Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Biblioteci deschise

Mobilierul și spațiile de depozitare sunt o parte importantă a caselor noastre. Numeroase elemente de echipamente și sisteme facilitează organizarea unui colț de acasă,

ceea ce vă permite să păstrați mediul curat și atractiv din punct de vedere vizual. Rafturile deschise sunt o garanție a unui loc confortabil pentru a localiza și afișa articolele tale preferate de literatură, plante și multe, multe altele.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Bibliotecă TRAX
  38%
  24h
  Bibliotecă TRAX
  319,95 RON 515,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Biblioteca deschisă - mobilier universal pentru toate interioarele

Spațiul de stocare convenabil este util absolut oriunde. În bucătărie este folosit cel mai adesea ca loc pentru a găsi accesorii la îndemână, în timp ce în baie este un organizator pentru produse cosmetice și electrocasnice mici. Merită să recunoaștem, însă, că livingul și dormitorul sunt interioare în care amenajările includ întotdeauna cel puțin o biblioteca. De asemenea, holul se dovedește a fi un spațiu în care mobilier de acest tip este indispensabil. După cum puteți vedea, acest echipament este foarte versatil și de neînlocuit. Nu e de mirare că atingem cu atâta nerăbdare rafturile deschise atunci când proiectăm colțuri pentru casă.

Cum să alegi o bibliotecă deschisă?

Structura în mai multe etape a unei biblioteci deschise poate lua diferite forme, iar producătorii folosesc diverse materiale pentru producția de mobilier. Oferta noastra este dominata cu siguranta de modele bazate pe un cadru din otel sau metal lacuit. Rafturile în sine sunt de obicei realizate din placă de mobilier durabilă și mai ușor de întreținut. Combinația acestor materiale este durabilă și poate fi folosită în casele noastre de mulți ani. Deși rafturile deschise sunt adesea făcute din aceleași materii prime, ele sunt diferențiate vizual. Acesta este motivul pentru care oamenii care apreciază calitatea înaltă nu trebuie să renunțe la durabilitate pentru atractivitatea vizuală. Diverse produse au șansa de a atrage atât minimalistii care apreciază stilul industrial, cât și celor cărora le plac formele extrem de decorative. Deosebit de remarcat, în opinia noastră, sunt rafturile deschise din cameră proiectate în conformitate cu decorul glamour. Rama aurie și rafturile finisate ca marmura albă sunt o garanție a eleganței închise într-o formă de înaltă calitate.

Rafturi deschise - o multitudine de modele

O bibliotecă deschisă perfect asortată este o piesă de mobilier care nu numai că se potrivește perfect gusturilor noastre estetice, dar este și adaptată mediului selectat. Majoritatea modelelor au o adâncime standard de aproximativ 35 cm. În cazul lățimii și înălțimii, putem observa o variație mult mai mare, ceea ce ne impune să verificăm ce valori ale parametrilor vor fi cele mai de dorit.

Din ce în ce mai multe produse ne surprind și prin forma lor neobișnuită. Hitul absolut al ultimelor sezoane sunt rafturile de cameră deschise cu o formă care amintește oarecum de o scară. Acestea aduc un suflu de industrialism în interior și vă permit să depozitați diverse articole - de la cele mici până la cele puțin mai mari. Dintre modelele disponibile in magazinul nostru se remarca optiunile cu laturile inchise in forma de triunghi - inguste in sus, cele mai late in jos. O astfel de construcție caracteristică atrage atenția și ne oferă valori practice ușor diferite față de rafturile clasice deschise.

Spațiu pentru o medalie - rafturi deschise în aranjamente acasă

Fără îndoială că o bibliotecă deschisă este un element de echipament fără de care este greu de imaginat un interior de casă. Forma practică ne permite să păstrăm împrejurimile într-o ordine imaculată și atractivitatea vizuală, deoarece structura deschisă expune perfect decorațiunile. Majoritatea modelelor se caracterizează printr-o adâncime mică care nu ocupă prea mult spațiu în împrejurimi și pe podea în sine. Totuși, dacă din diverse motive nu există loc pentru acest tip de mobilier în camera noastră, dar nu dorim să renunțăm la echipamentele de depozitare în mai multe etape, rafturile suspendate sunt o alternativă excelentă. în acest caz. Montate pe perete, acestea ne permit să folosim spațiul care oricum este de obicei liber.

To Top