Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Biblioteci din lemn

Biblioteca din lemn este un echipament extrem de versatil care este prezent în aproape toate interioarele caselor noastre. Structura îngustă este folosită cel mai adesea ca

spațiu perfect pentru organizarea mediului, dar forma deschisă vă permite și să afișați anumite lucruri, astfel încât să placă ochiul în fiecare zi.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Dulap ERGO
  24h
  Dulap ERGO
  1.007,95 RON
 2. Bibliotecă TRAX
  38%
  24h
  Bibliotecă TRAX
  Special Price 319,95 RON Regular Price 519,95 RON
 3. Bibliotecă TRAX
  38%
  24h
  Bibliotecă TRAX
  Special Price 319,95 RON Regular Price 519,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Funcționalitate la cel mai înalt nivel - o bibliotecă din lemn

Fără îndoială că o bibliotecă din lemn este un articol de neînlocuit, perfect pentru fiecare casă. Forma în mai multe etape funcționează bine în bucătăriile, unde de obicei păstrăm produse alimentare alese, mici accesorii de bucătărie, dar și decorațiuni pe rafturi individuale. În camere de zi și dormitoare suntem bucuroși să expunem colecțiile bibliotecii și plantele pe o structură deschisă. Chiar și în baie, raftul de cărți se dovedește a fi un ajutor neprețuit în ceea ce privește organizarea produselor cosmetice și a micilor electrocasnice. Pe lângă interioarele tipice ale casei, mobilierul se află adesea și în garaje, depozite și subsoluri. Un raft de lemn pentru cămară este umplut până la refuz cu conserve de vară pe care le folosim pe tot parcursul anului. Prin urmare, nu se poate nega că acesta este un echipament absolut funcțional.

Biblioteca din lemn ca piesa de mobilier cu potential infinit

Pe lângă valorile practice, o bibliotecă din lemn este și o structură atrăgătoare. Modelele disponibile în oferta noastră surprind adesea prin designul lor sofisticat. Oferta va multumi cu siguranta atat fanii minimalismului cat si pe cei care prefera mobilierul ceva mai decorat. În cele mai multe cazuri, produsele îmbină mai multe materiale, dar în această categorie găsim cu ușurință variante realizate 100% lemn. Această materie primă nobilă și caldă vizual are un mare potențial! O bibliotecă din lemn cu o formă brută, neterminată, va atrage cu siguranță pe cei care apreciază posibilitatea de a adapta mobilierul la cerințele lor. Câteva mișcări de perie și poate câștiga un caracter complet nou, unic!

Clasic, rustic sau industrial? Câteva cuvinte despre selecția bibliotecii pentru interior

Când alegeți o piesă de mobilier, cum ar fi o bibliotecă din lemn pentru casa noastră, amintiți-vă că aceasta poate fi o parte integrantă a compoziției sau un accent distinctiv. În cazul primei metode, să alegem o structură deschisă, astfel încât să se potrivească cu restul mediului în culori și vizual. Oamenii care prețuiesc eclectismul și introducerea de combinații neobișnuite pot fi tentați de o bibliotecă din lemn într-un stil complet diferit. Amplasând într-o încăpere o piesă de mobilier cu alt decor decât cel dominant, avem șansa să obținem un efect spectaculos și, în același timp, foarte original.

Biblioteca din lemn - un decor funcțional pentru fiecare casă

Biblioteca din lemn aduce o structură mediului nostru care poate fi folosită în mai multe moduri. Pe multe trepte există suficient spațiu pentru a aranja atât cărți, documente, cât și decorațiuni, cum ar fi ramă foto. În opinia noastră, folosirea unei piese de mobilier ca sistem de depozitare și decor la îndemână este cea mai bună modalitate de a crea un mediu frumos și ordonat! De asemenea, să ne amintim că dacă, din diverse motive, nu există spațiu în camera noastră pentru a aranja acest echipament practic, există o alternativă care funcționează similar. Rafturile suspendate nu ocupă spațiu pe podea. Să mergem mai departe și să o alegem atunci când nu există loc pentru o bibliotecă clasică din lemn într-un anumit interior.

To Top