Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cearșafuri de pat Jersey

O piesă de mobilier confortabilă este considerată invariabil cheia unui somn bun. Într-adevăr, este extrem de important, dar calitatea relaxării este influențată și de alte

elemente textile care ne construiesc patul. Cearșafurile din jerseu sunt o propunere de bază moale și aerisită, cu care somnul intră la un nou nivel.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Cearșaf Jersey roșu NEPHRITE
  70%
  24h
 2. Cearșaf Jersey Gri NEPHRITE
  40%
  24h
 3. Cearșaf Jersey Violet NEPHRITE
  65%
  24h
 4. Cearșaf Jersey grafit NEPHRITE
  29%
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Nenumărate avantaje ale unei foi de tricou

Foaia de tricou este un clasic într-o versiune puțin diferită, mai modernă. Fabricat din bumbac sau lână respirabil, adesea cu adaos de fibre artificiale, funcționează excelent atât în sezonul de vară, cât și în cel de iarnă. Care sunt calitățile unice ale țesăturii de jerseu? Ceea ce o deosebește în mod deosebit de alte țesături cel mai des folosite în producția de foașe este întinderea. Un alt aspect este gradul ridicat de permeabilitate la aer, care face ca somnul chiar si in cele mai calduroase nopti sa fie placut si netulburat de disconfort. Datorita fibrelor caracteristice, acest material este apreciat si pentru durabilitate. Țesătura este puternică, datorită căreia accesoriile cusute din țesătura discutată ne servesc de mulți ani! Avantajele includ ușurința de îngrijire și curățare. Fanii accesoriilor textile cu aspect impecabil apreciază și faptul că materialul nu se sifonează ușor, ceea ce face ca călcarea să fie inutilă.

Foaie de tricot - un plus pentru mari și mici

Numerele avantaje fac cearceaful din tricou perfect atât pentru dormitorul adulților, cât și pentru camera copilului. Atunci când alegem elemente textile pentru pat pentru copii, ne pasă de accesoriile de înaltă calitate, care nu irită pielea delicată. Suprafața moale a țesăturii de jerseu este, de asemenea, o alegere bună datorită capacității sale de a fi curățată la temperaturi ridicate. Acest lucru face să scapi de alergeni în timpul spălării foarte ușor. Acest lucru, la rândul său, demonstrează, de asemenea, că foaia de tricou este o propunere bună pentru cei care suferă de alergii!

Foaia de tricou potrivită - ce fel?

Alb, crem sau albastru? Jersey sau orice altă cearșaf este baza pentru așternut. In magazinul nostru, oferta de culori a acestui tip de accesoriu este extrem de extinsa. Există articole perfecte pentru fanii clasicilor, precum și pentru persoanele cărora nu le este frică să pună accente expresive. Cu toate acestea, alegerea culorii nu este totul. Mai presus de toate, acest accesoriu trebuie să fie confortabil de utilizat, motiv pentru care problema primordială este să găsim un model care să se potrivească lenjeriei noastre din punct de vedere al dimensiunii. Pentru a facilita această sarcină, oferta noastră este dominată de o foaie de tricou cu bandă elastică. Adăugarea elastică plasată pe marginile materialului nu numai că facilitează foarte mult îmbrăcarea îngrijită, dar și reduce semnificativ ondularea și răsucirea nedorite a materialului la margini. Datorită acestui fapt, folosirea acestuia este convenabilă și plăcută! Este de remarcat faptul că foile echipate cu o bandă elastică sunt întotdeauna marcate cu un compartiment. Aceasta înseamnă că pot fi utilizate pe mai multe motive diferite și reprezintă alegerea optimă în fiecare dintre cazurile luate în considerare.

To Top