Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Carafă de vin

Vin - cu cât este mai vechi, cu atât mai bine. Această afirmație reflectă cel mai bine gustul neobișnuit și proprietățile aromatice ale vinului. Dar cum rămâne cu ambalajul său?

După mulți ani, sticla în care este învechit vinul poate să nu arate la fel de încântător. Un element indispensabil al interiorului nostru poate fi atunci o carafa de vin. Din sticlă sau cristal, nu are doar valori estetice. Carafele de vin din sticlă și cristal sunt extrem de funcționale. Dacă doriți ca o carafa de vin să strălucească în sala dvs. de mese de lângă bar, consultați mini-ghidul nostru. Descoperiți împreună cu noi arta unică a păstrării și servirii vinului.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Decantoare subțiri de vin - despre arta de a servi vinul

Vinul este complementul perfect pentru mese. De asemenea, introduce o atmosferă romantică în timpul unei cine în doi. Ca băutură rafinată, vinul are nevoie de un cadru la fel de unic. Atât a degusta vinul, cât și a-l servi este o adevărată artă. Cu decantoarele de vin servirea acestei băuturi rafinate va fi mai simplă și mai spectaculoasă. De obicei cumpărăm vin pentru a servi în timpul ceremoniei din aceeași seară. Pasionatii in ale caror pivnite se afla cel putin cateva sticle de vin invechit, va incurajam sa fiti atenti la neobisnuitele decantoare de vin - decantoare. Magazinul nostru online Restilo oferă un decantor SOMMELIER. O carafa de vin din sticlă cu o formă caracteristică este cadoul perfect pentru persoanele care doresc să aibă grijă de băuturile de casă. Cu toate acestea, înainte de a ne decide să cumpărăm un decantor, să cunoaștem arta de a decanta vinul. Decantarea vă permite să separați sedimentul care s-a format ca urmare a îmbătrânirii pe termen lung a vinului. În plus, designul optim al carafei de vin din sticlă vă permite să obțineți calități perfecte de vin. Vă sugerăm să decantăm în principal vinurile roșii într-o carafa de vin. Cu toate acestea, în această carafa de vin unică din sticlă putem servi și apă și alte băuturi. Decantoarele arată grozav pe masă. Pot apărea dificultăți la curățarea acestora. Din cauza formei caracteristice, nu putem să le curățăm bine manual. Cu toate acestea, această îngrijorare nu se aplică clienților magazinului nostru online. Toate decantoarele noastre de vin se pot spăla în mașina de spălat vase.

Decantoare de vin din cristal - strălucește în companie

carafa de vin din sticlă este utilă și arată bine pe masă. Datorită caracterului său universal, se potrivește și oricărei articole de masă. Carafa UNO VINO oferită de magazinul nostru online Restilo va completa perfect decorul unei sufragerii sau bucătărie, păstrată în stil tradițional, precum și unui spațiu caracterizat de minimalismul modern. Decantoarele de la UNO Seria VINO se caracterizează prin sticlă de înaltă calitate, acoperită cu suprapunere perfect potrivită în două culori din care să alegeți. Dacă suntem fani ai combinațiilor de culori consistente, putem cumpăra două decantoare de vin UNO VINO - unul cu capac roșu pentru vin roșu și celălalt pentru vin alb cu capac galben. Decantoarele de vin de sticlă se vor dovedi nu numai în timpul sărbătorilor speciale, ci și în utilizarea de zi cu zi în bucătărie. Șapca menționată mai sus vă permite să distribuiți cu ușurință vinul, dar și alte băuturi, precum sucul de portocale sau ceaiul rece proaspăt preparat cu mentă. Daca dorim ca carafa de vin sa fie un element care sa atraga atentia oaspetilor nostri, sa alegem o carafa de vin din cristal. Carafa de vin cristaleste o oferta pentru persoanele carora le place sa primeasca musafiri intr-un stil plin de eleganta si sic. Cu siguranță, un decantor de cristal cu vin pus pe masă printre gustări va introduce o atmosferă rafinată. Un ochi antrenat poate vedea cu ușurință diferența dintre sticlă și cristalul real. Carafa de vin Crystal va străluci în comparație cu carafa de sticlă. Acest lucru se datorează faptului că sticla de cristal prinde și reflectă mult mai bine razele soarelui. Așadar, putem fi siguri că vinul roșu sau alb turnat într-o carafa de vin cristal va arăta foarte bun și va fi, de asemenea, depozitat corespunzător. Dacă punem pahare din cristal lângă o carafa de cristal pentru vin, putem fi siguri că oaspeții noștri se vor simți speciali. În plus, aspectul mesei nu numai că va impresiona, ci va fi și consistent. Eleganța poate merge mână în mână cu modernitatea. Există multe decantoare de vin cristal pe piață în diverse forme, de asemenea, neevidente. Carafele de cristal, la fel ca și decantoarele, vor fi perfecte pentru a servi apă sau sucuri. Un cocktail cu cuburi de gheață și bucăți de fructe va arăta la fel de interesant în ele.

Ai grijă de un decor neobișnuit în sufrageria ta - decantoare de vin din cristal

Decantoarele de vin din cristal vor adăuga eleganță unui interior tradițional. Fabricat din cristal gros de cea mai înaltă calitate, decantorul de vin din cristal va fi un element pe termen lung al mobilierului pentru casă. Pentru ca acesta să ne servească ani de zile, trebuie să asigurăm curățarea corespunzătoare a decantorului de cristal. În primul rând, evită agenții de curățare duri. Nu folosiți apă caldă pentru spălare. Sub influența unei temperaturi prea ridicate, sticla de cristal se pătește și își pierde strălucirea. De asemenea, avertizăm împotriva punerii cristalului în mașina de spălat vase. Dacă decantorul nostru de vin din cristal este doar puțin praf, este suficient să îl spălați în apă rece cu un detergent ușor. Dacă mai există murdărie după clătirea cu apă, merită să folosiți o perie specială pentru a curăța decantoarele de vin și decantoarele. O perie lungă cu un mâner îngust este finisată cu un vârf de curățare profilat. Datorită fibrelor delicate ale periei, putem scăpa cu ușurință de reziduurile de alcool sau de micile impurități care se află pe pereții vasului. După spălare, merită să clătiți carafa de vin cristal în apă cu oțet. Datorită acestui lucru, evităm petele pe vasul uscat. Să nu uităm să așteptăm ca decantorul de cristal să se usuce și apoi să îl lustruim cu o cârpă moale. Doar câțiva pași sunt suficienți pentru a avea grijă de mâncăruri de cristal excepțional de delicate, care vor adăuga splendoare interiorului nostru.

Decantoare de vin - frumusețea este în accesorii

Carafe de vin din sticlă sau din cristal - indiferent ce carafe alegeți, acestea vor fi un atribut unic interiorul nostru . Datorită carafelor de vin ne vom ocupa de servirea corespunzătoare a vinului, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Carele de vin, precum paharele, sunt un element important al multor sărbători. Turnând vin roșu din decantor, îi vom simți aroma uimitoare chiar înainte de a ne apleca pentru a gusta gustul viței de vie. Sperăm că, după ce ați citit mini-ghidul nostru, știți deja care dintre decantoarele de vin disponibile - sticlă sau cristal - va funcționa mai bine în casa dvs. De asemenea, nu uitați să aveți grijă de carafele dvs. de vin în fiecare zi. Este suficient să ne amintim câțiva pași pentru ca decantoarele să ne servească ani de zile. Țara vinului conține multe ritualuri interesante, ne bucurăm că am descoperit câteva dintre ele alături de tine.

To Top