Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Birouri și console

Biroul consolă este un mobilier universal care se potrivește cu majoritatea camerelor. Construcția lor funcțională și caracterul decorativ se vor dovedi în sufragerie,

dormitor, hol, precum și în dressing. Farmecul birourilor consolă constă în forma lor simplă și în partea superioară care vă permite să lăsați deoparte obiectele de zi cu zi și să creați compoziții decorative unice.   Lectură plăcută! sunt în acest articol. Vă dorim o lectură plăcută.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Birou ERGO
  24h
 2. Birou ERGO
  24h
 3. Birou ERGO
  24h
 4. Birou ERGO
  24h
 5. Birou ERGO
  24h
 6. Birou ERGO
  24h
  Birou ERGO
  2.111,95 RON
 7. Masă ERGO
  24h
 8. Birou ERGO
  24h
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Dintre numeroasele modele diferite, birourile din lemn și modelele din MDF sunt încă cele mai populare. Ambele materiale vă permit să creați orice formă care poate fi adaptată atât apartamentelor mai mici, cât și mai mari. Întrebarea este, la ce ar trebui să cauți atunci când alegi o piesă de mobilier pentru o anumită cameră? Alegerea a ce modele este sugerată de principalele tendințe de design interior? De ce consolele albe sunt întotdeauna alegerea potrivită? Ce birou pentru computer să alegi? Ar trebui să optați pentru birou industriale? Vom răspunde la aceste și la alte întrebări în articolul de mai jos. Toate acestea pentru ca, indiferent de stilul și dimensiunea preferată a camerei, puteți găsi produse care pun în valoare calitățile interiorului.

Birouri și console

Aranjarea birou de acasă este o sarcină extrem de importantă. Alegerea biroului potrivit determina in mare masura daca spatiul in care vom lucra va fi suficient de spatios, functional si propice concentrarii. Printre cele mai populare tendințe de amenajare a biroului la domiciliu, cele mai frecvente sunt birourile scandinave și birourile industriale. Nu e de mirare, pentru că, în ciuda diferențelor de percepție a esteticii, ambele stiluri se caracterizează printr-o formă minimalistă. Forma simplă ocupă puțin spațiu, motiv pentru care va fi perfectă atât pentru mansardele mari, cât și pentru garsonierele mici, unde singura soluție este un birou mobil. Modelele functionale, pline de solutii creative si patente ingenioase fac ca dupa orele de lucru biroul sa poata fi folosit ca zona de frumusete a locuintei, micro-sala de mese sau orice spatiu pentru activitati creative. Designul foarte simplu, minimalist al biroului consolă este plin de detalii funcționale: rafturi care se încuie, compartimente confortabile, optim de largi, care se potrivesc cu numeroase obiecte mici. Ele joacă rolul unei ornamente extrem de estetice, care rămâne la modă indiferent de tendințele în schimbare și, de asemenea, nu distrage atenția în timpul lucrului.

În cazul modelului de birou scandinav, designul se bazează pe culori naturale, design plăcut la ochi și textura armonioasă. Situația este puțin diferită în cazul consolelor de birou. De asemenea, se caracterizează printr-o structură foarte simplă, dar în acest caz centrul de greutate este deplasat la contrastul dintre blatul optim lat, confortabil și elementele metalice care nu numai că garantează soliditatea mobilierului, dar creează și un spațiu foarte mansardat. pentru activități creative. Caracterul lor unic va fi cu siguranță apreciat de toți artiștii și freelancerii care se concentrează pe detalii brute și funcționalitate. Mobilierul disponibil la Restilo vă permite să creați un spațiu creativ. Datorită acestui lucru, putem folosi pe deplin lumina zilei, zona sau vederea din afara ferestrei. În acest fel, dulapul devine maxim ușor de utilizat.

Birouri pentru consolă - funcționalitate și design

Primele birouri datează din secolul al XVII-lea. Au apărut la cererea lui Ludovic al XIV-lea, care nu a evitat un număr mare de detalii și o ornamentație bogată. Blatul simplu era așezat pe picioare îndoite în mod deliberat, pe care se putea vedea aurire elegantă. Bureau plat în traducere literală însemna un birou, motiv pentru care nimeni nu ar trebui să fie surprins de micile sertare de sub blatul mesei dedicate depozitării corespondenței curente. Modelele de atunci erau, desigur, realizate din materiale nobile precum abanosul, mahonul și lemnul de trandafir. De-a lungul anilor, biroul a devenit un element de decor din ce în ce mai accesibil și a început să apară atât în birourile orășenilor, cât și în studiourile artiștilor. Adevărata revoluție, însă, a apărut abia în secolul al XX-lea, când școala germană de arte și meserii Bauhaus a început să creeze modele de mobilier pentru publicul de masă. Produsele s-au caracterizat prin funcționalitate maximă. Modelele minimaliste au fost dedicate tuturor, motiv pentru care materiale grele, greu accesibile și, mai ales, scumpe au fost înlocuite cu înlocuitori durabili, dar mult mai ușor de întreținut și mai ieftini.

