Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Borcane de conserve

procesare: borcane

Dulceata de rubarbă și căpșuni, sirop de zmeură și un adevărat clasic - castraveți murați – conservele de casă nu sunt doar gustul copilăriei, ci și o modalitate simplă, dovedită de sănătate și varietate în farfurie. borcanele pentru conserve colorate, preparate vara sau la începutul toamnei, ne vor permite să ne bucurăm de gustul bogat al fructelor și legumelor de sezon, chiar și atunci când vremea din afara ferestrei este semnificativ diferită de diminețile însorite. . Prepararea conservelor de casă este ușoară, plăcută și ieftină. Singurul lucru de reținut sunt câteva reguli simple care ne vor ajuta să creăm gemuri și gemuri perfecte. Sunt borcanele de sticlă pentru conserve suficiente pentru noi când pregătim conserve sau poate sunt necesare alte accesorii? Toate acestea le vom afla din ghidul “Tot ce trebuie să știți despre conserve”. Vă invităm să citiți!


  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Modul de perfecționare a conservelor – fructe și legume de înaltă calitate și borcane funcționale pentru conserve

Pregătirea conservelor ar trebui să înceapă cu crearea unei liste exacte cu ceea ce avem nevoie pentru a face o anumită dulceață sau conserve. Un astfel de plan poate fi creat cu câteva luni înainte, ghidat de calendarul sezonier al fructelor și legumelor. De exemplu, borcanele decorative pentru conserve cu dulceață de căpșuni delicioasă ar trebui să apară în cămara noastră în a doua jumătate a lunii iunie, când fructele nu sunt doar cele mai ieftine, ci și cele mai coapte, adică au cel mai mult gust și valorile nutritive. Acest lucru este foarte important, deoarece calitatea fructelor și legumelor selectate determină gustul dulcețurilor și al conservelor care vor merge la borcanele noastre de sticlă pentru conserve. Când alegeți produsele care vor fi incluse în borcanele mici. pentru conserve, optează pentru fructe din grădina proprie sau de la producători ecologici. Datorită acestui fapt, suntem siguri că mâncărurile pe care le pregătim nu vor fi doar delicioase, ci și sănătoase. Odată ce ne-am hotărât că în borcanele noastre decorative pentru conserve vor apărea pere murate, caise sau cireșe și am găsit rețeta potrivită, nu ne rămânea decât să pregătim accesoriile potrivite. Cu siguranță vom avea nevoie de o oală mare, cel puțin la fel de mare ca oala PRESTO cu capac de 6,5l, o pâlnie de silicon și borcaneetanșe pentru conserve. Depinde de noi. fie că alegem borcane mici pentru conserve DELLA CASA de exemplu 200 ml, care sunt utile pentru dulcețurile esențiale din petale de trandafiri sau pesto de usturoi sălbatic. Pentru castraveți murați, dovleac marinat sau dovlecel, merită să alegeți borcane mari, decorative, pentru conserve, care vor conține mai multe produse. Indiferent de ce borcane pentru conserve alegem, nu uitați că ar trebui să le pregătim corect.

Borccane de sticlă pentru conserve, cum să pregătiți felurile de mâncare

Înainte de a începe să ne jucăm cu conserve și să ne transformăm bucătăria într-un laborator delicios, ar trebui să pregătim în mod corespunzător borcanele mici pentru conserve. Borcane de sticlă. pentru conserve ar trebui mai întâi spălat cu un lichid de spălat vase delicat. Apoi, borcanele mici pentru conserve trebuie clătite bine, opărite și uscate cu o cârpă de bumbac. Este important să ștergeți fiecare borcan de conservare pentru a vă asigura că conservele rămân proaspete mai mult timp. De asemenea, ar trebui să verificăm dacă borcanele mici pentru conserve sunt în stare perfectă, adică dacă sticla nu este ciobită sau crăpată. Datorită acestui fapt, vom putea pasteuriza borcanele noastre de sticlă pentru conserve. Bocanele pentru conserve cu o clemă după fierbere trebuie puse cu susul în jos până se răcesc. Merită să ne amintim că conservele gata preparate trebuie păstrate într-un loc întunecat și răcoros. Borccanele de sticlă pentru conserve plasate într-o cămară special pregătită pot fi consumate până la 9 luni.

