Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Birouri industriale

Birourile industriale sunt un succes absolut, care se clasează printre soluțiile de top de amenajare pentru confidențialitatea casei. Forma de designer merge mână în mână cu

funcționalitatea și materialele de înaltă calitate. Acest tip de mobilier este cel mai bun răspuns la nevoile estetice și funcționale ale utilizatorilor săi.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Birou ERGO
  24h
 2. Birou ERGO
  24h
 3. Birou ERGO
  24h
 4. Masă ERGO
  24h
 5. Birou ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Birouri industriale - când mai puțin înseamnă mai mult

Un birou este un spațiu care, prin definiție, este destinat muncii sau studiului. Se știe de mult că aceste activități necesită multă concentrare și răbdare din partea noastră. Pentru ca orice acțiune să fie eficientă și eficientă, trebuie să ne asigurăm că sunt create condiții confortabile în împrejurimile noastre imediate. Birourile Loft sunt răspunsul la diverse cerințe – atât estetice, cât și practice. Ceea ce ne încurajează cu siguranță să le cumpărăm cel mai mult este aspectul lor atractiv. Modelele industriale se disting printr-un design elegant, care încă merge mână în mână cu funcționalitatea. Un element foarte caracteristic este combinația de oțel acoperit cu pulbere neagră cu detalii din lemn sau asemănătoare lemnului. Această combinație este un duet care distinge birourile industriale de modelele clasice.

Cum să alegi un birou industrial?

Achiziționarea mobilier de birou, în special a unui birou, ar trebui să depindă în primul rând de preferințele noastre individuale. În mod ideal, decizia ar trebui să fie precedată de compararea diferitelor opțiuni, oferindu-ne inspirație și cunoștințe despre ceea ce avem cu adevărat nevoie. In magazinul nostru, oferta de birouri industriale este foarte extinsa. De aceea suntem convinși că găsirea mobilierului perfectă este foarte ușoară la noi! Toate variantele sunt de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, atunci când alege, toată lumea se poate concentra doar pe calitățile vizuale și pe structura dorită.

Birou la mansardă - la ce să acordați atenție?

Cel mai important element, în afară de calitățile vizuale, este desigur înălțimea mobilierului. Un model bine ales nu va afecta negativ adoptarea unei posturii corporale sănătoase. În marea majoritate, acest parametru oscilează în intervalul 70 - 75 cm. In cazul persoanelor scunde sau foarte inalte, recomandam achizitionarea unui birou loft cu functie de reglare a pozitiei blatului. Datorită unui mecanism simplu, fiecare utilizator va putea regla mobilierul la înălțimea și nevoile sale.

Construcția, în care dimensiunea blatului mesei și prezența spațiului de depozitare sunt cruciale, merită și ea o atenție deosebită. Birourile industriale disponibile în oferta noastră se vor potrivi cu ușurință atât pe gusturile persoanelor care caută o piesă de mobilier pentru un spațiu restrâns (pentru care vă recomandăm în mod special birouri consolă), cât și ale proprietarilor de spațioase. interioare. Dar dacă modelul nostru de vis nu îndeplinește toate așteptările? Nu vă faceți griji! Oferta noastră include accesorii care vă vor ajuta să organizați locul perfect de muncă sau de studiu!

Accesorii pentru un birou industrial

Cea mai importantă completare a unei piese de mobilier pentru muncă sau studiu este, desigur, scaun de birou. Merită să acordați atenție faptului că ar trebui să fie adaptat stilului general al interiorului și tematicii biroului nostru industrial. În cazul echipamentelor într-un decor industrial, cel mai bine este să vă concentrați pe minimalism. Se combină perfect cu simplitatea designului și a culorii folosite în acest tip de echipamente.

La amenajarea unui studiu acasă sau a camerei unui adolescent, în afară de un birou industrial și un scaun de birou adecvat, merită să ne gândim și la alte elemente de echipament, precum spațiile de depozitare de sine stătătoare. Un spațiu funcțional și frumos stă la baza activităților eficiente.

To Top