Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Capace

Gătitul fără capace este o provocare. Probabil că o poți întâlni, dar îți vei da repede seama că atunci multe feluri de mâncare nu au același gust. Gătitul, tocănirea fără a folosi

capace pentru oale își pierde sensul sau devine imposibil. Prin urmare, nu trebuie să vă convingeți că merită să aveți capacele potrivite în bucătărie. Pe care să alegeți? Ce anume sa cauti? Cumpăr individual sau într-un set? Vom încerca să vă răspundem pe scurt la toate întrebările despre capace pentru oale. Alegeți-l pe cel perfect care se potrivește cu felurile de mâncare, datorită căruia preparatele dumneavoastră vor fi și mai gustoase. Pentru că fără un capac bun este greu să devii un adevărat bucătar!

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Capaci – ce material va fi cel mai bun?

Capacele pentru oale sunt fabricate folosind o varietate de materiale. Înainte de a cumpăra un singur capac de tigaie sau un set de capace de oale, merită să aflați din ce sunt făcute capacele și să alegeți pe cel care vi se potrivește Cel mai bun. capacele pentru oale din oțel sunt destul de populare – emailate si inox. Primele vor da bucatariei o atmosfera specifica, usor rustica, vor rezista si la temperaturi ridicate. Al doilea tip de capac este rezistent la deteriorare, dar din păcate se încălzește foarte repede. Capacele de sticlă pentru oale nu au nicio problemă cu temperaturile ridicate. Capaceledin sticlă termorezistentă pot fi plasate în siguranță chiar și într-un cuptor fierbinte.

Capaci – la ce să fii atent?

Capacele pentru oale și tigăi sunt totul despre caracter practic. Să ne uităm nu numai la materialul din care este fabricat capacul, ci și la părțile pentru capace. Una dintre cele mai importante probleme este dacă mânerul capacul nu se va supraîncălzi. Dacă vrem să punem vasele la cuptor, trebuie să fim atenți și la materialul din care sunt realizate piesele capac– nu pot fi din plastic sau lemn. Să fim atenți și la forma capacului. Capacele pentru oale pot fi plate, le vom folosi pentru gătit și fiert feluri de mâncare. Capacele tigăilor trebuie să fie mai înalte pentru a nu atinge alimentele. Ne putem uita la „speciala”; capace cu părți suplimentare pentru capace, cum ar fi găuri pentru asezonarea alimentelor fără a descoperi întregul capac, o strecurătoare mică încorporată în capac și o pâlnie. O problemă importantă va fi și interschimbabilitatea pieselor capacului.

Seturi de capace pentru oală– mai presus de toate, caracterul practic

De ce să alegeți separat capace pentru tigaie sau capace pentru oale când le puteți face pe toate dintr-o singură achiziție? Un set de capace pentru oale este o soluție excelentă pentru toți cei cărora le pasă de timp și pentru care funcționalitatea este importantă. Merită să cumpărați imediat un set de capace pentru oale echipate cu piese pentru capac – în cazul în care capacele necesită reparații, vom putea înlocui doar părți ale capacelor fără a fi nevoie să cumpărăm produse noi. Un set uniform de capace pentru oale adaugă stil și coerență bucătăriei noastre.

Capace pentru oale de sticlă – alegere bună în bucătărie

Sticlă este un material excelent din motive precum pentru universalismul ei. Capacele de sticlă pentru tigăi sau oale vor funcționa în orice bucătărie, indiferent de decor. Capacele de sticlă sunt sigure – sticla nu reacționează chimic cu alte substanțe, de exemplu sub influența temperaturii, așa că putem fi siguri că folosind acest tip de set de capace pentru oale nu riscăm nimic. Îi liniștim pe cei uituci – Capacele de sticlă pentru tigăi sunt ușor de curățat, așa că chiar dacă uităm de vasele din chiuvetă, o vom putea curăța fără probleme majore. Dacă sunteți în căutarea unor capace care să funcționeze bine la diferite temperaturi, vă recomandăm… capace de sticlă pentru oale. Da, sticla nu se teme de un cuptor încins sau de un frigider rece. Fără îndoială, marele avantaj al capacelor de sticlă este și faptul că sunt transparente, datorită căruia putem vedea felul de mâncare pe care îl gătim, dar aveți grijă să picure saliva la vederea unui fel de mâncare aproape gata. !

Componente capac – înlocuiți detaliul și bucurați-vă de economii

Capacele pentru oale sunt printre cele mai des folosite articole de bucătărie, ceea ce afectează cât de repede se uzează. Mânerul capacului de sticlă este ciobit sau o parte a capacului necesită reparații? Într-o astfel de situație, nu trebuie să cumpărăm întregul capac sau, mai rău, să cumpărăm un nou set de capace pentru oale. Este suficient să înlocuim doar parte a capacului. strong> Desigur, înainte de a cumpăra capace pentru oale și tigăi trebuie să fim atenți dacă construcția lor permite acest lucru. Cumpărarea pieselor de capac în locul întregului capac pentru tigaia preferată nu va fi doar un pas bun către mai puține deșeuri – eforturi pentru a genera mai puține deșeuri, dar ne va economisi și bani. Ecologia și economia merg mână în mână! Durează doar câteva momente și capacul va arăta ca nou.

To Top