Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Canapele cu 3 locuri

Sufrageria este un interior în care există întotdeauna un scaun pentru mai multe persoane care adună întreaga familie. O piesă de mobilier confortabilă umple perfect spațiul

și îl îmbogățește atât cu valori practice cât și estetice. Camerele de zi mari și medii sunt dominate de canapele cu 3 locuri, care reprezintă o soluție optimă de amenajare.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Canapea 3 locuri - avantaje

Nivelul de confort garantat de o canapea cu 3 locuri este foarte ridicat – atât atunci când este folosită ca șezut, cât și când este folosită ca pat. Merită să subliniem că mobilier de acest tip ne permite nu numai să petrecem timpul confortabil alături de cei dragi, ci și să ne odihnim individual în poziție culcat. Adâncimea standard va găzdui cu ușurință o persoană. Cu toate acestea, dacă ne pasă de posibilitatea de desfășurare a structurii, atunci să ne îndreptăm interesul către modele reglabile. Canapeaua cu 3 locuri cu recipient pentru lenjerie de pat garantează și mai multe beneficii! Se poate transforma cu succes intr-un pat dublu. Un alt avantaj incontestabil al acestui tip de produs este capacitatea acestuia. Echipamentul include de obicei un cufăr suplimentar, perfect pentru depozitarea textile, cum ar fi pătură de bumbac. Un avantaj important al acestui mobilier este și faptul că este perfect ca pat suplimentar pentru oaspeți sau echipament standard, de exemplu, o garsonieră.

Amenajarea unei canapele cu 3 locuri - tendințe atemporale

Un scaun pentru mai multe persoane trebuie să se potrivească perfect cu împrejurimile noastre. Este de nedorit ca o piesă de mobilier să provoace dificultăți în deplasarea confortabilă prin cameră sau în accesul la alte elemente de echipament. Cu siguranță cel mai adesea canapele cu 3 locuri sunt situate lângă un perete selectat. Aceasta este o opțiune sigură care vă permite să păstrați centrul gol. În opinia noastră, totuși, există o mulțime de soluții interesante de amenajare care merită luate în considerare. Dacă în casa noastră există o cameră de zi combinată cu bucătărie, atunci utilizarea unei canapele cu 3 locuri sub formă de fel a peretelui despărțitor dintre camere se poate dovedi a fi o lovitură! Aby wykorzystać w praktyce ten trend, wystarczy umiejscowić siedzisko np. w miejscu wizualnego przejścia jednego wnętrza w drugie.{{widget type="Flhf\CategoryContentBox\Block\Category\Widget\BottomContentLink" link_content="RG9iaWVyeiA8YSBocmVmPSJodHRwczovL3d3dy5yZXN0aWxvLnBsL3BvZHVzemtpLWRla29yYWN5am5lIj5wb2R1c3praSBkZWtvcmFjeWpuZTwvYT4gZG8gc3dvamVqIG5vd2VqIHNvZnku" float_type="left"} } O alta idee pe care ti-o putem recomanda este sa asezi mobilierul in zona de relaxare. Adăugând o măsuță de cafea de înălțimea potrivită și echipament RTV, putem crea rapid un colț de relaxare. Să o localizăm cu îndrăzneală în centrul camerei, pentru că compoziția cu mai multe elemente va funcționa perfect în această zonă!

Accesorii pentru o canapea cu 3 locuri

Fiecare piesă de lounge are potențial decorativ. Uneori este un decor eficient în sine. În alte cazuri, merită să adăugați câteva elemente care vor crește efectiv atractivitatea atât a echipamentului în sine, cât și a întregului mediu. Canapea cu 3 locuri este inseparabil legata de accesorii textile care aduc instantaneu un suflu de culoare si stilul dorit interiorului nostru. Pernele Glamour sunt o idee grozavă pentru a îmbogăți spațiul sufrageriei și a adăuga o atmosferă confortabilă. Atunci când alegem orice elemente de acest tip, totuși, să ne ghidăm după cea mai importantă regulă, conform căreia întreaga compoziție ar trebui să fie consecventă și armonioasă. Dacă canapeaua noastră cu 3 locuri care se pliază înainte cu un recipient pentru lenjerie de pat este păstrată într-un stil minimalist, atunci fetele de pernă moi cu umplutură pot avea orice formă. Culoarea, la rândul ei, ar trebui să se potrivească atât cu tapițeria mobilierului, cât și cu întregul mediu. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că efectul va fi perfect.

To Top