Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Blocuri de cuțite

Gătitul chiar și cele mai simple feluri de mâncare fără a folosi cuțite ar fi imposibil. Aceste accesorii de bază pentru bucătărie trebuie să fie în stare impecabilă. Pentru a

avea mereu la îndemână cuțitele potrivite și pentru a ne bucura de viața lor foarte mult timp, avem nevoie de blocuri pentru cuțite de bucătărie. Fie că locuim într-o garsonieră și gătim ocazional, fie că avem un blat mare de bucătărie, iar gătitul este pasiunea noastră, ar trebui să investim într-un suport pentru cuțite de bucătărie care se potrivește gusturilor și nevoilor noastre.Lemn, plastic sau metal? Ținând patru lame, șapte sau treisprezece? Alegerea este a ta! Vă sugerăm de ce sunt esențiale suporturile pentru cuțite, care să alegeți și chiar ce alternative la tradiționalul bloc de cuțite pot fi!

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Depozit - bucătărie WOODY culoare maro deschis
  19%
  Depozit - bucătărie WOODY culoare maro deschis
  Special Price 56,95 RON Regular Price 69,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Blocuri pentru cuțite de bucătărie – de ce am nevoie de ele?

S-ar putea să credeți că suporturile pentru cuțite sunt un echipament complet inutil de bucătărie. La urma urmei, cuțitele, ca și restul tacâmurilor, pot fi aruncate într-un sertar. Nimic nu ar putea fi mai greșit. Blocuri de cuțite de bucătărie nu au fost inventate degeaba. Timp de secole, carcasele și tecile au fost folosite pentru a depozita sabii, săbii și cuțite. Aceste “cazuri” nu erau doar pentru decor. A împiedicat lama să se tocească. Blocuri de cuțite garantează că cuțitele pe care le cumpărăm ne vor servi mult timp și vor fi în stare excelentă. Datorităsuporturilor pentru cuțite de bucătărie bucătăria noastră va fi bine organizată, iar pregătirea meselor va deveni mai simplă, mai rapidă și mai confortabilă. Vom fi siguri că nu ne vom tăia scoțându-l pe cel pe care vrem să îl folosim dintr-un sertar plin cu cuțite ascuțite. Blocuri de cuțite de bucătărie îmbunătățesc fără îndoială siguranța în bucătărie. În plus, suporturile pentru cuțite sunt un decor grozav pentru blatul din bucătărie, care, dacă dorim, poate atrage în mod eficient privirile tuturor oaspeților!

Rafturi pentru cuțite de bucătărie – tipuri

În funcție de stilul bucătăriei noastre, putem alege un bloc de cuțite sau un suport pentru cuțite de bucătărie care să se potrivească cu decorul. Clasicii absoluti sunt blocurile de cuțite din lemn, cum ar fi modelul WOODY, dar pe lângă blocurile de cuțite de bucătărie din lemn, vom întâlni și suporturi de cuțite – vor fi relativ cele mai ieftine, dar și cele mai puțin durabile. Vor arăta cel mai bine în bucătăriile moderne. Un alt tip sunt blocurile de cuțite din oțel inoxidabil, acestea, ca și cele din plastic, se vor armoniza cu amenajarea modernă a bucătăriei. Suporturile pentru cuțite de bucătărie din oțel inoxidabil sunt adesea extrem de designer, cu siguranță vor atrage persoanele care sunt interesate de noile tendințe. Nici fanii stilului industrial nu ar trebui să fie dezamăgiți – piata va gasi suporturi pentru cutite de bucatarie din beton, extrem de austere, dar in acelasi timp captivante prin simplitatea lor. Putem gasi si suporturi magnetice pentru cutite strong>, combinând caracteristicile unui bloc de cuțite tradițional și a unei bare magnetice. Pentru cei cărora le place bricolajul, le sugerăm – Suporturile pentru cuțite pot fi făcute și de dvs. sau cumpărați un bloc de cuțite universal și să îi confere un caracter original cu ajutorul vopselei și al imaginației!

Blocuri de cuțite din lemn – pariază pe natură!

Țesăturile și materialele naturale sunt încă la modă! Oricum, un astfel de material universal precum lemnul ar putea îmbătrâni vreodată? Elementele din lemn vor arăta grozav într-un interior decorat în orice stil. Blocuri de cuțite din lemn vor funcționa bine într-o bucătărie decorată într-un stil minimalist, scandinav sau modern. Marele avantaj al blocurilor pentru cuțite de bucătărie este posibilitatea de a le schimba și de a le adapta la interiorul tău – blocul de cuțite din lemn poate fi vopsit în culoarea ta preferată, dându-i un caracter unic. În funcție de nevoi și de cantitatea de spațiu liber de pe blatul din bucătărie, putem ajusta dimensiunea un bloc de lemn pentru cuțite. Cele mai de bază modele de suporturi pentru cuțite au loc pentru patru lame, cea mai mare, chiar și treisprezece! Când cumpărați, merită să acordați atenție calității blocului de cuțite – Blocurile WOODY sunt fabricate din cauciuc brazilian durabil și rezistent la deteriorare, ceea ce asigură că un suport pentru cuțite de bucătărie din lemn, îngrijit corespunzător, ne va servi mulți ani.

Ce în loc de blocuri de cuțite?

Nu întotdeauna avem ocazia sau dorința de a plasa un bloc de cuțite pe blatul din bucătărie. Atunci nu merită să renunțăm la efort și punând cuțite în sertare. Găsiți doar o alternativă! Ce ar putea fi? Desigur, o bandă magnetică pentru cuțite! Această soluție este ideală și pentru persoanele care au o mulțime de cuțite și sunt pasionate de gătit. Apoi o parte din sortiment poate fi plasată, de exemplu, într-un un bloc de lemn pentru cuțite de bucătărie, iar restul montat pe o bandă magnetică. Este bine să alegeți cel mai mult. model practic al barului – cel mai bine este dacă vine cu un ascuțitor, precum setul PRESIDENT. Nu va trebui să căutăm un ascuțitor în adâncurile sertarelor din bucătărie, vom ascuți cuțitele tocite în mod continuu, ceea ce va să ne fie mai ușor să pregătim mesele. Dacă alegem corect, un bloc de cuțite de bucătărie și o bandă magnetică, în ciuda contrastului aparent, ca în cazul bloc de cuțit din lemn WOODY și banda magnetică PRESIDENT, se vor potrivi perfect împreună .

To Top