Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Canapele și huse pentru canapele

Sufrageria este una dintre cele mai importante camere din regatul nostru natal. Plictisiți de echipamentele actuale, de multe ori căutăm alternative care să facă livingul să

strălucească din nou. Așadar, dacă cumpărarea de mobilier tapițat nou nu este o opțiune, husele de canapea sunt un produs care merită privit cu siguranță! 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Cuvertură de canapea LARSI culoare roșu stil clasic
  31%
  24h
  Cuvertură de canapea LARSI culoare roșu stil clasic
  Special Price 99,60 RON Regular Price 143,95 RON
 2. Available soon Cuvertură de canapea LARSI culoare roșu stil clasic
  31%
  Cuvertură de canapea LARSI culoare roșu stil clasic
  Special Price 119,97 RON Regular Price 172,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Huse pentru canapele - un mod dovedit de a reîmprospăta o piesă de mobilier

Husa de canapea este o noutate in lumea accesoriilor pentru interiorul casei. Poate fi tratat in mai multe feluri – ca o forma de decor, un element pur functional sau un produs cu care sa ne revolutionam sufrageria! Un accesoriu textil nu este doar un remediu pentru tapițeria neatrăgătoare, care, în ciuda curățării, nu mai arată bine - este și un accent inteligent care vă permite să modificați instantaneu aspectul unui scaun cu mai multe locuri. Canapeaua care decorează camera de zi strică aspectul împrejurimilor de peste un deceniu? Dacă cumpărarea unei noi piese de mobilier nu este o opțiune, atunci pentru a realiza o metamorfoză eficientă, merită să ajungeți la o husă de canapea elegantă. Datorită acesteia, nu numai scaunul în sine se va schimba, ci și întreaga sufragerie!

Cum să alegi husa de canapea potrivită?

Dimensiunea este un aspect extrem de cheie atunci când alegeți aceste tipuri de suplimente. Din acest motiv, înainte de a cumpăra o husă, merită să luați măsurători precise ale unei anumite piese de mobilier. Acest pas ne oferă o perspectivă asupra dimensiunilor structurii pentru care dorim să găsim husa de canapea perfectă. Trebuie luată în considerare lățimea mobilierului cu laturile (măsurată în linie dreaptă). Important este că capacul nu poate fi prea mic, dar centimetrii în plus nu mai reprezintă o mare problemă. Magazinul nostru online oferă seturi care includ nu doar o husă formată corespunzător, ci și elemente din spumă care facilitează ajustarea perfectă a țesăturii la forma scaunului!

Metamorfoză eficientă și ieftină a sufrageriei

Husa de canapea este cu siguranță una dintre cele mai funcționale soluții apărute pe piața de decorațiuni interioare în ultimii ani. Cu ajutorul acestui tip de produse putem reîmprospăta atât aspectul mobilier, cât și decorul întregului living. Important este că la Restilo oferim nu numai huse pentru scaune pentru mai multe persoane, ci și modele dedicate fotoliilor de agrement. Datorită acestui fapt, fiecare metamorfoză interioară poate fi realizată de la început până la sfârșit - în fiecare detaliu! Dacă asortarea scaunelor este importantă pentru noi, alegerea aceleiași culori atât pentru husa scaunului, cât și pentru canapea este cea mai bună soluție. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că nu trebuie să ne limităm la folosirea acelorași nuanțe. Oamenii cărora nu le este frică de experimentele de aranjare pot miza pe două culori diferite. Accesoriile potrivite vor ajuta la crearea unui aranjament interesant și elegant, care va mulțumi din nou simțurile tuturor membrilor gospodăriei. Un living reîmprospătat cu ajutorul huselor nu este doar un efect fenomenal, ci și o metamorfoză prietenoasă cu buzunar.

To Top