Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Ceainice

Mirosul cafelei proaspăt preparate dimineața sau poate gustul ceaiului de iarnă cu cuișoare și portocale când plouă și vânt afară. Fiecare dintre noi știe că o cană sau o ceașcă

cu băutura ta preferată este o completare a momentului de relaxare. Uneori sunt un „combustibil” indispensabil pentru toți oamenii ocupați sau un punct obligatoriu al zilei pentru adevărații gurmanzi. Pentru a putea savura bauturile preferate, ai nevoie de un ibric potrivit in care sa fiarba apa. Există atât de multe tipuri de ceai?
nice pe piață - tradiționale, cu inducție sau electrice, încât probabil că este greu de decis. Să-l alegem pe cel care se va potrivi cel mai bine stilului nostru de viață. Să investim într-un ibric perfect pentru noi, iar viața noastră va deveni mai plăcută și mai simplă. Așa cum? Cafea sau ceai??

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Fierbatoare cu inducție – trebuie să aibă pentru fiecare bucătărie modernă

Când cumpărăm o plită cu inducție, trebuie să alegem setul potrivit de gadgeturi de bucătărie pentru aceasta. Nu toate fierburile sunt cu inducție, așa că atunci când cumpărăm, trebuie să verificăm dacă cumpărăm cea potrivită. Fierbatoarele cu inducție pot fi, de asemenea, folosite ca fierbatoare tradiționale, de exemplu, pentru un aragaz cu gaz. Fierbatoarele cu inducție sunt destul de specifice – trebuie să fie realizate dintr-un material care să atragă un magnet și să aibă fundul drept – adiacent plăcii. Doar o astfel de soluție va face ca fierbătorul cu inducție să-și îndeplinească rolul și să fie eficient. Datorită combinației plită cu inducție + fierbător cu inducție putem fierbe apa foarte repede, folosind puțină energie electrică. Designul este, de asemenea, important. Doar plita cu inducție face ca bucătăria noastră să arate modernă, iar în combinație cu oale compatibile și plită cu inducție efectul wow este garantat. Pentru designul simplu al un ceainic cu inducție vom alege cu siguranță un set de oale potrivit.

Fierbatoare electrice – pentru cei cărora le pasă de timp

Ierbătoare asociate cu modernitatea, care au început să înlocuiască fierbatoarele cu gaz. Un simbol al schimbării. Înainte nu aveau funcții foarte extinse, dar acum puteți găsi diverse modele care vor diferi ca preț și capabilități. Când cumpărați un fierbător electric, acordați atenție puterii acestuia – cu cât este mai mic, cu atât fierbătorul va dura mai mult pentru a aduce apa la fierbere. La fel ca în orice tip de fierbător, este important și materialul din care este fabricat produsul.Ibricuriledin oțel inoxidabil sunt o alegere sigură care va garanta calitatea. Merită să investești într-un ceainic nou și să scapi de ceainic cu gaz? Desigur. Un fierbător cu fluier va fi cu siguranță la îndemână, dar un ceainic electric cu funcții suplimentare este ceva care ne va schimba viața de zi cu zi. Fierbătorul PRESIDENT este echipat cu opțiuni pentru setarea temperaturii selectate la care urmează să fie încălzită apa. Funcționalitatea sa va fi apreciată și de părinții bebelușilor – în ea, vor putea steriliza cu ușurință apa pentru hrana pentru copii. Fierbătorul electric are și avantajul față de un ceainic tradițional că este echipat cu un indicator al nivelului apei. Datorită acestui lucru, putem fierbe câtă apă avem nevoie la un moment dat într-un timp mult mai scurt decât într-un fierbător cu gaz tradițional

