Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cearșafuri din bumbac

Dormitorul este regatul relaxării. Amenajarea interiorului menționat mai sus include nu numai selecția de mobilier adecvat, ci și accesorii. Cearșafurile de bumbac de bună

calitate sunt esențiale. Clasic sau poate echipat cu o bandă elastică? Variantele disponibile în oferta noastră vor fi folosite în fiecare casă.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Cearșaf Jersey roșu NEPHRITE
  70%
  24h
 2. Cearșaf Jersey Gri NEPHRITE
  40%
  24h
 3. Cearșaf Jersey Violet NEPHRITE
  65%
  24h
 4. Cearșaf Jersey grafit NEPHRITE
  29%
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Lenjerie de pat din bumbac - baza oricărei lenjerii de pat

Echiparea corectă a dormitorului ne oferă nu numai experiența estetică dorită, ci mai ales condiții potrivite pentru un somn de înaltă calitate. Cu toate acestea, un interior de agrement nu este doar pat. Piesa de mobilier în sine este desigur extrem de importantă, dar patul este format din o mulțime de alte elemente care au și un impact semnificativ asupra nivelului de relaxare. Baza pentru aranjarea fiecărei canapele este un cearșaf de bumbac. Cum să găsim un model care cu siguranță nu ne va dezamăgi din punct de vedere al funcționalității? Mărimea potrivită a suplimentului este cheia succesului! Desigur, depinde de dimensiunile bazei pe care are loc odihna de noapte. Oferta noastră include cearșafuri clasice din bumbac și cearșafuri cu bandă elastică. Datorită marcajelor din descrierile produselor, potrivirea unui anumit model cu un anumit pat este foarte ușoară. Interesant și de subliniat, în cazul variantelor cu finisaj flexibil, accesoriile sunt de obicei marcate cu un compartiment. Aceasta înseamnă că funcționează excelent pentru mai multe baze diferite.

Ce culoare a cearceafului de bumbac?

Lenjeriile de bumbac sunt primul strat textil al patului. Ar trebui să se potrivească cu mobilierul nu numai ca dimensiune, ci și ca culoare. Ce înseamnă asta în practică? Merită să ajustați culoarea bazei la celelalte elemente textile situate deasupra canapelei. O propunere interesantă este, de asemenea, să puneți un accent mai puternic, care va adăuga prospețime și expresie întregului. Pentru ca efectul să fie consecvent, să alegem o culoare similară ca culoare cu accentul dominant de pe alte textile, de exemplu, pernă glamour. Motivul repetiției garantează expresia estetică și armonia întregii compoziții.

Lenjerie de bumbac - avantaje

Lenjeriile de pat din bumbac sunt un clasic. Acest material se caracterizează printr-un grad ridicat de rezistență, care suferă rareori întinderi nedorite. Marele avantaj al materiei prime naturale este și ușurința de îngrijire. Accesoriile textile din bumbac pot fi spalate la masina. Amintiți-vă, totuși, că curățarea ar trebui să aibă loc la temperaturi scăzute, deoarece temperaturile prea ridicate pot provoca contracția țesăturii. Pentru ce altceva merită apreciat cearșafurile de bumbac? Cu siguranta pentru garantia conditiilor propice alergiilor. Materialul nu provoacă iritații nedorite ale pielii și nu poartă alergeni nocivi. Fără îndoială că un cearșaf de bumbac este o alegere excelentă, și pentru copii.

To Top