Proporțiile perfecte ale mobilierului creat de Bauhaus continuă să fie o inspirație de neegalat pentru crearea de mobilier de birou, inclusiv console. Printre modelele disponibile la Restilo, puteți gasesti atat produse dedicate fanilor esteticii scandinave, cat si modele inspirate din austeritatea mansardelor industriale si birourilor elegante si moderne. Fiecare dintre birourile din oferta noastră a fost proiectat în conformitate cu afirmația „mai puțin este mai mult”. În practică, aceasta înseamnă renunțarea la ornamentele inutile în favoarea elementelor de construcție funcționale. Culorile discrete, armonioase promovează starea de bine și nu distrage atenția. Majoritatea birourilor prezentate de noi au și un loc special amenajat pentru plantele verzi, a căror prezență calmează și stimulează acțiunea.Datorită acestui lucru, biroul de acasă devine un adevărat catalizator al creativității!

Console în stil Provence - combinând trecutul cu prezentul

Consolele moderne sunt departe de primele modele din secolul al XVII-lea. Designul mobilierului a fost simplificat. Acest lucru este important, deoarece designul minimalist al apartamentului ar putea fi perturbat de un exces de ornamentație complicată. Excepție este consola în stil Provence. În interioarele care se referă la natura idilică a sudului francez, merită cu siguranță să folosiți mobilier văruit, învechit în mod deliberat sau cufere cu picioare îndoite. În amenajările interioare provensale sunt subliniate în mod deliberat semnele îmbătrânirii, care, pe de o parte, sunt un semn al trecerii timpului, iar pe de altă parte dau întregului un ton nobil și sunt un fel de introducere într-o poveste de familie despre un casa în care oamenii au trăit de generații. Modul perfect este să combinați o nouă consolă în stil Provence cu elemente găsite la o piață de vechituri sau în podul bunicilor.

În cazul mobilierului, merită să folosiți elemente de decor cu neregularități delicate de textura, noduri sau chiar deteriorări minore cauzate de utilizare. Ele pot fi rezultatul acțiunii timpului sau al tâmplăriei deliberate. Este important să subliniem caracterul unic al lemnului din care a fost realizată consola și să ne referim la peisajul din afara ferestrei. Dacă ne pasă de un interior care să introducă membrii gospodăriei într-o dispoziție idilică și într-un stil de viață fără grabă, merită să optăm pentru un joc inedit cu textura și o combinație de elemente de design modern cu mobilier vintage sau accesorii stilizate voit ca vechi. Dar dacă, în loc de referințe rustice, suntem mai aproape de un interior francez în stil Louis? În acest caz, răspunsul este antichitățile și birourile complicat decorate. Linia este importantă. Splendoarea este ușor de realizat alegând decorațiuni sofisticate care apar sub formă de motive florale, vegetale și marine. Multitudinea de elemente conferă mobilierului un aspect cu adevărat regal. Indicatorul de bază al lui „louis” sunt picioarele în formă de S. Dacă ne este teamă că amenajarea interioară Ludwik va fi exagerată, merită să alegeți să combinați mobilierul baroc cu culorile moderne, sau să introduceți un pic de spațialitate optând pentru textile moderne. Putem sparge chic-ul francez cu elemente ale stilului nordic întunecat. Un birou greu de birou va arăta deosebit de bine pe fundalul unui perete visiniu sau bleumarin și va căpăta un cu totul alt caracter dacă îl combinăm cu un tapet maximalist cu un model mare, floral sau un ornament unic. Eleganța sublimă poate fi obținută și prin combinarea „louis” cu culori pastelate. Pentru a sparge dulceața, ajungeți la aditivii potriviți. Sunt suficiente textile contrastante în negru mat sau elemente din marmură, granit și chiar oțel sau sticlă. O astfel de combinație va îmbogăți aranjamentul și îi va da un caracter neevident. Datorită acestui fapt, în ciuda stilului foarte sofisticat, vom evita kitsch-ul și vom îmbogăți spațiul cu un element de confort.