Fierbatoare din oțel inoxidabil – alegere sigură

Ce ibric ar trebui să alegi pentru a nu fi dezamăgit? Calitate bună. Atât și atât. Ce ne garantează calitatea bună? Materialul potrivit din care va fi fabricat ibricul. Oțelul inoxidabil este întotdeauna o alegere excelentă, care va funcționa atât în bucătăriile moderne, cât și în cele retro. Fierbatoarele din oțel inoxidabil au un design simplu și aproape neschimbat de ani de zile. Arata ca ibritoarele cu fluierat tipice, sunt voluminoase. Faptul că seamănă cu modele de acum câteva decenii, însă, nu le șterge, ci adaugă farmec. În cazul fierburilor tradiționale, este adevărată afirmația că interiorul contează, nu aspectul. Fierbatoarele din oțel inoxidabil sunt realizate dintr-un material care are multe avantaje. Apa din fierbătorul de oțel cu fluier nu se răcește prea repede, așa că nu trebuie să ne îngrijorăm chiar dacă nu ne turnăm ceaiul imediat după ce stingem arzătorul. Pe lângă atractivitatea lor de preț, ibricurile din oțel inoxidabil oferă un caracter practic și universalitate incredibil. Unele modele, cum ar fi fierbătorul CORONA, vor arăta elegant în fiecare bucătărie.

Fierbator cu gaz – simplitate și caracter practic

Fierbatoarele tradiționale sunt o alegere economică. Vor funcționa în orice bucătărie. Multe modele vândute în prezent sunt fierbatoare cu inducție, așa că le putem folosi fără teamă chiar și după înlocuirea aragazului cu o plită cu inducție. Fierbatoare cu fluier, datorită designului lor simplu, nu sunt doar ieftine, ci și ușor de utilizat și cu eșecuri reduse – ce poate merge prost într-un fierbător cu gaz? Cele mai multe fierbatoare tradiționale sunt fabricate din email, dar puteți găsi și fierbatoare din oțel inoxidabil. Există multe diferite modele disponibile pe piata, asa ca nu trebuie sa ne ingrijoram ca achizitionarea unui ibriccu fluier va impune bucatariei noastre un stil vintage. Cu siguranță vom găsi un ceainic pe gaz care se potrivește gustului nostru. Pe lângă aspect, acordăm atenție și unor probleme precum fluierul – ar fi bine dacă ar fi cu balamale și ar avea mâner – ar trebui să fie plasat suficient de sus și din material care nu se încălzește.

Fierbător – pe care sa cumpar? Sfaturi practice

În primul rând, trebuie să luăm în considerare ce model avem nevoie. Persoanele care au o plită cu inducție în bucătărie și au puțin spațiu trebuie să cumpere un fierbător cu inducție. Cu un spațiu mic, nu merită să așezați un alt dispozitiv sub forma de un ceainic electric pe blat.Dacă avem spațiul corespunzător, și dorim să fierbem apa rapid, un fierbător electric va fi o soluție bună. Într-o bucătărie mare, putem avea chiar și două fierbătoare și le folosim interschimbabil, în funcție de nevoi. Fierbatoarele tradiționale sunt o soluție economică care va funcționa în aproape orice bucătărie, cu excepția cazului în care avem nevoie de un fierbător pentru o plită cu inducție. Fierbatoarele cu fluier vor fi apreciate nu numai de cei cumpătați, ci și de fanii de epocă. Un criteriu important este și numărul de casnici– să nu cumpărăm un fierbător prea mare. Pentru două persoane, nu avem nevoie de un fierbător cu inducție cu o capacitate de 3 litri. De asemenea, amintiți-vă să fierbeți doar câtă apă aveți nevoie la un moment dat. Va fi nu numai ecologic, ci și economic – cu cât fierbe mai scurt apa, cu atât folosim mai puțină energie electrică sau gaz. Și totuși nu avem întotdeauna nevoie de atâta apă pentru a pune un fierbător plin. Să numărăm de câtă apă avem nevoie de obicei dintr-o dată și pe această bază alegem volumul ibricului. Un ibric dintr-un material potrivit va economisi si bani.In acest caz, trebuie sa gasiti un compromis intre pret si calitatea produsului. Să nu uităm că vom folosi fierbătorul în fiecare zi – hai sa alegem un model practic. Un mâner confortabil care va preveni arsurile, sau un fluier în cazul ibricurilor tradiționale, sunt bazele absolute. În plus, în funcție de tipul de fierbător, să acordăm atenție și problemelor tehnice – încălzitor, putere etc. și funcții suplimentare care apar în fierburile ultramoderne. Succes și cât mai puține dileme!

To Top