Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Boluri de bucătărie

Gătitul acasă necesită o mulțime de accesorii utile. Cu siguranta includ boluri de bucatarie. Restilo ofera nu doar modele practice, necesare combinarii ingredientelor

pentru preparate si produse de patiserie preparate, ci si modele extrem de estetice, concepute pentru a expune fructe, salate sau aditivi alimentari. Oferim boluri de bucătărie de diferite dimensiuni și forme, realizate din materiale precum plastic, oțel inoxidabil sau porțelan.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Bol CREMA
  24h
  Bol CREMA
  70,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

boluri de bucătărie din plastic la Restilo

Este greu de imaginat să batem ouă sau să pregătiți umplutura pentru găluște fără boluri practice și ușoare de plastic. Restilo oferă boluri de plastic bucătărie mici și mari, în culori vii și atractive. Sunt complet sigure pentru sănătate și se disting prin durabilitate ridicată. Fabricate din plastic, bolurile de bucătărie nu se deteriorează ușor. Avantajul lor este și costul scăzut de achiziție. Oferim modele cu capacități diferite care vor îmbunătăți gătitul și vor facilita păstrarea ordinii în timpul pregătirii meselor. castroanele de bucătărie din plastic sunt perfecte pentru amestecarea ingredientelor de prăjitură sau pentru prepararea salatelor. Ele pot fi folosite aproape în fiecare etapă a creării de preparate gustoase, gustări și produse de patiserie. Fiecare bucătărie ar trebui să aibă cel puțin câteva modele de dimensiuni diferite. bolurile de bucătărie din plastic din oferta Restilo vor facilita gătitul și coacerea.

boluri de bucătărie din oțel inoxidabil - funcționale și durabile

Lista de avantaje a bolurilor de bucătărie din oțel este lungă. Nu se sparg, sunt usoare si estetice, iar datorita designului atemporal se vor potrivi perfect cu restul echipamentelor din aproape fiecare bucatarie. Magazinul Restilo oferă boluri de bucătărie oțel inoxidabil de diferite diametre, ceea ce vă permite să le ajustați cu ușurință la nevoile dumneavoastră. Aceste tipuri de modele sunt adesea folosite nu numai în bucătăriile de acasă, ci și în restaurante și bufete. bolurile de bucătărie din metal sunt ușor de curățat și rezistente la deteriorare. Pe lângă pregătirea mâncărurilor și a produselor de patiserie, puteți depozita cu succes în ele mâncăruri preparate și aditivi. Oferim boluri metalice de bucătărie de înaltă calitate la prețuri atractive. Este un element practic al echipamentului de bucătărie care se va dovedi cu siguranță util atât amatorilor de gătit, cât și profesioniștilor.

Boiere de fructe din porțelan - design modern și manopera durabilă

bolurile de bucătărie nu trebuie să fie pur practice. Ele pot fi, de asemenea, un decor atrăgător pe masă. Oferta Restilo include boluri de fructe eficiente, realizate din porțelan rezistent la zgârieturi și așchii. Modelele pătrate sunt o alegere bună pentru bucătăriile moderne și moderniste, în timp ce modelele ovale și rotunde vor funcționa bine în amenajările tradiționale. Borcurile de fructe din magazinul nostru sunt disponibile în principal în alb universal. Datorită acestui lucru, le putem asorta cu ușurință aproape oricărui decor. Modelele individuale diferă unele de altele nu numai prin dimensiune, ci și ca profunzime. Placiurile cu fructe de mică adâncime au pereți joase, ceea ce le face potrivite pentru a servi gustări mici, dulci, precum căpșuni, zmeură sau afine. bolurile cu fructe adânci vă vor permite să afișați în mod corespunzător merele, perele sau portocalele și reprezintă o modalitate atractivă de a le depozita.

boluri pentru amestecare

Pentru a face efectul de coacere și mai bun, merită să vă echipați cu un vas pentru topirea unor produse precum untul sau ciocolata. Preparate într-o baie de apă, vor garanta fără îndoială un gust unic al prăjiturii. bolurile pentru dizolvare în baie de apă disponibile în oferta Restilo vă vor permite să pregătiți de ex. creme și toppinguri delicioase. Acest mod de preparare a acestora este o garanție că ingredientele vor ajunge la temperatura optimă și nu se vor lipi de pereții vasului. Bolurile pentru dizolvare într-o baie de apă sunt din plastic sau oțel inoxidabil. Forma lor facilitează distribuirea ciocolatei topite. De asemenea, oferim boluri practice cu strecurătoare și ustensile cu ventuză, potrivite pentru amestecare.

boluri cu aluat de drojdie

Pregătirea aluatului perfect de drojdie necesită mult timp și energie. Cu toate acestea, cu ustensilele potrivite, puteți face sarcina puțin mai ușoară. In magazinul Restilo va asteapta boluri pentru aluat de drojdie, dotate cu incalzitor, care va asigura un rezultat satisfacator si rapid la prepararea produselor de patiserie si a preparatelor. Datorită capacului etanș, ingredientele pentru aluat pot fi amestecate intens prin agitarea bolului la îndemână. Incalzitorul de gel scurteaza semnificativ timpul de crestere al aluatului. Bolurile pentru aluat de drojdie din oferta noastră sunt din plastic. Sunt ușor de curățat și durabil. Este un echipament util pentru fiecare bucătărie. Nu mai trebuie sa avem grija de aluat pentru a nu rata momentul cresterii. Când se întâmplă acest lucru, capacul bolului pentru aluat de drojdie va ieși în afară. Un avantaj suplimentar îl reprezintă prețurile atractive.

To Top