Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Canapele extensibile cu funcție de dormit

Sufrageria este o zonă care, în funcție de ora și ziua săptămânii, îndeplinește una dintre cele două funcții cheie. Seara, ne bucurăm să ne relaxăm individual în el, în timp ce în

weekend acest spațiu este plin de viață socială. Livingul este indiscutabil asociat cu centrul, care include de obicei canapele pliante.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Canapea extensibilă triplă 231 cm Crem de catifea Korii
  5%
  Canapea extensibilă triplă 231 cm Crem de catifea Korii
  Special Price 2.426,95 RON Regular Price 2.543,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Canapele cu funcție de dormit - o revoluție în spațiul de agrement

Până de curând, spațiul de agrement era de obicei împărțit în două camere separate: un living și un dormitor. Primul a fost dominat de scaune confortabile pentru mai multe persoane, în timp ce partea centrală a celui de-al doilea a fost și este încă un pat confortabil. În prezent, zona de relaxare situată în sufragerie combină funcțiile ambelor colțuri. Aceasta solutie este posibila in principal datorita folosirii in amenajare a unei canapele cu functie de dormit, care este elementul central al echipamentului. Datorită acesteia, sufrageria este tot mai des și un spațiu pentru odihna nocturnă. Mai mult, acesta este cazul nu numai în garsoniere, unde este singura soluție de amenajare posibilă, ci și în multe apartamente și case decomandate spațioase. Canapelele pliante domină cu siguranță printre mobilierul de lounge!

Canapele ca alternativă la lenjeria de pat clasică

Când completați o cameră de zi sau un dormitor cu un scaun confortabil pentru mai multe persoane, ar trebui să vă amintiți câteva aspecte importante care determină în mod direct confortul utilizării atât a mobilierului în sine, cât și a camerei. . Este evident că echipamentul ar trebui să ne ofere un confort de înaltă calitate. Confortul este influențat de mulți factori - de la formă, materialele utilizate pentru producție, până la detaliile de construcție. Verificați și pernele decorative Funkcjonalność umeblowania jest bowiem równie ważnym czynnikiem, który w przypadku sofy z funkcją spania, okazuje się substanțial. Mecanismul responsabil cu transformarea scaunului într-o canapea poate funcționa într-un mod ușor diferit în diferite modele. Merită să aveți în vedere! Nu există însă nicio îndoială că canapelele extensibile sunt echipamente care pot satisface cerințele în schimbare. În timpul zilei, servește ca un loc confortabil de așezat, noaptea funcționează ca un spațiu confortabil de dormit. Multifuncționalitatea este al doilea nume al acestui tip de mobilier și de aceea acest echipament este atât de prețuit și de folosit de bunăvoie acasă.

O canapea cu funcție de dormit și o cameră pentru tineret

Canapelele extensibile sunt echipamente perfecte și pentru camere pentru copii și adolescenți. Aceasta este o opțiune deosebit de interesantă pentru interioarele în care zona este foarte limitată. Comoditatea este combinată în acest caz cu funcționalitatea extraordinară, ceea ce în practică înseamnă, printre altele: șansa de a economisi ceva spațiu. În timpul zilei, scaunul poate rămâne pliat, în timp ce noaptea poate fi transformat într-un pat oferind suficient spațiu chiar și pentru frați! Canapelele cu funcție de dormit oferă încă un avantaj important care funcționează absolut peste tot. Este o cutie de depozitare situată în partea inferioară a structurii. În cele mai multe cazuri, este un loc convenabil pentru textile necesare pentru organizarea lenjeriei de pat. În camera celor mai mici, însă, poate fi și o zonă incredibil de utilă pentru a ascunde jucăriile. Mai mult, hotărând să amenajăm o canapea cu funcție de dormit în camera unui copil, avem și ocazia să introducem un pic de disciplină în rutina zilnică a celor mici. A face patul dimineața și a-l ascunde în compartimentul interior dezvoltă rapid obiceiul de a avea grijă de ordine, care cu siguranță va da roade în viața de adult.

Canapele extensibile - ce accesorii?

Canapelele cu funcție de dormit, ca toate celelalte mobilier de agrement, ar trebui completate cu câteva accesorii de aranjare care vor adăuga un stil unic și bun gust întregului. În cazul scaunelor largi, cel mai popular element este, desigur, pernele matlasate multicolore. Aceste accesorii sunt o soluție la modă și atemporală care atrage, fără îndoială, atenția și ajută la introducerea unei teme sau a unui efect specific în interior. Doar o pereche de perne clasice poate schimba ușor mobilierul nostru de lounge și poate adăuga o atmosferă plăcută și familiară împrejurimilor! O altă propunere, de asemenea incredibil de populară și apreciată, este pătură din microfibră, care este de neînlocuit în timpul unui pui de somn de după-amiază. Materialul moale ne oferă nu doar o acoperire frumoasă, ci și o bogăție de valori vizuale. În funcție de culoarea sau motivul care decorează țesătura, acesta adaugă și caracter mobilierului. Accesoriile textile sunt accesorii pe care le recomandăm cu siguranță pentru orice interior cu o canapea cu funcție de pliere.

Canapea cu funcție de dormit - când merită?

Fără îndoială că o canapea extensibilă este o piesă de mobilier extrem de funcțională și confortabilă. Merita sa ne gandim la achizitionarea acestui tip de echipamente ori de cate ori ne dorim un spatiu maxim functional fara compromisuri. Scaun confortabil, lenjerie de pat dublă și depozitare - toate într-o singură formă bine gândită! În opinia noastră, o canapea cu funcție de dormit este o opțiune deosebit de atractivă, atât ca formă de echipament permanent pentru uz zilnic, cât și ca piesă de mobilier adaptată nevoilor actuale, de exemplu, atunci când vizitezi familia de la distanță.

To Top