Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Borcane mari

Borccanele mari, datorită funcționalității lor, ar trebui să fie găsite în fiecare bucătărie. Le putem trata ca recipiente care vă permit să organizați produse în vrac, cum ar

fi ca ceaiuri, ierburi, crupe, paste sau făină. În același timp, borcanele adaugă farmec blaturilor de bucătărie și completează aspectul aranjamentelor rustice. Bocanele pentru conserve pot fi, de asemenea, un plus interesant dacă le umpleți cu pietre aduse dintr-o călătorie lungă sau cu dulciuri de casă. De asemenea, putem crea o pădure în ele într-un borcan. Cu toate acestea, să nu uităm de scopul principal al borcanelor de sticlă, adică folosirea lor pentru murarea și prepararea de conserve delicioase și sănătoase. Ce să țineți cont atunci când alegeți borcanele? Cum ne vor permite borcanele de sticlă de 5 l să creăm un aranjament unic de masă? Toate acestea le vom afla din mini-ghidul pentru borcanele mari.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

borcane de sticlă de 5 l – decaparea în spiritul zero deșeuri

Decaparea a cunoscut o adevărată renaștere în ultimele luni. Nu e de mirare, pentru că produsele astfel preparate nu sunt doar sănătoase, ci adaugă și un gust unic preparatelor noastre. Kombucha de casă, kimchi sau castraveții murați sunt mult mai ieftini decât produsele de magazin gata făcute. În plus, preparându-le noi înșine, avem un impact asupra compoziției preparatelor individuale. Ce ar trebui să luăm în considerare atunci când alegem borcanele pentru conserve? În primul rând, recipientele trebuie să fie din sticlă de înaltă calitate, rezistentă la deteriorare și la temperaturi ridicate. Datorită acestui fapt, borcanele îngrijite corespunzător ne vor servi mulți ani și în fiecare an vom putea să ne îmbogățim cămara de acasă cu noi conserve. Pentru a ne asigura că aerul nu pătrunde în interiorul recipientului, ar trebui să verificăm dacă sigiliile și capacele pentru borcanele sunt etanșe și nedeteriorate. Decizând să achiziționăm borcane de sticlă pentru conserve DELLA CASA, reducem cantitatea de deșeuri produsă. borcanele pot fi folosite de multe ori, ceea ce cu siguranță se potrivește cu deșeurile zero, la modă recent. În loc să aruncați excesul de produse, pur și simplu murați-le. Datorită acestui fapt, iarna nu va trebui să cumpărăm legume și fructe exotice scumpe, ci vom folosi produse procesate corespunzător, valoroase, de sezon. Muratul nu înseamnă folosirea unor rețete complicate. Tot ce ne trebuie este un borcan de sticlă de 5l, morcov și conopidă și apă cu sare. Peste legume se toarnă soluția preparată astfel și se dă totul la frigider pentru 2-3 săptămâni. După acest timp, avem un plus delicios la salate sau la castronul Buddha.

borcane de sticlă funcționale

Borcanele mari, cum ar fi borcanele de zidar cu clips DELLA CASA disponibile în magazinul nostru, au o gamă largă de utilizări. Ele pot fi folosite pentru decapare, depozitarea produselor și crearea de aranjamente unice de masă. Datorită capacității mari, produsele sunt perfecte pentru prepararea tincturilor și sucurilor de casă. Astfel de băuturi nu sunt doar delicioase și ușor de produs, dar atunci când sunt consumate în cantitatea potrivită, au proprietăți de sănătate: au un efect pozitiv asupra digestiei. borcanele de sticlă de 5l vă permit să pregătiți diverse compoziții de aromă de lichioruri pe bază de fructe de sezon. Băuturile turnate dintr-un borcan mai lung în sticle mai mici, decorate personal, sunt un cadou grozav pentru cei pe care îi iubim. Tincturile pot fi servite în timpul unei petreceri în familie. Vor fi o completare perfectă pentru mâncăruri gustoase.

