Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Birou

Dotarea biroului de acasă poate fi o provocare! În cazul suprafețelor utilizabile din clădirile de birouri, este mult mai ușor datorită spațiului nelimitat. Baza pentru o

amenajare corectă este, desigur, mobilierul de birou selectat corespunzător. Verificați ce produse vor fi necesare pentru a vă face locul de muncă nu numai estetic, ci și extrem de funcțional și profesional. Mizați pe calitate înaltă, pe o manoperă atentă și pe un design la modă, iar interiorul dvs. va încânta încă din primul moment!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Suport pentru laptop MIRKEN în picioare
  63%
  24h
  Suport pentru laptop MIRKEN în picioare
  Special Price 43,06 RON Regular Price 117,96 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Echipament de birou profesional - lista produselor necesare

Amenajarea spațiilor utilizabile este o sarcină care necesită pregătire și planificare rezonabilă a nevoilor tuturor utilizatorilor. Unul dintre cele mai importante elemente este, desigur, mobilierul de birou. Ce modele să alegeți pentru a îmbunătăți calitatea muncii de zi cu zi?

Când luați decizii, acordați atenție:

 • confortul de utilizare,
 • detalii funcționale,
 • calitatea înaltă a materialelor utilizate,
 • culori slabe,
 • metoda de îngrijire,
 • dimensiune compactă.

Reținând regulile de mai sus, alegeți produse care se vor potrivi cu stilul de aranjament ales. Merită să pariezi pe o paletă de culori neutre – mai ales când vine vorba de un set de mobilier de birou. Această soluție va face ușoară diversificarea interiorului cu accesorii originale - vegetație luxuriantă sau idei grafice interesante. O bază discretă, atemporală va garanta un stil profesional. Cu toate acestea, dacă preferați un amestec eclectic, nu vă fie teamă de un stil îndrăzneț. Scaune pivotante în culori neon? De ce nu! Dulapuri de birou cu finisaj metalic? Oferă camerei o atmosferă la modă! Urmează-ți stilul și bucură-te de un spațiu de birou elegant.

Cum să alegi echipamentul sălii de conferințe?

Salile de conferinta sunt un loc care ar trebui sa iasa in evidenta nu doar printr-un design estetic, ci mai presus de toate printr-un caracter functional. Alegând elementele potrivite, îmbrăcați un set de mobilier de birou. O astfel de soluție va fi o idee atemporală, clasică, care va funcționa în orice situație. Culorile neutre și forma obișnuită fac ca echipamentul de birou să fie asociat unui loc de muncă profesional.

Componenta cheie este mobilierul de birou selectat corespunzător. În primul rând, ar trebui să alegeți modele care vă vor asigura o petrecere confortabilă a timpului. Fotoliile de birou ar trebui să fie reglabile pe înălțime, ceea ce vă va permite să ajustați dimensiunea potrivită utilizatorului. De asemenea, nu trebuie să uităm de mesele sau birourile profesionale care vor fi suficient de largi pentru a găzdui toți angajații și computerele și notițele acestora. Dotarea sălii de conferințe depinde în mare măsură de natura companiei - în cazul corporațiilor mari, nevoile angajaților vor fi complet diferite față de o agenție de marketing mică. Ajustați aspectul interiorului și al mobilierului de birou în funcție de posibilitățile individuale, iar spațiul dvs. de birou va fi un loc minunat pentru a lucra!

Biroul de acasă - alege accesoriile potrivite pentru biroul tău!

Din ce în ce mai multe companii decid să lucreze de la distanță. Nimic neobișnuit! Aceasta este o modalitate excelentă de a crește eficiența angajaților. Când pregătiți un interior de casă pentru un spațiu de lucru, nu uitați de accesoriile care vor îmbunătăți îndeplinirea zilnică a sarcinilor.

Ideea ideală este masă pentru laptop. Acest produs multifuncțional va funcționa nu numai în timpul serviciului, ci și seara relaxându-vă pe canapea. Mizați pe un model din lemn de bambus - o astfel de soluție nu numai că va arăta grozav, ci și va încânta prin durabilitate și rezistență. Un element extrem de important atunci când vine vorba de mobilier de birou sunt scaunele pentru jocuri. Deși numele sugerează că sunt destinate jucătorilor profesioniști, vă asigurăm că vor lucra și la biroul de acasă. Se caracterizează prin confort excepțional, confort de utilizare și rezistență la deteriorări mecanice. Merită să alegeți modele echipate cu cotiere și reglare pe înălțime. Nu uitați de o masă confortabilă - birou de birou vă va asigura o concentrare deplină în timpul orelor de lucru. O idee interesantă sunt modelele pe roți pe care le poți mișca liber. Ai grija de ordine si ordine pentru ca nimic sa nu iti distraga atentia, iar munca va fi o adevarata placere. Magazinul online Restilo este o mină de idei - verifică accesoriile pentru birou și bucură-te de amenajarea perfectă a biroului tău de acasă!

Organizarea biroului - organizează-ți spațiul de birou!

Uneori nu avem o cameră separată pe care să o putem folosi ca birou de acasă. Apoi, merită să separați un mic colț pentru lucru. Mizați pe echipamentul de birou potrivit pentru a vă bucura de lucrul confortabil de la distanță. Amintiți-vă despre iluminarea adecvată, mai ales dacă locul de muncă este departe de lumina naturală.

Verificați categoriile noastre iluminat decorativ

O idee ideală pentru a diversifica spațiul de birou sunt și plăcile de plută cu ace - nu sunt doar un plus direct din conturile instagram, ci mai presus de toate un decor funcțional! Puteți agăța pe ele o listă de sarcini, sloganuri motivaționale sau grafica preferată. Atunci când amenajați un loc de muncă acasă, merită să vă amintiți despre menținerea unei palete neutre de culori - culorile intense, saturate pot distrage atenția și distrag atenția. Un stil minimalist, neutru va sprijini confortul angajamentelor de zi cu zi și va asigura o concentrare adecvată asupra sarcinilor.

Mobilier de birou ieftin - hit sau kit?

Echipamente de birou – de ce este nevoie pentru a obține efectul dorit – această întrebare este adresată de toți cei care se confruntă cu dileme legate de schimbarea amenajării interioare. În timpul renovării, ne punem adesea întrebarea - să alegem un preț considerabil sau să alegem o opțiune mai ieftină?

La Restilo nu trebuie să alegeți între calitate și preț! Mobilierul de birou ar trebui să se distingă în primul rând prin calitatea înaltă a materialelor oferite. Modelele din lemn, atât de populare pentru seturile de birou, sunt cu siguranță varianta premium. Produsele realizate din MDF rămân o alegere mult mai bugetară. Calitatea lor nu diferă de omologii naturali, iar prețul lor este adesea de câteva ori mai mic! Important este că, de asemenea, nu necesită întreținere și îngrijire specială, ceea ce afectează în mod semnificativ confortul utilizării de zi cu zi. Producătorii decid adesea să folosească furniruri laminate special în nuanțe de lemn natural, așa că suntem siguri că la prima vedere va fi imposibil să distingem aceste materiale unele de altele. Suntem convinși că calitatea înaltă a produselor oferite poate merge mână în mână cu prețul – verifică mobilierul de birou disponibil în oferta noastră și bucură-te de amenajarea inedită a locului tău de muncă!

To Top