Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Borcane

Sunt completarea perfectă pentru orice cămară. Putem păstra în ele conserve de casă, dar și sare, zahăr, făină sau crupe. Putem pregăti cu ușurință în ele un murat gustos, dar și

în câteva clipe putem evoca un decor original de masă. Despre ce vorbim? Desigur, despre borcane. Borccanele sunt accesorii de neînlocuit, nu trebuie să lipsească în nicio bucătărie. Datorită multitudinii de aplicații, acestea vor fi perfecte în toate circumstanțele. În oferta magazinului online Restilo veți găsi borcane clasice din sticlă pentru conserve, borcane Twist, borcane Weck, borcane cu capac și borcane decorative. De remarcat sunt și borcanele decorative - perfect pentru un cadou, mai ales când interiorul lor este umplut cu dulceață dulce. Cum să îngrijești corect borcanele? Ce să iei în considerare atunci când le cumperi? Cum deosebești un borcan bun de unul deteriorat? Vom încerca să răspundem la aceste întrebări în mini-ghidul nostru. Găsiți răspunsurile mai jos!

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Depozit - bucătărie DELLACASA culoare transparent
  19%
  24h
  Depozit - bucătărie DELLACASA culoare transparent
  Special Price 16,95 RON Regular Price 20,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Tot ce trebuie să știți despre borcanele de sticlă

Dacă le-ați întreba pe bunicile noastre despre borcane, probabil că ar fi de acord că nu și-ar putea imagina că gătesc fără ele. Nu e de mirare, până la urmă, fără borcane este imposibil să se pregătească conserve delicioase pentru iarnă - gemuri de fructe, siropuri încălzite sau conserve dulci. De asemenea, fără borcane este imposibil să pregătiți și să păstrați compoturi de căpșuni sau cireșe, castraveți murați sau legume pește în stil grecesc. Și deși lista de utilizări pentru borcanele de sticlă nu este deja cea mai scurtă, nu s-a terminat încă! Borccanele de sticlă cu robinet sunt perfecte pentru a servi ceai cu gheață sau limonadă, poți pune o salată în borcane de sticlă de dimensiuni medii și o poți lua cu tine la lucru. Borcanele de sticlă puțin mai mici sunt grozave pentru păstrarea iaurtului grecesc cu fructe și semințe de chia sau muesli de casă. borcanele de sticlă înalte în condiții de teren pot înlocui paharele, iar în spațiul de acasă pot fi folosite ca o vază originală, de designer. În plus, borcanele de sticlă din pivnița umbrită pot fi duse în bucătăria noastră însorită și folosite ca recipiente de depozitare. Borccanele mici vor fi potrivite pentru depozitarea condimentelor și ierburilor, borcanele medii pentru făină, crupe sau pesmet, iar borcanele mari vor ține perfect pastele (chiar și cele lungi, destinate spaghetelor) sau dulciurile coapte de noi ( fursecuri casante, brioșe moi, croissante pufoase). În plus, borcanele de sticlă cu clemă sunt perfecte pentru depozitarea cafelei și a ceaiului. De ce? Ei bine, borcanele de sticlă cu o clemă sunt perfect etanșe. Ceea ce este legat de asta - semifabricatele depozitate în ele nu intemperii - nu își pierd gustul și aroma.

Crearea unei cămare acasă: alegerea borcanelor

Înainte de a începe să ne umplem cămara de acasă, să stabilim mai întâi aranjamentul grupurilor individuale de conserve. Acest lucru ne va ajuta mai târziu să găsim borcane mai repede. Să desemnăm un spațiu în care vom păstra borcane cu dulciuri: sucuri, gemuri, conserve, fructe uscate, fructe uscate, prăjituri cu fulgi de ovăz și alte delicatese. Să nu aranjam borcanele într-un mod aleatoriu, încercați să păstrăm borcanele cu gem de zmeură într-un loc, borcanele cu gem de căpșuni în altul și așa mai departe. Când colecția noastră de borcane cu dulciuri crește la dimensiuni exorbitante, o vom putea controla cu ușurință. Această regulă se aplică și pentru borcanele cu conținut uscat. În mod similar, dacă am dedicat partea dreaptă a pivniței conservelor de fructe, să punem toate borcanele noastre cu murături, ciuperci murate sau uscate, salate și salate în stânga. O astfel de împărțire a borcanelor va asigura ordinea și ordinea în cămara noastră de acasă, iar gustările gustoase vor fi întotdeauna la îndemână.

