Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Bidoane și cafetiere

Cafea aromată care te trezește dimineața, ceai de după-amiază în bună companie și limonadă răcoritoare într-o zi fierbinte sau suc delicios și sănătos. Pentru a pregăti toate

aceste băuturi, avem nevoie de vasul potrivit - un ulcior pentru apă sau suc sau o cafetieră. Un ulcior sau cafetiera afectează gustul băuturii noastre preferate, așa că merită să alegem un produs din materiale de bună calitate, dar să nu uităm și de un design interesant, adaptat gustului și funcționalității noastre. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui ulcior modern, cu infuzor și inserție de răcire, sau poate ca iubitori de soluții tradiționale visați la un ceainic clasic la Restiloveți găsi ceva pentru mine. Vă sugerăm care ulcior va fi cel perfect.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Produs de bucătărie MY DRINK culoare roz
  25%
  Produs de bucătărie MY DRINK culoare roz
  Special Price 120,95 RON Regular Price 161,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Urcioare de apă cu căni incluse - duceți ulciorul oriunde doriți!

Aparatele de cafea, vasele de sticlă arată frumos, dar, din păcate, nu vor funcționa în timpul unui picnic. Când plecăm într-o excursie, avem nevoie de un ulcior de suc sau de un ulcior de apă. Este bine dacă este încăpător, dar și compact. Modelul myDRINK vine cu patru căni care vor încăpea în interiorul ulciorului de suc. MyDRINK este, de asemenea, echipat cu un insert pentru fructe și ierburi, datorită căruia putem evoca limonadă delicioasă chiar și în condiții de câmp. Mulțumită ulciorului de apă myDRINK vom economisi mult, vom fi mai ecologici, dar și sănătatea noastră ne va mulțumi - în loc să cumpărăm de fiecare dată băuturi îndulcite în sticle de plastic și să folosim pahare de unică folosință, vom avea un set permanent, la îndemână: ulcior cu apă cu căni. Această soluție are doar avantaje!

Ceainice - este timpul ceaiului!

Toți iubitorii de ierburi preparate știu câți factori afectează prepararea ceaiului perfect. Prin urmare, este bine, pe lângă un produs atent selectat, să puneți un preparat care va putea „trage” tot ce este mai bun din ele. Pentru minimalistii care caută un ceainic de designer, recomandăm modelul GUSTITO, în timp ce pentru tradiționaliștii care caută un ceainic în stil retro - un ulcior CREMA, din porțelan de cea mai bună calitate. Susținătorii soluțiilor moderne ar trebui, de asemenea, să fie mulțumiți - ulcioarele cu infuzor au fost create având în vedere acestea - nu vom mai bea niciodată ceai cu zaț. Doar alegeți culoarea dceainiculuiși decideți, în funcție de capacitatea ulciorului de apă de care aveți nevoie, despre modelul - TEO TONE sau MONTE CARLOși te poți bucura de însăși esența ceaiului excelent.

Aparatoare de cafea - bucurați-vă de gustul cafelei preferate

Unii oameni nu își pot imagina viața fără ea. Și nu e vorba de dragoste, ci de cafea! Sau mai bine zis, despre dragostea pentru cafea. Indiferent dacă îl bei ocazional sau de mai multe ori pe zi, meriți cea mai înaltă calitate. Având în vedere cei mai pretențioși gurmanzi, cafetiera MONTE CARLO a fost creată cu o linie simplă și o formă elegantă. De asemenea, filtrul de cafea PALOMA va arăta grozav în orice bucătărie, datorită diverselor variante de culoare se va potrivi cu interiorul. Poate fi, de asemenea, un cadou de bun gust pentru barista de acasă. Fanii cafelei vrac ar trebui să se echipeze cu un ulcior cu un aparat de bere TEO, care le va permite să se bucure de gustul cafelei fără zaț.

Urcioare de sticlă - calitate în serviciul mediului

Sticlă este un material extrem de durabil și prietenos cu mediul. Urcioarele de apă de la Restilosunt realizate dintr-un tip special de sticlă care este incredibil de rezistent la temperaturi. Datorită acestuia, nu putem doar să preparam o băutură în ea sau să o servim frumos, ci și să fierbem apă! Indiferent dacă aveți un aragaz, electric sau ceramică, datorită ceainicului cu infuzor TEO vă puteți pregăti ceaiul iubit într-o singură oală. Mai puțină spălare, mai puțină. agitație, efect și mai bun. Și când în goana de treburi și îndatoriri uităm de ceaiul nostru și băutura de încălzire se răcește, trebuie doar să punem ulciorul cu infuzor în cuptorul cu microunde. Da, îl poți folosi în cuptorul cu microunde, grozav, nu? Unele ulcioare cu apă pot fi, de asemenea, sigure pentru mașina de spălat vase, ceea ce le face accesorii de bucătărie extrem de versatile.

Urcioare cu inserție de răcire - o nouă calitate în bucătărie

Dacă crezi că ai văzut totul și gadgeturile de bucătărie nu au secrete pentru tine, te înșeli. Faceți cunoștință cu ulcioare cu o inserție de răcire și o bere! Aceste ulcioare de sticlă aparent simple vor schimba fața bucătăriei noastre. Datorită dbancii cu inserție răcoritoare putem crea limonade și băuturi răsucite și răcoritoare. Urciorul cu inserție de răcire este fabricat din sticlă borosilicată de înaltă calitate, rezistentă la căldură, astfel încât să puteți spune cu siguranță că este un ulcior de sticlă pentru sarcini speciale - puneți-l în frigider, fierbeți-l în apă, apoi puneți-l în mașina de spălat vase. Dacă nu ne încălzim limonada, o soluție și mai simplă va fi să cumpărăm un ulcică cu storcător. Urcică cu storcator de citrice ne va garanta o porție de vitamine din fructe, zero semințe și plăcere pură. Vă garantăm o adevărată revoluție cu limonadă-fructe în bucătăria dumneavoastră. Ești gata?

To Top