mare de perete pentru o cameră mică?

În mini-ghidul nostru, v-am povestit puțin despre cele mai populare stiluri de design interior. Am prezentat și exemple de ceasuri decorative pe perete, armonizându-se perfect cu aspectul lor. Cu toate acestea, nu am răspuns la cea mai frecventă întrebare, și anume unde să atârnăm un ceas de perete? Acest lucru se datorează multor factori, inclusiv aspectul apartamentului, aranjarea mobilierului individual sau înălțimea pereților. Se presupune, însă, că un decor atât de frumos și practic ar trebui să fie atârnat pe peretele opus celui în care stăm de obicei. Pentru ca ne este suficient să ridicăm privirea și, fără să ne uităm frenetic prin cameră, să verificăm ora curentă.

Această soluție nu va fi doar funcțională, ci și extrem de convenabilă. Mai mult, va funcționa în orice tip de spațiu, indiferent de dimensiunea sau scopul lor. Desigur, se poate întâmpla ca din diverse motive să nu ne permitem să atașăm un ceas mare de perete pe perete. Apoi putem alege în schimb un ceas decorativ în picioare. Ascuns într-o carcasă înaltă, din lemn, plastic sau metal, nu numai că își va îndeplini sarcina practică, ci va deveni și un element interesant de design interior, înviorând în mod eficient aspectul amenajării.

To Top