Bocane de sticlă: frumusețea este în simplitate

Care este fenomenul borcanelor de sticlă? În opinia noastră, designul lor universal, atemporal. Cele mai multe borcane de sticlă au o formă cilindrică similară. Sunt realizate dintr-o sticlă specială, groasă, incoloră, datorită căreia putem vedea perfect ce conține borcanul. Desigur, dacă avem o colecție mare de conserve de casă, merită să obținem autocolante speciale de hârtie care ne vor ajuta să ne deosebim unul de celălalt borcanele individuale. Ce merită să scriem pe astfel de etichete? Tipul de produs (de exemplu, gem de zmeură) și anul în care a fost fabricat. Deși produsele tratate termic depozitate în borcane de sticlă au o durată lungă de valabilitate, este important să rețineți că nu durează pentru totdeauna. Pentru a nu confunda borcanele, merită să le distingem unul de celălalt. Fie că o facem cu autocolante sau decidem să le legăm cu panglici colorate - totul depinde de simțul nostru general al esteticii și de preferințele individuale. Ceea ce merită să ne amintim, astfel încât conservele noastre sunt borcane proaspete și gustoase pe care le folosim pentru ele. depozitarea trebuie să fie etanșă. Deci, cum să deosebești un borcan bun de unul inutil? Primul lucru pe care trebuie să îl căutați atunci când alegeți borcanul perfect sunt marginile acestuia. Ele ar trebui să fie uniforme și netede. Dacă sunt ciobite, este un semnal pentru noi că borcanul nu este potrivit.De ce? Marginile zimțate sunt periculoase - ne putem tăia pe ele, în plus, aerul „scapa” prin mici brazde, determinând astfel conținutul borcanului să înceapă să se deterioreze. Un alt lucru la care trebuie să acordați atenție este capacul. Dacă nu a fost inclus în set și îl alegem singuri, să verificăm de mai multe ori dacă se potrivește borcanul nostru. Dacă este prea mare sau prea mic, vasul nu va fi etanș. p>

Borcane decorative - bine de a avea!

Un cadou pentru o persoană dragă? În loc să-l căutăm în magazin, îl putem face singuri! Pasionații de gătit pot folosi întregul potențial al borcanelor decorative. Doar umpleți interiorul borcanelor decorative cu conserve gustoase, apoi înfășurați gâturile borcanelor decorative cu panglici colorate cu etichete atașate care informează despre conținutul fiecărui fel de mâncare și... gata.Dulciurile preparate în acest fel doar puse. într-un coș elegant de răchită și dăruiește-i celui mai bun prieten, tatălui, bunicii sau iubitului tău. Vor fi încântați. Totuși, dacă nu avem talent (și chiar mai multă răbdare) pentru gătit, borcanele decorative pot fi folosite într-un mod complet diferit. De exemplu, prin pregătirea așa-numitei „păduri într-un borcan”. Ce este asta? Nimic decât un petic de verdeață închis într-un vas de sticlă decorativ. Folosind ingredientele potrivite - argilă expandată horticolă, cărbune activ, pământ și plante, putem evoca în câteva momente un decor unic, perfect pentru un birou, pervaz sau masă din living. Ce vorbește în favoarea unui astfel de decor fermecat într-un borcan decorativ? Ei bine, când închidem ermetic borcanul nostru decorativ după ceva timp, în interiorul acestuia se va crea un mic ecosistem. Aceasta înseamnă că nu va trebui să udăm niciodată plantele din interior.

Ceva pentru toată lumea - borcane mici și mari

Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul bogat al magazinului online Restilo. Veți găsi produse de înaltă calitate realizate cu cea mai mare grijă și atenție la detalii.

To Top