Borcane de zidar funcționale și practice cu clemă

Borcoanele mici pentru conserve umplute cu conserve sau gemuri delicioase sunt o adevărată bombă cu vitamine, de care avem nevoie în special iarna și toamna. Borcanele pentru conserve cu clipă nu sunt doar un vas grozav pentru păstrarea conservelor de casă, ci și pentru organizarea produselor vrac precum musli, cafea, făină, paste sau ceai. Borcanele de sticlă pentru conserve sunt igienice deoarece nu reacționează chimic cu produsele și nu modifică gustul și mirosurile alimentelor depozitate. Închiderea etanșă a borcanelor pentru conserve cu o clemă asigură o prospețime mai lungă a produselor alimentare și este foarte ușor de utilizat. Deschiderea borcanului pentru conserve cu clema DELLA CASA este atât de simplă încât nu va fi dificil chiar și pentru membrii mai tineri ai gospodăriei. Borccanele mici pentru conserve sunt perfecte pentru conserve, gemuri și conserve, în timp ce borcanele mari pentru conserve cu o clemă sunt o soluție excelentă pentru tincturile de casă. Sticla transparentă a Bocalelor de conservare a clipurilor DELLA CASA vă permite să vedeți conținutul borcanelor. Toate borcanele pentru conserve cu clemă disponibile în magazinul nostru au gât lat, datorită căruia le putem păstra cu ușurință curate.

Bocane mici pentru zidar, borcane pentru zidar din cauciuc – cale pentru o cămară acasă

Borccanele din sticlă pentru conserve sunt un element de bază în orice cămară de acasă. Bocanele mici pentru conserve ne permit să depozităm în mod corespunzător ierburile culese în grădină și să organizăm condimentele. Bocanele pentru conserve cu o bandă de cauciuc vor fi grozave pentru crearea de conserve și pentru conservarea produselor. borcanele mari de conservare pot fi folosite pentru a stoca pastele de casă, amestecurile noastre preferate de ceai și prăjiturile de casă cu fulgi de ovăz. borcanele decorative disponibile în magazinul online YourHomeStory pentru conserve sunt realizate din sticlă transparentă, datorită căreia avem o imagine de ansamblu asupra cămarei noastre în orice moment. În plus, capacele colorate ale borcanelor de conserve DELLA CASA vă ajută să găsiți dulceața preferată.

DIY: borcane decorative pentru zidar

Borcanele de zidar cu o bandă de cauciuc, borcanele de zidar cu o clemă sau borcanele de zidar cu înșurubare nu ne vor permite doar să creăm conserve delicioase, ci și să organizăm bucătărie și cămară, dar vor funcționa și ca un aranjament original de masă. Bocanele decorative pentru conserve pot fi create vopsindu-le cu vopsele colorate sau folosind o etichetă caligrafiată manual. Borcane mari DELLA CASA pentru conserve, 5000 ml, datorita unor adaosuri, ne putem transforma intr-o padure impresionanta intr-un borcan sau intr-un ulcior de limonada de vara, daca punem in ele sferturi de fructe exotice si amestecam totul cu sirop cu agave si menta. Borcanele decorative pentru conserve umplute cu ciocolată topită cu chili, fursecuri de casă și chiar praline pot fi cadouri grozave pe care le putem oferi celor dragi indiferent de ocazie. Borcanele mici pentru conserve decorate cu o etichetă sau o ilustrație frumos caligrafiată și legate cu grijă cu dantelă sau sfoară rustică, vor atrage iubitorii de borcane decorative pentru conserve. Amintiți-vă că uneori este suficient strong>borcan de sticla pentru conserve, putina imaginatie si inima deschisa pentru a crea un cadou neobisnuit. În plus, borcanele de sticlă pentru conserve pot fi folosite pentru a realiza oale transparente unice, organizatoare pentru tacâmuri sau cosmetice și vaze. Bocanele decorative pentru conserve care apar în casa noastră, adaugă un caracter idilic și confortabil.

Borcane de sticlă utile pentru conserve

Borcoanele de sticlă pentru conserve disponibile în magazinul nostru YourHomeStory pot fi achiziționate în diferite dimensiuni care pot fi adaptate preparatelor pe care le pregătim. Borccanele mici pentru conserve sunt perfecte ca cadouri pentru cei dragi sau recipiente pentru condimente, în timp ce borcanele mari pentru conserve sunt de neînlocuit pentru murat și pentru a face lichioruri de casă. Borccanele decorative pentru conserve din sticlă groasă de înaltă calitate se vor dovedi în casa noastră de fiecare dată când avem nevoie de ele.

To Top