Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Birouri scandinave

Un birou este una dintre cele mai importante piese de mobilier din camera sau biroul unui adolescent. Petrecem multe ore pe zi în colțul de acasă pentru muncă sau studiu. Prin

urmare, merită să vă asigurați că este confortabil și adaptat nevoilor utilizatorului. Birourile scandinave ne creează instantaneu o astfel de zonă!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Birou ERGO
  24h
  Birou ERGO
  2.111,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Birou în stil scandinav

Stilul scandinav, datorită originii sale din nordul Europei, poate părea puțin crud și rece. De fapt, este extrem de confortabil și cald. Caracteristica distinctivă a acestui stil unic sunt materialele - mobilierul este dominat de lemnul în culori naturale, rupt cu accente în pastel sau alb. Cum să recunoști un birou scandinav? În primul rând, designul funcțional, în care există o serie de facilități utilizabile. Forma este de obicei minimalistă și foarte versatilă din punct de vedere al aranjamentului.

Dimensiunile unui birou scandinav optim

La fel ca în cazul oricărui alt mobilier, pentru a alege dimensiunea optimă a unui birou scandinav, asigurați-vă că aveți suficient spațiu în mediul înconjurător pentru amenajarea unui anumit echipament. De asemenea, trebuie luat în considerare modul în care va fi folosit cel mai des. Va fi locul nostru de vis pentru a studia? Sau poate un regat pentru munca de la distanță? Este evident ca daca vrei sa organizezi numeroase elemente de birou, echipamente electronice, note etc. pe blatul mesei, biroul scandinav perfect va trebui sa se caracterizeze printr-o structura suficient de mare si dimensiunea de ansamblu. Cu toate acestea, dacă compactitatea este principala noastră cerință, atunci merită să luăm în considerare birou cu consolă. O piesă de mobilier îngustă și mică va funcționa perfect în majoritatea camerelor, în special la cele cu suprafață mică.

Birouri scandinave - mai puțin înseamnă mai mult

Soluțiile minimaliste favorizează concentrarea atenției. Daca vrei sa creezi un spatiu confortabil, linistitor, sa ne concentram pe un mobilier simplu, dar in acelasi timp functional. Birourile scandinave sunt perfecte în acest scop. Ele ajută la crearea nu numai a unui decor practic, ci și elegant. Aspectul atractiv combinat cu un design bine gândit este o rețetă pentru funcționare eficientă și împrejurimi frumoase! Pentru a completa zona adaptată muncii sau studiului fructuos, să adăugăm la aceasta scaunul de birou corespunzător. Un scaun confortabil este un element esențial al unui astfel de spațiu!

Avantajele unui birou scandinav

Una dintre caracteristicile cele mai frecvent menționate, precum și avantajele birourilor în stil scandinav, este forma lor universală și, în același timp, foarte funcțională. Visezi la un loc de muncă ordonat? Mizați pe un decor scandi care vă va oferi efectul dorit! Oferta noastră include modele foarte diverse - atât din punct de vedere pur vizual, cât și din punct de vedere al construcției. O selecție largă înseamnă că mobilierul are șansa de a atrage atât fanii clasicilor într-o nouă ediție, cât și pasionații de accente originale și neobișnuite. Pentru persoanele care apreciază stilul nord-european, recomandăm și scaunul scandinav.

To Top