DIY: Pădure fermecată în sticlă sau o idee pentru un aranjament de plante folosind un borcan

Borcanele mari, în afară de scopul lor de bază, pot fi folosite ca unul dintre elementele de aranjare a mesei sau de design interior. Cum se transformă un borcan obișnuit, precum un borcan de zidărie cu clip DELLA CASA, într-o pădure magică? În primul rând, ar trebui să decidem dacă vrem o grădină cu ecosistem propriu sau o amenajare semideschisă. În primul caz, plantele cărora le place un climat umed se vor descurca bine. Acesta este motivul pentru care, înainte de a începe să ne plantăm micro grădina, ar trebui să meargă la o florărie prietenoasă pentru a crea o listă de plante care preferă aerul uscat sau umed. Apoi, în funcție de preferințele estetice, putem alege decorațiuni: pietricele colorate, conuri, mușchi. Datorită acestor completări, compoziția va câștiga coerență. Pentru a face o pădure într-un borcan de sticlă avem nevoie, de asemenea, de pământ potrivit, cărbune activ și, bineînțeles, un borcan etanș. O pădure făcută de sine într-un borcan mare este un cadou unic pentru iubitul verde.

Bocane de zidar – folosiți nu numai în bucătărie

borcanele de sticlă de 5l vor funcționa nu numai în bucătărie, ci și în sala de mese sau în timpul petrecerilor în aer liber de familie. În timpul unui picnic de vară, borcanele pot înlocui ulcioarele de sticlă. Umplute până la refuz cu bucăți de citrice proaspete, crenguțe de mentă sau pepene verde tocat mărunt, acestea nu numai că vor arăta impresionant, dar vor satisface și setea copiilor mici și a oaspeților ceva mai în vârstă. Borccanele mari legate cu o panglică de dantelă sau un sfoară de in pot fi folosite ca vază pentru flori sălbatice. Datorită acestui borcanele goale din conserve câștigă o a doua viață și obținem un decor unic, care este o completare perfectă a aranjamentului în stil rustic. O idee originală poate fi și să inserați fotografii cu cei dragi în borcane de sticlă, creând astfel o ramă foto extravagantă. borcanele de sticlă de 5l vă permit să creați multe adaosuri interesante care vor încânta oaspeții noștri și vor ajuta la crearea unui interior cu suflet.

Borcane mari – eleganță versus modernitate

Când alegeți borcane pentru conserve, merită să vă concentrați pe funcționalitatea și designul elegant, care vor funcționa în bucătăria noastră, indiferent de tendințele în schimbare. Alegand borcanele de sticla, precum borcanele DELLA CASA pentru conserve, putem fi siguri ca aspectul lor universal se va potrivi intotdeauna cu designul interior. borcanele pentru conserve disponibile în magazinul nostru au capace strânse și cleme potrivite profesional, datorită cărora avem control deplin asupra conservelor preparate. Gâtul larg al borcanelor facilitează spălarea temeinică a produselor și permite porționarea precisă a tincturilor sau murăturilor. borcanelede diferite capacități oferite în magazinul nostru, de la mai mici până la borcane de sticlă de 5l, au fost adaptate diverselor nevoi. Datorită acestui lucru, putem pune în ele cantitatea de conserve pe care o considerăm potrivită. Bocanele pentru conserve cu o clemă DELLA CASA cu diverse tipuri de ceai așezate în interior, așezate într-un loc vizibil, adaugăun caracter rustic interiorului nostru și îi fac pe oaspeții noștri să-și dorească o ceașcă de ceai delicios de fiecare dată când infuzie. Un pic de imaginație este capabil să schimbe un fel de mâncare obișnuit în așa fel încât să se potrivească stilului pe care îl preferăm. Tot ce ai nevoie sunt bomboanele tale preferate în ambalaje colorate, iar blatul nostru de bucătărie se va transforma într-o vitrină de patiserie. Un pic de nisip de călătorie și o mână de scoici vor crea atmosfera unei stațiuni de pe litoral pe cabinetul nostru. Forma borcanului este un decor universal și oferă multe posibilități de decor.

To Top