Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Carafe

Decantoarele din sticlă sau din cristal sunt o completare excelentă pentru vesela. Nu sunt doar practice - putem depozita în ele tot felul de băuturi, în special cele alcoolice -

au și calități decorative unice. Dacă ești curios ce decantoare vor funcționa cel mai bine în tradiționale , interioare discrete și care se vor potrivi mai bine cu amenajările moderne și minimaliste - nu uitați să consultați scurt ghidul nostru despre lumea decantoarelor. În acesta, vom explica diferențele dintre felurile de mâncare individuale, cum să le îngrijim și cum să combinați carafele cu alte elemente de veselă.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tot ce trebuie să știți despre decantoare

Carafele sunt vase speciale folosite pentru depozitarea băuturilor. Deși există o mulțime de carafe cu forme interesante, originale disponibile pe piață, cele mai comune carafe sunt cele cu bază bulboasă, cu gâtul lung și zvelt. Fabricate din sticlă transparentă, ele subliniază minunat frumusețea alcoolului care umple interiorul sticlei. Merită să ne amintim că decantoarele nu sunt doar decorative, ci sunt și foarte practice. Sunt utile mai ales atunci când sticla de alcool pe care am cumpărat-o, deși conține un conținut mare, nu arată foarte estetic în sine. În loc să încercați să curățați o astfel de sticlă de praf și alte murdărie, doar turnați băutura într-un decantor și ... este gata. Rapid, ușor, cu puțin efort și costuri. Avem nevoie de un singur fel de mâncare pentru a schimba complet caracterul mesei noastre. Până la urmă, tu însuți vei recunoaște că un decantor de pahar sau de cristal așezat pe o masă de stejar arată foarte șic și elegant, cu siguranță mult mai bine decât o sticlă de whisky ciobită sau o sticlă de vin aluată, deschisă în mod repetat. Desigur, suntem pe deplin conștienți de faptul că gustul alcoolului este factorul decisiv aici. Totuși, ținem cont că, pe lângă gust, este importantă și metoda de servire. La urma urmei, impresiile noastre vizuale afectează în mod semnificativ recepția finală a unei anumite băuturi sau preparate.

Decantoare din sticlă sau cristal - pe care să alegeți?

Există două tipuri de produse disponibile în magazinul nostru online Restilo: decantoare de sticlă și decantoare de cristal. Decantoarele din sticlă sunt foarte versatile.Vor atrage atât susținătorii tradiției, cât și iubitorii stilului modern. Le putem asorta cu ușurință decorului bucătăriei, sufrageriei sau sufrageriei noastre.Datorită designului lor simplu, minimalist, vor fi perfecte pentru orice design interior.Le putem combina atât cu porțelan alb. vesela (farfurii rotunde, finisaj un volan stilat, cești elegante, tacâmuri lucioase), un set original, de culoare neagră, care amintește de vesela care se găsește în interiorul restaurantelor exclusiviste (farfurioare pătrate sau dreptunghiulare cu margini ascuțite, pahare înalte, alungite ), sau cu elemente de veselă, din materiale naturale (scânduri de lemn pentru servirea cărnii sau brânzei). Decantoarele de cristal, pe de altă parte, vor fi grozave în compania accesoriilor clasice. Dacă, atunci când creăm decorul mesei noastre, ajungem la un decantor de cristal și un cristal ochelari, putem fi sută la sută siguri că efectul pe care îl vom obține va fi foarte coerent și armonios, iar întregul va arăta fantastic.

Cum să îngrijești decantoarele de sticlă și decantoarele de cristal?

Carele, ca și alte elemente de veselă, ne vor servi mulți ani dacă sunt îngrijite corespunzător. Deci, cum ar trebui să avem grijă de ele? În primul rând, merită să citiți informațiile de pe ambalajul fiecărui produs. Unele decantoare, în special cele din sticlă groasă și durabilă, pot fi spălate cu ușurință în mașina de spălat vase. Decantoarele din sticlă subțire și foarte delicată și cele din cristal trebuie spălate manual. Cu toate acestea, privind gâtul îngust al vasului, nu toți știm să curățăm o carafa ? Ce să fac? Este suficient să vărsați conținutul și să clătiți decantorul sub jet de apă? Așa că înlăturăm toate îndoielile. Pentru a curăța eficient o carafa de sticlă sau de cristal veți avea nevoie de trei lucruri: apă curentă, un detergent blând și o perie specială, lungă, pentru curățarea carafelor, sticlelor sau decantoarelor. Această perie are un mâner îngust, flexibil și este finisată cu un vârf special de curățare. Cu ajutorul lui vom scăpa de sedimentele și reziduurile de alcool care s-ar putea să se fi lipit de pereții produsului. Când pereții interiori ai vasului nu sunt contaminați, clătiți vasul sub apă călduță, apoi ștergeți-l cu o cârpă moale (de exemplu, una din bumbac sau microfibră). Ștergând decantorulul uscat, vom evita petele și petele inestetice. Sticla astfel preparată poate fi ascunsă în siguranță în vitrină, unde va aștepta următoarea sosire a oaspeților noștri, sau, dimpotrivă, o lasă la vedere și o lasă să atragă atenția scânteind și scânteind printre altele. elementele veselei noastre.

To Top