Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Carafe de apă

Carele pentru apă sunt vase speciale, de obicei realizate din sticlă transparentă. Modelele individuale diferă nu numai ca mărime sau capacitate, ci și ca formă. Printre

propunerile disponibile în magazinul nostru online Restilo, găsiți carafe de apă înguste și alungite, cu un design minimalist, dar și pe cele ceva mai clasice, cu o bază largă, bulboasă și un gât lung, îngust, finisat cu un dop sau un capac de cristal. Indiferent de stilul - tradițional sau modern - este mai aproape de noi, să ne amintim că decantoarele de apă nu sunt doar elemente foarte stilate ale veseiului, ci sunt și foarte practice. si de neinlocuit, mai ales in timpul petrecerilor de vara organizate pe terasa sau gradina. De ce? Vom vorbi despre asta mai târziu în text.

 

We can't find products matching the selection.
plant image

De ce am nevoie de o carafă cu apă?

Carafa de apă nu este doar decorativă, ci este și un vas foarte practic. Putem turna apa minerala inauntru, adaugam fructe proaspete, frunze de menta, cuburi de gheata, apoi punem totul cu pluta inclusa in set si savuram o bautura delicioasa, racoritoare.Ramand un moment pe tema despre ștecherul în sine - este datorită Putem folosi carafa de apă nu numai în propriile noastre patru colțuri, ci și în afara lor, de exemplu pe terasă, balcon, într-o grădină umbrită sau în timpul unui picnic in parc. Dopul atașat carafei de apă ne protejează de impuritățile externe care ar putea pătrunde în apă dacă folosim un ulcior fără capac în locul carafei de apă. Prin urmare, putem spune cu siguranță că o carafa de apă este o alternativă foarte sănătoasă și sigură la mâncărurile tradiționale. Este mult mai subtil și mai plin de formă decât o canistra de apă mare și greoaie și mult mai elegantă și mai elegantă decât o sticlă de apă clasică. Este compromisul perfect între design și funcționalitate. 

Cele mai frumoase decantoare de apă

Decantoarele de apă cu forme fanteziste, futuriste și cele foarte simple și minimaliste vor arăta la fel de frumoase în bucătăriile moderne. Pe care o vom alege? Este doar o chestiune de gust și preferințe personale. Dar bucătăriile tradiționale, s-ar putea întreba? Așa că ne grăbim cu răspunsul! În interioarele decorate în stil clasic, decantoarele de apă ușoare, subtile, cu forme îngrijite și raționalizate vor arăta grozav. La fel ca carafa noastră de apă Eau Good. Vasul arată un pic ca o peră. Are o bază largă, rotunjită și un vârf conic din plută. În ciuda dimensiunilor sale mici, sticla este extrem de încăpătoare. O altă propunere disponibilă în magazinul nostru online Restilo este un decantor de apă din seria UNO VINO, este disponibil în două culori: galben sau roșu. Datorită caracterului său universal, îl putem integra cu ușurință în aproape orice aranjament de casă, completând astfel decorul mesei noastre și subliniind frumusețea altor articole de masă. 

Cum să aveți grijă de carafele de apă?

Carafele cu apă sunt foarte ușor de întreținut, nu necesită agenți speciali de curățare, mult timp și răbdare. Modelele din sticlă groasă și rezistentă pot fi spălate în mașina de spălat vase. Cele din sticlă delicată și subțire sunt cel mai bine spălate manual de teama deteriorării în interiorul mașinii. Tot ce aveți nevoie este un lichid de spălat vase blând, apă călduță și o perie lungă și îngustă, care se va strânge cu ușurință prin gâtul îngust al sticlei. Dacă nu aveți încă acest tip de perie în bucătărie - vă încurajăm să vă familiarizați cu sortimentul magazinului nostru online Restilo. Veți găsi aici, printre altele: perii din colecția CLEAN KIT (perie rotundă, perie burete, perie lungă, perie îngustă, perie semirotunda), dar și o perie dedicată special decantoarelor - modelul UNO VINO. 

Alte utilizări pentru carafele cu apă 

Desigur, nimeni nu a spus că putem stoca doar apă în carafa. Acest vas este excelent și pentru depozitarea băuturilor dulci, a vinului alb sau roșu, a vodcăi sau a whisky-ului. Interesant este că carafa de apă este potrivită și pentru păstrarea lichiorurilor de casă în ea.Lichiorul de cafea sau lichiorul de chihlimbar va arăta deosebit de interesant într-un vas transparent. Cu toate acestea, lăsând în urmă subiectul băuturilor rafinate, știați că un decantor de apă în sine poate fi tratat ca un decor în picioare foarte șic și elegant. Afișat pe un raft într-o vitrină, așezat pe un lemn de lemn. sau mini-bar metalic, va completa perfect decorul mobilierului. Totuși, dacă nu suntem convinși că o carafa de apă goală ar trebui tratată ca un decor... să-i umplem cu îndrăzneală interiorul cu flori. La urma urmei, cine a spus că o carafa de apă nu poate fi folosită ca vază? Există o mulțime de utilizări pentru acest fel de mâncare, iar singurul lucru care ne limitează este propria noastră imaginație. 

To Top