Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cearșafuri Terry

Cearșafurile Terry sunt un succesor demn al clasicului bumbac neted și binecunoscut. Textura moale, caracteristică a țesăturii face ca acest tip de accesoriu să apară în tot

mai multe locuințe și dormitoare. Nu există nicio îndoială că datorită ei odihna nocturnă atinge un nivel și mai ridicat.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Nenumărate avantaje ale unei cearșafuri terry

Țesăturile moi, pufoase sunt cel mai adesea asociate cu perioada de iarnă, în care sunt un suport neprețuit și un însoțitor al serilor răcoroase. Cu toate acestea, cearșafurile tery pot fi folosite tot timpul anului. Tesatura cu textura caracteristica garanteaza o experienta extraordinara - este placuta la atingere si delicata pentru piele. Deoarece țesătura este fabricată din bumbac, numeroasele sale avantaje includ un nivel ridicat de izolare termică și un grad ridicat de permeabilitate la aer, ceea ce face ca cearsafuri din țesătură să fie confortabil de utilizat și în vară! Accesoriile realizate din țesătura menționată mai sus nu se șifonează, ceea ce le face să arate mereu grozav, iar ceea ce este la fel de important, sunt, de asemenea, extrem de durabile și rezistente la deformare, ceea ce le face să servească în casele noastre mulți ani. Toate caracteristicile acestui material extraordinar îl fac o combinație ideală de funcționalitate și confort de utilizare, precum și o țesătură perfectă pentru producția de lenjerie de pat!

Feșuri Terry - cum să alegi modelul perfect?

Cearșaful potrivit este baza fără de care este greu să ne imaginăm paturile potrivite. Cum să alegi accesoriul perfect? În primul rând, să fim atenți la dimensiunile mobilierului de lounge. Daca achizitionezi un cearceaf terry fiting, asigura-te ca tesatura finisata cu un detaliu elastic va putea acoperi toata canapeaua. Un alt element este alegerea culorii. În magazinul nostru, oferta de culori este extrem de extinsă, datorită căreia fiecare poate găsi o variantă care să se potrivească nevoilor estetice individuale. Să vă reamintim, însă, că, chiar dacă cearceaful este de obicei doar parțial vizibil, merită să vă asigurați că se potrivește cu restul accesoriilor textile folosite la aranjarea patului. Clasicele absolute în acest caz sunt, desigur, modelele în alb, albastru sau crem. Sunt extrem de versatile și se adaptează cu ușurință la diferite tonuri de culoare. Daca vrem sa mizam pe o varianta intensa, de exemplu intr-o nuanta de verde sticla sau mov, atunci sa ne asiguram ca o culoare asemanatoare se gaseste si pe alte accesorii care alcatuiesc patul. Datorită acestui fapt, compoziția va fi coerentă, estetică și atractivă pentru ochi.

Pe lângă aspectele vizuale, o cearșaf din țesătură de bună calitate ar trebui să garanteze confort de utilizare și plăcere pentru piele - la urma urmei, corpul nostru are contact direct cu materialul. Modelele disponibile in oferta noastra se caracterizeaza prin calitate superioara, ba mai mult ca unele dintre variantele oferite au fost realizate in Polonia. Calitatea merge mână în mână cu confortul de utilizare și cu valorile estetice.

To Top