Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cântare de bucătărie

Avem nevoie de cântare de bucătărie pentru ca mâncarea să aibă gust exact așa cum scrie în rețetă. Datorită acestora, putem măsura cu precizie cantitatea necesară din fiecare

ingredient, păstrând proporțiile corespunzătoare specificate în cartea de bucate. Magazinul Restilo oferă cântare de bucătărie mecanice sau digitale de înaltă calitate la prețuri atractive. Acestea combină designul unic și funcționalitatea ridicată. Gătitul și coacerea cu ei este o adevărată plăcere.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Oferim clienților noștri cântare de bucătărie fiabile și precise, care nu numai că vor facilita pregătirea meselor, ci vor decora și spațiul, dându-i caracterul potrivit. Oferta noastra include nu doar modele cu un design traditional, atemporal, ci si cantare de bucatarie moderne, mici, perfecte pentru amenajari minimaliste. Acesta este un plus care cu siguranță se va dovedi util în fiecare bucătărie, va ajuta la menținerea unei alimentații echilibrate, iar în cazul diabeticilor va permite un control mai mare asupra cantității de carbohidrați consumate. Atât modelele digitale, cât și cele mecanice vor grăbi semnificativ timpul de pregătire a meselor. Cu ei, gătitul și coacerea vor fi cu siguranță un succes spectaculos. La Restilo puteți găsi o selecție largă de modele unice care atrag atenția prin designul lor modern.

Cântar mecanic de bucătărie în magazinul Restilo

Modelele traditionale disponibile in magazinul Restilo sunt o alegere excelenta pentru bucatariile cu amenajari clasice. Ei își datorează popularitatea construcției lor necomplicate. Greutatea plasată în interiorul dispozitivului este conectată la indicator, care pe ceas determină greutatea unui anumit ingredient. Va oferim atat cantare de bucatarie mici, potrivite pentru spatiu limitat in bucatarie, cat si ceva mai mari, concepute pentru interioare spatioase. Cântarele mecanice pentru alimente nu reprezintă o cheltuială mare. Cu toate acestea, acuratețea lor este mai mică decât în cazul modelelor electronice, ceea ce poate fi o problemă pentru persoanele care țin dietă și diabetici. Cântarele tradiționale sunt extrem de ușor de utilizat. Oferim modele din plastic în culori universale.

Cântar electronic modern de bucătărie

Cântarele digitale, spre deosebire de cele mecanice, sunt extrem de precise. Precizia măsurării lor este de 1-2 g. Aceste dispozitive sunt echipate cu o greutate plată plasată în interior. De obicei citim greutatea unui anumit ingredient de pe ecranul LCD. Cântarele digitale de bucătărie funcționează cu baterii. Este suficient să le pui un produs alimentar pentru a-i cunoaște greutatea. Datorită funcției de tara, putem cântări și ingrediente libere sau lichide. Unele aparate, ceva mai avansate tehnologic, măsoară și valorile nutriționale, caloriile sau volumul de lichide. Cu toate acestea, prețul lor este mult mai mare decât modelele standard. Cântarele plate cu un design modern nu sunt doar un gadget practic, ci și un decor elegant. Folosindu-le, putem cantari orice produs, adesea pana la 15 kg. Magazinul Restilo oferă doar modele de înaltă calitate, cu o rată scăzută de eșec și o manoperă solidă.

Cântar de bucătărie mici pentru sarcini speciale

Echipamentul de bucătărie include numeroase accesorii care facilitează gătitul și coacetul. Au nevoie de mult spațiu. Dar dacă nu-l avem? Cântarele mici de bucătărie sunt alegerea perfectă pentru bucătăriile mici. Când nu sunt folosite, pot fi depozitate într-un sertar sau un dulap unde nu vor ocupa mult spațiu. Cântare electronice plate sunt disponibile în magazinul nostru în diferite dimensiuni. Cele mai mici au aproximativ 15 cm lungime și doar 1,5 cm înălțime. Modelele mecanice sunt ceva mai mari, dar se potrivesc si usor pe raftul din bucatarie. Aceste dispozitive pot fi lăsate și pe blat. Datorită acestui fapt, le putem folosi în orice moment, fără a fi nevoie să scoatem dispozitivul. Într-o astfel de situație, însă, merită să alegeți un model cu un design atractiv. Se gaseste in oferta magazinului nostru. Solzii de alimente albe se potrivesc perfect cu aproape orice aranjament. De asemenea, puteți găsi modele impresionante din oțel și modele de sticlă pe piață.

Cântar pentru alimente - cum să alegi modelul potrivit?

Achiziționarea unui cântar alimentar din magazinul nostru durează doar câteva momente. Înainte de a ajunge la el, însă, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra parametrilor modelului ales. Deși atât modelele mecanice, cât și cele electronice din Restilo atrag atenția prin aspectul lor impresionant, merită să vă asigurați că dispozitivul se potrivește cu celelalte elemente ale amenajării create în bucătărie. Să fim atenți și la ușurința curățării. Cântarul plat de bucătărie poate fi șters ușor pentru a îndepărta praful și alți contaminanți. Pretul conteaza si el. Parametrii care sunt de mare importanță în timpul achiziției includ și sarcina maximă a unui model dat și precizia măsurării, iar în cazul cântarelor electronice de bucătărie dotate și cu funcții suplimentare.

To Top