Mese console moderne, industriale, de epocă, de la mijlocul secolului

Nu fără motiv am menționat noutatea mobilierului „Comandă” în partea anterioară a textului. Referințele la proiecte precum o consolă cu sertare de Izabela Sternińska sau un dulap unic cu spațiu pentru discuri și o placă turnantă au revenit în favoarea de mai multe sezoane, inspirând crearea de interioare unice în stilul modern sau vintage de la mijlocul secolului. Mobilierul referitor la aspectul clasicilor PRL poate fi gasit si in ofertele multor magazine online. Nostalgia epocilor trecute este vizibilă și în modelele inedite disponibile în magazinul online Restilo. Mai ales în seria VINTAGE. Inspirația pentru crearea sa a fost eleganța anilor 1950 și 1960. Rădăcinile tendinței moderne de la mijlocul secolului se întorc la Bauhaus - o școală de artă care funcționează în Germania, care a mutat centrul de greutate de la decorativitatea mobilierului la funcționalitatea acestuia. Proiectele propuse s-au remarcat prin soluții moderne de construcție pentru acele vremuri, design foarte minimalist și multe aspecte practice. Principiul era simplu - toată lumea ar trebui să poată cumpăra articole drăguțe și la modă care să le servească ani de zile. De exemplu, o consolă pentru un birou ar trebui să fie în primul rând funcțională, aspectul ei este secundar. Desigur, asta nu înseamnă o demisie completă de la problemele estetice. Consolele în stilul modern de la mijlocul secolului se disting printr-o formă simplă, lipsă de ornamente. Sunt complet opusul lui "louis". Asta nu înseamnă că mobilierul este neinteresant. Dimpotriva! Jocul cu culoarea și selecția materialelor bine gândite adaugă un farmec unic întregului. În plus, forma puternic geometrică face ca consola în acest stil să atragă toți iubitorii de bun design. Modelele ușoare, bine proporționate sunt o soluție excelentă pentru apartamentele mici. Silueta lor simplificată face chiar și un mic interior spațios și funcțional. Cu atât mai mult cu cât consola poate acționa ca mai multe piese de mobilier în același timp. Acest lucru este deosebit de important atunci când nu avem o suprafață mare. În cazul materialelor în stil modern de la mijlocul secolului predomină materiile prime naturale: piatră, piele, metale, sticlă. Placajul este, de asemenea, popular. Marele său avantaj este prețul scăzut, durabilitatea și textura care îi permit să fie format în forme futuriste. Interioarele în acest stil sunt într-o oarecare măsură în concordanță cu caracterul mansardelor industriale, unde funcționalitatea, minimalismul accesoriilor și expunerea maximă a spațiului unic de mansardă sunt, de asemenea, cele mai importante.

Consolele sunt adesea realizate din lemn de culoare închisă. În interior există elemente din metal sau sticlă. Întregul lucru nu își pierde funcționalitatea și crudența. Interioarele inspirate din fabricile americane de dinainte de război sunt dominate de nuanțe de gri, maro și negru. Culorile monocrome sunt un fundal perfect pentru elementele decorative care eluda schemele tipice de design interior. O gamă largă de mobilier care se încadrează în atmosfera unui studio artistic poate fi găsită în seria INDUSTRIAL. Dar dacă nu vrem să ne limităm la un stil anume, ci visăm la un spațiu care încurajează activitățile creative? În acest caz, putem opta pentru un interior eclectic care îmbină elemente vintage cu referințe moderne. Consola de cameră din piața de vechituri poate fi apoi combinată cu design contemporan, ușor și chiar combinată cu orice număr de elemente din diferite stiluri de design interior. Cu ultima soluție, este important să ne concentrăm pe o metodă principală de design interior. În acest fel, vom obține un efect unic fără a pierde armonia spațiului.

Birouri console contemporane - design și funcționalitate unice

Tendințele moderne de design interior ne oferă multă libertate în alegerea cufere. Tipuri diversificate de mobilier, de la „louis” din lemn masiv, greu, până la elemente de decor ușoare, cu o formă simplă, sau modele vintage cu un caracter unic, în conformitate cu spiritul filozofiei „zero waste”. Pe lângă ele, mai există un tip de mobilier pe care nu l-am menționat până acum și sunt una dintre cele mai populare alegeri. Acestea sunt console albe în stil scandinav, al căror design neutru și elegant este o completare perfectă pentru majoritatea apartamentelor. Datorită naturii lor universale, pot fi combinate cu majoritatea elementelor de decor și arată întotdeauna bine. Consolele albe sunt o completare perfectă pentru interioarele scandi, nordice și toate amenajările bazate pe estetică care se referă la filozofia hygge sau lagon. Întreaga structură nu trebuie să fie într-o singură culoare. Albul poate fi spart cu un albastru delicat, mânere interesante sau decorative pe care le putem monta singuri pe piesa de mobilier finită.

Dacă prețuiești accesoriile unice, poți decide și să pictezi unul dintre sertare în culoarea dorită. Ce altceva merită să ne amintim atunci când alegeți o comodă acasă? O problemă importantă este cantitatea de spațiu pe care o avem. În încăperile mici, merită să alegeți console verticale echipate cu un număr mare de sertare. Acest tip de construcție vă permite să depozitați numeroase articole de zi cu zi. În cazul consolelor din dormitor, puteți amplasa acolo haine, lenjerie de pat, accesorii pentru casă și moșteniri de familie. In cazul unei suprafete mai mari, cele orizontale vor fi perfecte. Topul lor mare și larg vă va permite să setați decorul selectat cu flori, ilustrații sau fotografii ale membrilor gospodăriei. Raftul superior poate fi folosit și ca suport TV durabil.

 

To Top